.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    В света на чудесата..

Професионална гимназия по туризъм "Св.Мина"

Какво ви е мнението за тази гимназия?Имате ли познати там и доволни ли са?Учи ли се сериозно има ли дисциплина?Не съм от София и ме интересува заслужава ли си да пътуваш всеки ден за това даскало и има ли смисъл да си даваш парите?Надявам се да ми помогнете!

Град
    В света на чудесата..
    Ехоооо,наистина се надявам някой да ми помогне,защото не съм от София и ми трябва спешна помощ по въпроса,който може да помагаааа

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Не съм сигурна дали е това училище, за което си мисля, но по принцип гимназиите по туризъм не са от най-прекрасните .
    Ако ще е гарга-да е рошава, не си заслужава да биеш път за нещо, което не си струва.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    В света на чудесата..
    И аз това си казвам,само дето тази възможност със пътуването се отвори прекалено късно! Сега завърших седми клас и просто видях,че в тази гимназия се приема и след 8-ми кл.Ако знаете още такива и ми помогнете ще ви бъда адски благодарна!

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    [i] ..по принцип гимназиите по туризъм не са от най-прекрасните .
    И защо реши така ми е много чудно?
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Град
    В света на чудесата..
    Ох,хора май нещо започвам да се убеждавам,че не сте тука,за да помогнете на някой,а само и единствено да пращате коментари от сорта"Това не е за тоя раздел" или нещо такова.Сега мисля,че всичко е на мястото си,а вас никакви ви няма.Ако беше за спор,щяхте да сте първа писта.

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от Beautyful
    Ох,хора май нещо започвам да се убеждавам,че не сте тука,за да помогнете на някой,а само и единствено да пращате коментари от сорта"Това не е за тоя раздел" или нещо такова.Сега мисля,че всичко е на мястото си,а вас никакви ви няма.Ако беше за спор,щяхте да сте първа писта.
    Къде видя някой да ти е казал, че темата ти не е за тук?!?!?! Щом никой не ти отговаря значи може би никой няма мнение !
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Град
    В света на чудесата..
    Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    Цитирай Първоначално написано от Beautyful
    Къде видя някой да ти е казал, че темата ти не е за тук?!?!?! Щом никой не ти отговаря значи може би никой няма мнение !
    Не,не сега,а попринцип,просто оставам с впечатление,че когато има някакъв спор,интрига рейтинга на темата се вдига яко...
    Ама и аз едно обяснение дадох,карай...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си