- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нервят ли ви дъртите /баба & дядо/
Не ,много ги обичам и уважавам,защото винаги са готови да помогнат на мен или на другиго от семейството. :P
Не![]()
Живея с тях и понякога ме дразнят,ама кой ли не ме .... иначе са супер печени хора и много си ги обичам![]()
Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}
ДОСАДАААААААаа отвсякъдее .. Иначе гледам да се отнасям с уважение към тях.Все пак по-възрастни са,гледали са ме малко или много.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от sladkish_14
![]()
.По темата:Не живея с тях,но когати ни идват на гости ми скъсват нервите
![]()
Определено Не!
От страната на майка ми баба и дядо са супер големи маняци и просто няма други като тях.Те са по-съвременни хора (особено дядо ми) и от нашите
Тези от стараната на баща ми не ги виждам често...малко ме дразнят като почнат с глупостите да ям...да си гледам само здравето и нищо друго,но ги разбирам напълно.
Та така..имам късмет с баба и дядо (sun)
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Обииичам дядоо
Баба от страна на мама постоянно ме критикува и все ми се сърди, та нея не я уважавам много
Другата ми баба я харесвам
ноо дядооо е дъ беест
ооо мн са яки мойте :Д без единия ми дядо
ама останалите са супер, най-вече с др-ия ми дядо мн се разбираме ;р
Как можете да ги мразите бе. Много сте ограничени.![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
разнич хора различни идеали.Първоначално написано от happyfacex
Freedom of speech!
пребиите моя брут http://kevinmitnik.mybrute.com
http://hgfjkhjklk.mybrute.com
http://www.neobux.com/?rh=656C666572
Изперкали или не, аз им се възхищавам... Толкова много история има в тях... Ако съумееш да извличаш тази история от миналото им ще осъзнаеш, че са страшно богати хора.
и аз живея с баба си
понякога се вдетинява и се сърди за всяко нещо
но и аз и свикнах![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
най-готиния ми дядо почина преди 4 год.аа инече другите си ги харесвам нали все пак са ми баба и дядо
![]()
![]()
Най-Пекъните хора на света Дядовци x2 Баби x2![]()
аз си останах само с една баба и един дядо.. другите починаха преди години..
не живея с тях, но когато си ходим на гости никога не са ме нервиралидядо ми е супер готин човек с уникално чувство за хумор, а баба ми е прекалено загрижена за всичко, но по доста забавен начин
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
понякога!...Винаги са прекалено заглижени и фърчат около мен да ми угаждат...все пак не съм на 5![]()
Баба, от страна на майка ми, почина преди няколко години, Бог да я прости. Изключително много си я обичах.
Дядо ми, пак от същата страна, хич не го обичам, даже и не го уважавам. Семейни истории...
Баба, от страна на татко, е много добра, женицата. Все ми прави ликьори, лютенички, сладка, курабийки, соленки, праща ми готвено(не че у нас не се готви, ама тя "да пратела"), говорим си, обичам я.
Дядо ми пък на моменти прекалено се вживява в историите си, ама пък и той се старае винаги да помогне, с каквото може.
Понякога. Без вечерен час съм , но на село ли съм - дядо ми не ми дава да излизам, трябва да се крия. Защото миналата година разбра, че си имам приятел и вече ми е забранено да излизам. Жена му ( сиреч баба ми ) пък е егати чистницата. Няма лошо, ама не можеш да седиш на спокойствие . Във всеки един момент всичко трябва да е изрядно. Баба ми вкъщи е луда. Тя пък е на 86 (да е жива и здрава). Тя само върви из къщата и си говори сама простотии и непрекъснато източва водата от бойлера така, че никой да не може да се изкъпе в близките 3 часа. Абе да са ни живи и здрави, ама годините не прощават на никого.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
аз не живея нито при едните нито при другите, но когато им отидем на гости с наще - са много мили![]()