.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 83
    Не ,много ги обичам и уважавам,защото винаги са готови да помогнат на мен или на другиго от семейството. :P

Живея с тях и понякога ме дразнят,ама кой ли не ме .... иначе са супер печени хора и много си ги обичам
    Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}

ДОСАДАААААААаа отвсякъдее .. Иначе гледам да се отнасям с уважение към тях.Все пак по-възрастни са,гледали са ме малко или много.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    оо всичките ги мразя...само 1ния от дядовците си го обичам...и 1та ми прабаба...от баби,дядовци и разни такива това са хората които ако умрат ще ми липсват...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

ne 6toto davat pari ;D

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Олееееееее това е идеалното място да го споделя ,,НЕ отговаря на темата обаче ми е много зле ,,
    Днеска към 23:00 , чувам аз от терасата си някакво странно животно да издава звуци и изплашена , че наще ги няма се затичвам право на долу в на баба стаята./тя спи в тази стая лятото , защото е по - хладно/ И отварям си аз вратата с гръм и трясък /вътре тъмно/ и какво да видя 'баба яхнала дядо ' Олеее като я видях отгоре в/у на дядо *** и направооо , тя от стреса падна от леглото и ми вика 'Олеее Даниелкааа какво има' и аз ми има някакво животно и тя веднага ме изкара от стаята направи се , че нищо не е станало и това е ,, Олеее ужассс Трябваше да го споделя ,,
    Иначе по темата: Да дразнят ме някой тяхни действия , обачеее НЕ НЕ НЕ ,.,,
    .По темата:Не живея с тях,но когати ни идват на гости ми скъсват нервите

Определено Не!
    От страната на майка ми баба и дядо са супер големи маняци и просто няма други като тях.Те са по-съвременни хора (особено дядо ми) и от нашите
    Тези от стараната на баща ми не ги виждам често...малко ме дразнят като почнат с глупостите да ям...да си гледам само здравето и нищо друго,но ги разбирам напълно.
    Та така..имам късмет с баба и дядо (sun)
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    По темата: Като цяло - много си ги харесвам... Само дето понякога прекаляват с вниманието, но това е приемливо...

Обииичам дядоо
    Баба от страна на мама постоянно ме критикува и все ми се сърди, та нея не я уважавам много
    Другата ми баба я харесвам
    ноо дядооо е дъ беест

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    ооо мн са яки мойте :Д без единия ми дядо
    ама останалите са супер, най-вече с др-ия ми дядо мн се разбираме ;р

Как можете да ги мразите бе. Много сте ограничени.
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Цитирай Първоначално написано от happyfacex
    Как можете да ги мразите бе. Много сте ограничени.
    разнич хора различни идеали.

Изперкали или не, аз им се възхищавам... Толкова много история има в тях... Ако съумееш да извличаш тази история от миналото им ще осъзнаеш, че са страшно богати хора.

ДА !!! 100% Всеки път като ги видя

Мега фен Аватара на ameli
    и аз живея с баба си
    понякога се вдетинява и се сърди за всяко нещо
    но и аз и свикнах
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Не,даже ме раадват хипер мноу

най-готиния ми дядо почина преди 4 год. аа инече другите си ги харесвам нали все пак са ми баба и дядо

Най-Пекъните хора на света Дядовци x2 Баби x2

аз си останах само с една баба и един дядо.. другите починаха преди години..
    не живея с тях, но когато си ходим на гости никога не са ме нервирали дядо ми е супер готин човек с уникално чувство за хумор, а баба ми е прекалено загрижена за всичко, но по доста забавен начин
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    понякога!...Винаги са прекалено заглижени и фърчат около мен да ми угаждат...все пак не съм на 5

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    обичам баба(от страната на майка ми). другата баба е просто.. не сме близки. двамата ми дядовци са починали. не е истина баба колко ми липсва сега.

Баба, от страна на майка ми, почина преди няколко години, Бог да я прости. Изключително много си я обичах.
    Дядо ми, пак от същата страна, хич не го обичам, даже и не го уважавам. Семейни истории...
    Баба, от страна на татко, е много добра, женицата. Все ми прави ликьори, лютенички, сладка, курабийки, соленки, праща ми готвено(не че у нас не се готви, ама тя "да пратела"), говорим си, обичам я.
    Дядо ми пък на моменти прекалено се вживява в историите си, ама пък и той се старае винаги да помогне, с каквото може.

Понякога. Без вечерен час съм , но на село ли съм - дядо ми не ми дава да излизам, трябва да се крия. Защото миналата година разбра, че си имам приятел и вече ми е забранено да излизам. Жена му ( сиреч баба ми ) пък е егати чистницата. Няма лошо, ама не можеш да седиш на спокойствие . Във всеки един момент всичко трябва да е изрядно. Баба ми вкъщи е луда. Тя пък е на 86 (да е жива и здрава). Тя само върви из къщата и си говори сама простотии и непрекъснато източва водата от бойлера така, че никой да не може да се изкъпе в близките 3 часа. Абе да са ни живи и здрави, ама годините не прощават на никого.
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

аз не живея нито при едните нито при другите, но когато им отидем на гости с наще - са много мили

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си