- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Искам да ви попитам нещо :)
skittle мерси за мнението![]()
![]()
D12Respect виж ся не съм дала да ме тормозят .. но не искам и да става .. за това направих темата и попитах ..просто ме притеснява тва, че самочувствието ми е такаа по-ниско и искам да го вдигна и да се науча аз да затапвам, а не те мен .. не съм слаба психически .. вярвай ми не съм изживяла малко неща
![]()
дръж се естествено,и гледай да си имаш много приятели в началото,така всички като те видят теб и останалите ти в компанията и те ще искат да бъдат в твоята.![]()
:ДД Не вярвам да имаш толкова малко самочувствие..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Завързваш разговор със всички, с някои ще стане, с някои не. Просто бъди себе си и да не ти дреме, винаги ще се намери човек, който да те критикува, но съм сигурен, че ще намериш човек, с който ще имате нещо общо, а и това не е само твой проблем сигурен съм, че половината ученици от бъдещия ти клас се притесняват, така че няма да си единствената.![]()
и аз като влизах в новото даскало имах притеснения... всъщност нямах - бях сигурен, че ше съм същия като преди - изметно не, всичко се обърна наопаки - както бях притеснителен, сдухан хлапак, се превърнах в забавния тийнейджър, който съм сега... (минутки за реклама)
важното е ти да повярваш, че можеш да се промениш... хората там не те познават, няма да кажат "ае гледай я ква беше, пък на ква се прави"
Ушпек![]()
![]()
Най-важното е да бъдеш себе си, защото ако се представиш за някоя, която не си, после 5 години как ще се справяш. Всъщност ти разбра всичко от предишните мнения.И аз съм като теб. В миналото у-ще бях по-свита /не много, но все пак/. Сега трябва да отидеш на 15-ти с високо вдигната глава и да покажеш, че ставаш за приятел и за добра компания. Съвет: Трябва да научиш готини вицове /не много дълги да не ги объркаш/, а ако знаеш още по-добре, та в някоя конфузна ситуация да разведриш атмосферата. Надявам се да съм помогнала поне малко! УСПЕХ!!!
![]()
грешноооПървоначално написано от abv01
![]()
симпатично не толкова мълчеливо момче седящо в средата на редицата![]()
![]()
![]()