.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Един малък проблем за вас и голям за мен !!!

Хелол гайс имам един сериозен проблем и ви моля за съвет. До преди 1 година нямаше проблем, сексуалния акт се въртеше около час, час и половина- два (тек) . А сега в момента има няма 30 минути - и това е много. Незнам защо така се получава и пробвах някой работи и медикаменти който в началото помагаха като например левитра но вече не. Чудя се ако сменя жената дали нещата ще се оправят не че не си я обичам но без хубав секс няма и хубава връзка. Ако има някво пръскало дето да убива желанието в мен да карам по бързо и по здраво и е пробвано от някой от вас ( щото в секс шоповете е трагедия да си говориш с някви дечица ) Ще съм много благодарен ако сподели. Може и някоя дама ако знае някоя техника и тя да каже своето мнение.

Град
    София
    че кво му е по 30 мин на тек?

Принципно нищо но горе писах че е макс 30 мин може и по маллко да е което е лошото.

Точно това е... Поемайки медикаменти се стимулираш и имаш повече енергия. Но след известна употреба, започваш да привикваш и ти трябва повече, за да си набавиш същото количество енергия. Като дрогата е.

Ползвай от ония презервативи Durex Performa .. а и преди време даваха по телевизията някви спрейчета за задържане .. поинтересувай се .Надявам се да съм бил полезен

П.П. Наслаждавай се дори и на 30-минутния секс , все пак можеше и без него

То хубаво да се наслаждавам но приятелката ми много много не се наслаждава и от там идва проблема !!! за това искам съвет как да си върна старата форма на секс машина

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    '' Чудя се ако сменя жената дали нещата ще се оправят не че не си я обичам но без хубав секс няма и хубава връзка.''

^^ ти си боклук бе
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Един малък проблем за вас и голям за мен !!!

Цитирай Първоначално написано от bigclass
    Хелол гайс...
    За тези които не знаят английски ще преведа какво се опитваш да кажеш:

От английски - gays [гайс] =гейове
    -guys [гъйс] =момчета,братлета

Пиши на родния си език не се излагай да пишеш на английски като неможеш...

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Хелол гайс...

Хмм не е точно така... Чуй по американските филми как казват "гей", като "е"-то е някакво средно между "е" и "а". А "гайс" си е чистото - хора. Поне на америкън английски мисля, че е така.

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    ..гей си звучи чисто и ясно - гей, а другото "guys" си звучи с "а", но клони и към "ъ"..

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Много кофти момент.... Колко често го правите?? Ако прекалено често има полов акт по-бързо се свършва. Давай го по бавно и да намалите свирките например. Но жената няма нищо общо...
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile

^^ ти си боклук бе[/b]
    ае не е точно така щото без хубав секс една жена започва да си търси друг заместител така че погледнато реално аз помагам и на нея.

Хелол гайс...

Смятам че ако напиша ГЪЙС никой нямаше да разбере какво всъщност съм написъл. и щеше да се чуди какво е това гъйс но явно ти си по прозорлив и се обиди. Идеята беше за хора а не за гейове!!!

Цитирай Първоначално написано от PLEYGIRL
    Много кофти момент.... Колко често го правите?? Ако прекалено често има полов акт по-бързо се свършва. Давай го по бавно и да намалите свирките например. Но жената няма нищо общо...
    Ми в седмицата 1 - 3 пъти когато се засечем да не сме на работа. А това за жената го писах като въпрос не че искам да я сменям но нямам избор нали разбираш ако на нея не и харесва тя ще ме смени.

пф вие сте големи комплексари мъжете. Ако те обича няма шанс да те смени. Какво е това мислене "кой превари". Дори и тя да те остави какво от това. Толко ли е важно да я изпревариш?
    Тренирай на чикии да издържаш повече. Съсредоточи се. Проблема ти е че приятелката ти явно те е опознала много добре и знае какво ти харесва и те възбужда много. В началото не е било така. Мое мнение.
    Пробвай спрейчета. Сменайте по често позите. Удължи любовната игра така, че да е достатъчно възбудена преди това и да може да свърши и при по къс секс. Правете го по-бавно. Разнообразявайте ситуациите.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София

Хелол гайс...

