- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Върви ли да се събирам с тях?
Ами значи най- добрия ми приятел е гей ... и аз много държа на него и много го ценя. И така де той ме запозна с негови приятели, които пак са гейове ... също са много готини като хора и много се разбираме с тях, изобщо всичко е супер. Обаче веднъж като говорих с една приятелка и тя вика, че било странно нали щото те всички са гейове, а аз съм си хетеро. Ако бил само един ок, обаче някакси не вървяло да се събирам с всичките тях . Дали тя е права ....
П.П. Ако някой не е разбрал все пак да кажа, че съм момиче.![]()
щом ти е приятно в тяхната компания не виждам какъв е проблема да излизаш с тях...![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
'Що пък да не върви ?Ако ти е приятно с тях, какъв е проблема ?
Всички се интересувате от мъже просто, още по - добре.Даже смятам, че един гей може да е по - добър приятел или слушател, от едно момиче.
+1Първоначално написано от Goddess
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
Мерси и аз мисля да продължа да се събирам с тях, но просто тва момиче ми е също мн добра приятелка и затова малко се замислих. Но щом вие казвате ...![]()
ами нищо не пречи да излизаш и с нея
Ми събери компаниите простоПървоначално написано от CrAzYanDlaZy
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
ами излизай с нея отделно
+2Първоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
![]()
Aко ти е приятно с тях - излизай с тях. ОСТАВЕТЕ ТЕЯ ПРЕДРАСЪДЪЦИ !!
Don't tell me what I can or can't do !
onm
СъгласнаПървоначално написано от PurpleDream
![]()
Eми точно тва и правяПървоначално написано от PurpleDream
![]()
![]()
![]()
яла че с колко гея те е запознал тоя твой приятел ахаха ти сиг ли си че са само пр сри ама тва не е мн нормално за МЕНЕ се пак ама виж ти си момиче ти избираш компанията аз нямам нищо против гейовете не ги отхвърлям ама тва с парада не ми се нрави просто някой път прекаляват ама ако са добри приятели се събирай с тях нищо лошо
![]()
това за който го мързи ,да бе
то няма да върви ако си момче или ако момчетата са нормални![]()
Представям си колко е яко да имаш приятели гейове..можеш да си говориш с тях за всичко без да ти пука как ще изглеждаш в очите на момче... :P
Щастието на човека е в малките събития..!
eми събирай се бе![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
ами .. аз мисля , че ако се чувстваш добре с тях , няма никъв проблем да излизаш с тях , само чее . да не ти влушат нещо : Д
все пак щом стават за приятели .. : ) , няма никъв проблем за мен ...![]()
Не мисля, че трябва да ги избягваш. След като сте си приятели и ти е ок с тях, къв е проблема? Бъди си с тях, няма да плащаш данък обществено мнение, ест.![]()
+1Първоначално написано от Goddess