.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 83
    Мега фен Аватара на teenems
    не.много си ги обичам даже
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

баба ми от страна на баща ми,винаги гледа да помогне на хората,и понякога това ме дразни,защо трябва да мисли толкова за хората,постоянно ме пита гладен ли си и като кажа не почва да ми изрежда какво има в хладилника,напрао откачам,но иначе мн си ма кефи.дядо ми от същата страна,продължава да бачка с багер въпреки че е на 68г.малко от време на време си пийва ама то нормално и без цигари неможе.баба ми от страна на майками.....напрао ме побърква кат почне с плановете си,ко щяла да построи ко щяла да купи напрао са нервя и е манячка на тема чистота,преди не беше такава ама искара 3 месеца в германия и перкуляса.дядо ми от същата страна,еми нз...някак си мн рядко го виждам,защото с баба ми са се развели като са били млади,и когато отида при него на 2/3 месеца 1 път за 2/3 часа,някак си ми е странно дори да му кажа дядо....но няма значение.прабаба ми е на 70 някаде(да е жива и здрава) постоянно като отида при нея и ми повтаря да са пазя да не се разболявам да не се карам да не се бия и някви такиа,викам си на акъла ако знай колко съм са бил и т.нт.просто незнам,
    ИНАЧЕ СА ОБЩО ВЗАЕТО ПЕКАНИ МОЙТЕ.
    никога пред никой на колене!!!
    http://www.impulse.bg/user/yambolov

Имам само една баба от майчина страна, като цяло се държи добре и не ме дразни много, ама скоро се карахме, че почна да ми дава съвети за гаджетата и стана мазало... Ама иначе е добра!
    It's better to be ALONE than to be with people you don't like.

Рядко се е стигало до момент, в който чак да ме дразнят.Много си ги обичам!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    единият ми дядо е мъртъв, с едната баба не си говорим по семейни причини, другата баба е вещица, а другият дядо си гепи любовница, с него не сме скарани , но не сме и близки и рядко се чуваме
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    изобщо
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Не.
    Е вярно баба ми е понякога малко досадна с тва "Гладна ли си,жадна ли си,студено ли ти е...." , "ама хапни си малко де,ама айде де..."
    пфу пфу... знае само акъл да дава ама кво да се прави...нали са ти баба и дядо ^^
    мда. + тфа ако можех да върна дядо..
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Повече от фен Аватара на plamka
    Мразя баба ми, ама наистина я мразя. Гадна лицемерна актриса. Дядо ми по го понасям.

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Чак да ме дразнят...но може би ги виждам твърде рядко,за да се породи такова чувство..

и двата чифта дядо и баба са печени обаче дядото на една приятелка е бивш военен и налитал на гаджето и...да го бие де

ами попринцип всички ги обичам , но само баба ми отстрана на майка ми е голяма нервачка .. не можеш да излезеш на галва с нея .. ужас е .. все знае какво да ти каже .. как да ти отговори .. как да те направи по нисък и от тревата дето се вика .. последния път чак ме хвана срам ... в автобуса почна да се кара с хората вътре ... ии аз стоях само и я гледах ..пълелн кошмар... иначе ако е спокойна и мълчиш всичко ще е ок ..
    ... Ако си готов да умреш,роди се! Ако си готов да живееш,бъди готов да умреш!

Баба ми.Бахти някой път ми идва да й ударя един....
    I will sacriface
    I will sacriface
    All i have in life
    to clear my conscience

Епа мойте са си супер ... от страна на майка иначе от към баща ми от 17 години 1 път не ми е звъннала за рд за коледа и нова Иначе дядо ми е супер печен .. ходим на риба помагам му с квото мога на село Иначе и баба ми е супер готина ама малко забравя Та пример : един път ме пита искаш ли ябълка .. викам не след малко ша ядем ... след 2 минути искаш ли ябълка ... така сигурно 10 пъти и накрая ми носи една и вика на баби яж ... викам не искам ябълка .. а тя еее що ме лъжеш искам ябълка аз ода търча да ти земам

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Понякога, но баба ми най-много ме ядосва ама я обичам няма как

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    щом баба ми вчера така ме ядоса че ме заболя главата + треперех 1 час след това смятайте..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

не. Много готини хора са.

Скайп - dark_elf2

Град
    Варна
    НЕ. Никога. Аз ги уважавам, особено единия ми дядо.

пффф много е гадно да живееш с баба и дядо. Аз хубаво че ги виждам само по няколко пъти годишно. Уважавам ги, обаче немога да си представя да живея постоянно с тях така ми е по-добре. Отиваме за 1 седмица примерно, нито се караме нито нищо. Обаче при едните е много гадно щото има режим при тях, ужс

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Направо ме вбесяват.Много мнго не се задържам около тях.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Град
    ВарНа
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Не.
    Е вярно баба ми е понякога малко досадна с тва "Гладна ли си,жадна ли си,студено ли ти е...." , "ама хапни си малко де,ама айде де..."
    пфу пфу... знае само акъл да дава ама кво да се прави...нали са ти баба и дядо ^^
    +1 бре мама му постоянно трябва да ми се яде ... слаб съм бил
    Fuck you bitches ;p

Мммм не бих казала. Виждам просто колко ме обичат, и разбирам държанието им. По стечение на обстоятелствата, разбрах колко ми липсва всичкото това, ''защо ядеш толкова малко'',''хапни си кексче'',''леле кихна - ТИ СИ БОЛНА, бързо сиропа'', и ставането в 7 часа сутринта за разходки и работа вкъщи. Толкова бих се радвала да си имам някоя баба или някой дядо, с който спокойно да седна и да слушам истории отпреди години. Бих била ужасно доволна, ако някой ми приготвяше кексове всеки ден, кой от кой по-вкусни, ако някой ми вареше кафето и ми връзваше косата. Да имам някоя баба, която да ми плете топли и меки чорапи за зимата, и хубави пуловери . И не, не съм на 12-13, просто наистина ми лиспва всичко това..
    Не че майка ми не го прави понякога, но бабата си е съвсем друго нещо, а и майка ми няма цял свободен ден. Има си работа и рядко би отделила време. Друго си е бабата : ). И ми липсва, точно защото знам какво е. Но сега нещата стоят така , че не мога да ида при баба и спокойно да седна и да я гледам какво готви, или как плете... Но знам, че винаги мога да разчитам на нея.Така, че трябва да оценяваме тези дребнички и понякога досадни неща. Ако вас ви дразнят - разбирам, нормално е, но се замислете какво ще е ако изведнъж всичко това изчезне .

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    понякога се дразня като ми кажат да направя несто но 4ак да ги мразя - се пак нали дават пари тва е наи важното
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Град
    Slivnica

...

Не даже са си големи пичове
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Не,обичам ги страшно много.Баба си обичам даже повече от майка ми

не ме нервят,защото вече нямам
    ...it's the first day of the rest of your life!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си