Хаха пак спецовете по английски. Момчето го написа много точно. Точно гайс е хора, момчета, а гейс е гейове. За справка учил съм английски 13 години и уча в американско училище и думи като гайс, фолкс и т.н. ги чувам по 50 пъти на ден. Изобщо не клони към ъ, ами си е баш така с а-то - гайс. Човекът си го написа идеално и друг път не се изказвайте неподготвени.

По темата: Durex Performa, и както ти казаха спрейове за задържане би трябвало да те оправят. Ако не има си хапчета от рода на виаграта, но не ти ги препоръчвам, защото са вредни за сърцето.

Град
    Таити
    Не можах да разбера какво се хванахте за това как е написал гАйс
    по темата: "Ако има някво пръскало дето да убива желанието в мен да карам по бързо и по здраво" ми то не мисля че е до пръскалото а до желанието ти как искаш да го правиш ама си е мое лично мнение. вземи си някакво спрейче и когато го правите с приятелката ти гледай по често да сменяте позите за да издържаш повечко... и определено по дълга любовна игра от твоя страна ,че да може и на нея да и е кеф.. успех!
    There is no right or wrong, only fun or boring

Хелол гайс...

толкова си прост че не може повече от тва кой те е учил на ангийски не знам ама си много зле и не прави забележки като дори ти не си компетентен а относно поздрава си беше точен здравейте приятели, хорица все тая и се произнася гайс а gays се произнася между а и е.

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Авторе, аз не съм го имал този проблем, НО мога да ти предложа решение. Когато ти идва, просто се опитай с мисловен "тласък" да го забавиш. Не мога да ти го обясня точно. Другия вариант е физически да го притиснеш под гема за кратко и силно. Трети вариант, който съм виждал да правят приятели е хапането (на бузите си или езика или устните). Явно им помага. При всеки е различно, но според мен всичко е психика и се контролира. За мен секса идва от мозъка, а не от хуя. Но може и от ЕГН-то да е вече, знам ли...

Град
    ВаРнАаАа

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Хелол гайс...

Хаха пак спецовете по английски. Момчето го написа много точно. Точно гайс е хора, момчета, а гейс е гейове. За справка учил съм английски 13 години и уча в американско училище и думи като гайс, фолкс и т.н. ги чувам по 50 пъти на ден. Изобщо не клони към ъ, ами си е баш така с а-то - гайс. Човекът си го написа идеално и друг път не се изказвайте неподготвени.
    Сшадоу имаше предвид, че ако се следва начина на писане, а не този на изговаряне (в случая, автора искаше да напише думата по начина, по който се изговаря) ще се пише гъйс. Просто стана недоразумение.

Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    пф вие сте големи комплексари мъжете. Ако те обича няма шанс да те смени. Какво е това мислене "кой превари". Дори и тя да те остави какво от това. Толко ли е важно да я изпревариш?
    Тренирай на чикии да издържаш повече. Съсредоточи се. Проблема ти е че приятелката ти явно те е опознала много добре и знае какво ти харесва и те възбужда много. В началото не е било така. Мое мнение.
    Пробвай спрейчета. Сменайте по често позите. Удължи любовната игра така, че да е достатъчно възбудена преди това и да може да свърши и при по къс секс. Правете го по-бавно. Разнообразявайте ситуациите.
    Какво се захванахте с това че искам да я сменям просто искам да разбера защо от преди нормалното час час и половина паднах на 30 мин. а това че ако я сменя дали ще се оправя беше само въпрос и пример дали може да е от тва едно не беше напълно изчепателнно а за това че съм написал гайс а не гъйс няма никакво значение щото всички разбрахт че говоря за хора и до момента не съм чул в нито един филм някои да газва уатс ъп гъйс

Възможно е действително да сте си писнали 1 на друг, възможно е да го приемаш на несъзнателно ниво като някаква рутина и оттам да идва "проблемът". Опитайте нови неща. Купи и някакво бельо, което теб мн те кефи и си я представяш с него, т.н.
    Не вярвам да е от възрастта ти, най-малкото защотото това е тиийн форум и ако пише някой с мн преминал тази граница.. сещаш се, кофти е - за всяка възраст си има форуми.
    Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си