.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    skittle мерси за мнението

D12Respect виж ся не съм дала да ме тормозят .. но не искам и да става .. за това направих темата и попитах .. просто ме притеснява тва, че самочувствието ми е такаа по-ниско и искам да го вдигна и да се науча аз да затапвам, а не те мен .. не съм слаба психически .. вярвай ми не съм изживяла малко неща

Супер фен Аватара на bloodymirror
    дръж се естествено,и гледай да си имаш много приятели в началото,така всички като те видят теб и останалите ти в компанията и те ще искат да бъдат в твоята.

Супер фен Аватара на l0lz
    :ДД Не вярвам да имаш толкова малко самочувствие..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Завързваш разговор със всички, с някои ще стане, с някои не. Просто бъди себе си и да не ти дреме, винаги ще се намери човек, който да те критикува, но съм сигурен, че ще намериш човек, с който ще имате нещо общо, а и това не е само твой проблем сигурен съм, че половината ученици от бъдещия ти клас се притесняват, така че няма да си единствената.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    и аз като влизах в новото даскало имах притеснения... всъщност нямах - бях сигурен, че ше съм същия като преди - измет но не, всичко се обърна наопаки - както бях притеснителен, сдухан хлапак, се превърнах в забавния тийнейджър, който съм сега... (минутки за реклама)

важното е ти да повярваш, че можеш да се промениш... хората там не те познават, няма да кажат "ае гледай я ква беше, пък на ква се прави"

Ушпек

Най-важното е да бъдеш себе си, защото ако се представиш за някоя, която не си, после 5 години как ще се справяш. Всъщност ти разбра всичко от предишните мнения. И аз съм като теб. В миналото у-ще бях по-свита /не много, но все пак/. Сега трябва да отидеш на 15-ти с високо вдигната глава и да покажеш, че ставаш за приятел и за добра компания. Съвет: Трябва да научиш готини вицове /не много дълги да не ги объркаш/, а ако знаеш още по-добре, та в някоя конфузна ситуация да разведриш атмосферата. Надявам се да съм помогнала поне малко! УСПЕХ!!!

Цитирай Първоначално написано от abv01
    И аз ще съм зайче Мисля да съм симпатичното мълчаливо момче на последния чин
    грешнооо
    симпатично не толкова мълчеливо момче седящо в средата на редицата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си