- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- прическа за плаж
Леле супер якото е да ти е маркова жирафската шнола! Евала!!!!!Първоначално написано от stealthyGirl
Saatana vittu perkele hate crew!
+1Първоначално написано от sweet_bubka
хитроКак да изглеждате слаба на плажа?
Изберете място, където пясъкът е сух и издълбайте две бразди с дължината на краката. Постелете отгоре плажната кърпа, сложете краката си във всяка от тях и се възхитете на гравитацията, която предпазва бедрата ви да се разстелят хоризонтално. Джапанките с платформа ще добавят допълнителни сантиметри и ще изглеждате по-стройна, когато се разхождате по плажа.![]()
От някаква супер прическа няма смисъл.Вържи се както ти е удобно .. така хем няма да ти пречи косата,хем малко или много ще я предпазиш от слънцето.Иначе може да си сложиш една шапка или шал :P
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Да ти имам проблема!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Първоначално написано от Boot
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
знам че темата е стара но е хубава и не е "тъпо" да си правиш прическа на плажа, определено.
Плитки тук таме + пусната на вълни коса..това е идеалната плажна прическа. Хем не приличаш на хваната от гората, заради солта която ще начупи безмилостно косата ти, хем ще изглеждаш добре, но не все1 си се гласила 5 часа преди плаж.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:-...Braids.png&t=1
![]()
Аз лично не си вързвам косата, защото е дълга само до раменете и не ми пречи, но ако беше по-дълга бих използвала шнола.
Аз когато не ходя на плаж не се докарвам много, много особено в косата, защото от водата прическата се радваля и т.н. Просто я връзвам на опашка или на кокче и готово!![]()
и аз я връзвам на опашка,и после я пускам евентуално..щото се мокри![]()
абе,хора..да използвам темата,значи - косата ми принципно е някак суха,и като влезна в водата ми става на клечки..ужасно е..ама супер някви тънки >< ако съм вързана,се мокри - и пак се разпада..не ми седи на опашка/кок..никогана вас случвало ли ви се е? или трябва да съм все с фиби и такива глупости..ъ,и такова-като ми изсъхне след водата,се чупи страшно..нещо специално трябва ли да използвам? В момента съм с маска на LORYS.