- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Рекорден растеж
Иска ми се за месец и половина косата ми да порасне с 10 см и повече.
Затова идвам да моля за помощ,да ми помогнете да ми дадете идеи и рецепти,които при вас са подействали.
Попринцип косата ми е от бързорастящите ,но просто в момента ми е тооолкова къса,че не мога да се гледам и искам бързи и добри резултати.Пробвах хининова вода,но ме виждам резултат,дали това може да се дължи на мраката и вида хининова вода?
Давайте предложения
За месец и половина не знам, но намерих в интернет ето това....
Маска за бърз растеж на косата
Казват, че след прилагането на тази маска за околко 3 месеца, косата може да порасне с 10 сантиметра!
Ето я рецептата:
2 суп. лъж. тривитаминол
1суп. лъж. хининова вода
1суп. лъж. водка
Мажеш цялата коса с получената смес, преспиваш една нощ и на другия ден я измиваш. Това средство е толкова мощно, че не трябва да се ползва често.(Дженифър Анистън се къпе с конски шампоан. Тривитаминолът се прилага на кучета и по-специално на кокерите за по-лъскава, гъста, и дълга козина, а и при овцете също за по-гъсто руно) Прави се веднъж на 3 месеца. Тривитаминолът е напълно безвреден, може да се прилага и върху хора и е ужасно богат на витамини.
искам да ви кажа нещо за шампоана себорал форте
съдържа лекарства и е предназначен за хора със мазна себорея и гнездев косопад
моля ви се не рискувайте да го ползвате това нещо,толкова е вредно![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
От къде тая мания да си мажете косите с всевъзможни лайна..От тях най-много да останете не само с непораснала коса,но изобщо без коса.
Down On The Farm!!!
еми аз лично ползвам хининова вода но за бритона всички казват че действала пък може и да е така обаче това на значи че косата ти ще порасне с 100 см. от неясигурно 1 см повече от обикновенния растеж аз разбрах че е 2 см. месечно с хининовата 3 т.е. и ще ти порасне за тва време 4.5 см така ме почакай 3 месеца
ще го преживееш все
![]()
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
аз пих едни хапчета пантогар за укрепване на косъма(нещо от сорта)-лекар ми ги предписа ии дооста ми порастна,като се има впредвид,че много бавно расте
хмм а вредни ли са тея хапчета ?Първоначално написано от hackberry
![]()
то хубаво звучи тривитаминол и хининова вода,ама от тая водка няма ли да ти замине косата се питам аз..?Първоначално написано от smileforyou12
![]()
100% е от водкатаПървоначално написано от smileforyou12
(шегувка) маската изглежда хубава, а и нали се сещаш, че за месец ако ти порасне с толкова косата ще отънее и ще се изтощи ?
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Има толкова много теми за растеж на косата,моята на месец расте с по 5-6-7 см,но я мажа с много неща
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Първоначално написано от BlackBunny
ха.. що да са вредни![]()
оф глупости говоря,на едно място ми беше паднала коса,супер малко беше паднало и ми порастна хаха
Тривитаминол- Тва от къде се купува?
А какво точно представлява,нещо като шампоант,ампули ,друго?
^От ветеринарна аптека.
Като олио е и се мажеш в корените, стоиш към 2-3 часа и после го отмиваш.
*Being happy doesn't mean that everything's perfect.It means that you've decided to look beyond the imperfections.
Първоначално написано от smileforyou12
а може ли вместо водка уиски или ракия например???
Себорал Форте,ползвах го до скоро има ефект при мен,щом като ходихме на училище 2 месеца преди да завършим бях почнала да го ползвам и веднага се забеляза от приятелките ми в даскало,но не само от тях а и от много познати,но сега лятото не съм слагала,оставих косата си малко да почине и ся като почнем даскало пак ще почна да се мажа.Аз го слагам на всяко къпане,демек през 2-3 дена,зависи колко ми е замърсена косата и дали има нужда от миене,е понякога или съм проспускала да се намажа или бързам за някъде и нямам време да се мажа.![]()
Първоначално написано от smileforyou12
тая маска бих си я направила, обаче ме е страх нещо да не ми се случи с косата...![]()
^м пробвай само на един кичур,ако опада,ше кажеш и на другите да не се цапат,мне,не мисля че нещо ще стане,водката е съмнителна-спирт...
абе,нищо няма да стане,айде,стига
![]()
винаги съм имала много тънка коса..но все пак до преди 1 година я смазвах от третиране..но в един момент ме дойаля и спрях преси и всичко вредно..освен,че я боядисвах нищо друго не съм и правила..една приятелка след операция и окапа 1/3 от косата и си купи тривитаминол и и се оправи косата..и аз отидох да си го купя..обаче нямаха тривитаминол..ами нещо подобно"Виалитон"..мазах се около 4 месеца подщи на всяко къпане..и ефекта беше все едно не е моята коса..унилана стана лъскава порасна много...та аз съм много доволна от това чудо..сега със всякакви масла пак я мажа..просто преди бях с удължена коса а сега махнах тресите защото косата ми стана по дълга от тях..просто хора доверете се на тази маска..100% ще деиства..но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако сте с боядисана коса не слагаите водка ракия или какъвто и да е алкохол..казвам ви го от опит.като си измиете косата няма да има и помен от боята..за целта пак тривитаминол и хининова вода..може малко да се загрее на микроволнова..намазва се и слагате ако трябва 2 торби и зимни шапки от горе..и спите с нея(сега през зимата е доста приятно) просто алкохола в маските се използва за затопляне и по добре усояване на маската..та ако сте с боядисана коса като мен не рискуваите..защото само за 1 денонощие от такава маска с алкохол станах от светло кафява на светло риважа![]()
и та така успех..
![]()
Здравейте аз моята коса я трвтирам постоянно с кичурите преса почти всеки ден маши,сешоари,пяни и каквото още се сетите ,зашото моята коса ако не язправям доста често става много пършива а сега с тази маска само дето тая тука в форума не е оригиналната
2суп.л. травитаминол
1суп.л. св.мас (разтопена и обезсолена)
1суп.л. (ракия,водка...)какъвто алкохол имате
2-3 капки газ
1суп.л оцед
ПОЖЕЛАНИЕ:
2суп.л кисело мляко
1сум.л. мед
1 счукан аспирин
хининова вода,хинин,бадемово масло,сусамово масло,балсам,жълтък и всичко дръго което смятате че ще подейства добре на вашия тип коса.
с тази маска когати 1 седмично си изправя косата е само за да е по права вече много по-лъскава и хубава а сам си слагала от маската ссамо 2 пъти и смятам да продължавам в следващите месеци забелязах че косама ми окрепна и тя стана много по жива.
горещо ви пепоръчвам маската защото много ми помогна.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
СподелиПървоначално написано от billytalent
![]()
Да, billytalent, изплюй камъчетокаква е тайната?
Иначе за бързия растеж.. хининова вода, бадемово масло, тривитаминол ( не само като масла, може да се смесва с бадемово масло и така да се втрива в корените), отделно Сери май имаха някакви ампули за растеж, ама не съм сигурна доколко действат.![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
за месец и половина косата ти най много може да порасте с 4-5 см ... е има и такив акоси които растат много .. но са изклю4ения ...
..аз ползвам хининова вода .. мисля 4е има някакъв резултат ,но не о4аквай 4удо ...![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
успокой се
толкова расте за година, хяхяхя