- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нервят ли ви дъртите /баба & дядо/
Мойта бабка като почне.... Да ми разправя некви клюки ... Да ме разпитва за известни личности...И нема и ми каже ма бабо вържи си косичката че ти е по хубаво тва ми бърка у мозък... и кат почне ела си хапнеш тва ела си хапнеш онова...не ходи боса че ш истинеш....защо си пуснала и телевизора и компютьра и лампите в коридора знааш ми колко ток харчи....дрън-дрън![]()
И към дъното да тръгнеш дори,
ще съм с тебе чуваш ли.
И лицето твое над водата ще държа,
за да не потънеш никога.
Дори живота да те промени,
ще те обичам чуваш ли.
И каквото мога и не мога ще ти дам,
няма никога да те предам.
Не , имам най-добрите баби и дядовци.
И не е приятно от страни да ги наричате " дъртите " .. те са ви роднини.
Тццц същата работа.Особено това за косата направо незнам къде ми бърка като го каже .Първоначално написано от denuutu
![]()
Аз с едната ми баба много се дразня.Постоянно я занимавам когато си гледа филмите и тя ми казва или "Майната ти" или "идиотка,глупачка"... Първия път като ми каза така аз казах:бреее виж я ти дъртата обиждала..
![]()
Ама си я обичам,к'во да я правя...
А другата ми баба не се интересува от нищо друго,освен от себе си.Даже незнае кога имам рожден ден,на колко години съм ...Всеки ден е в града и никога не идва у нас,за да ме види.(Не,че ми е притрябвала,де) Иии като ме види само ми разправя колко е болна и как я болят хемародитите ! Бляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяк
![]()
![]()
Не! Много са яки![]()
![]()
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
само едната ми баба ме дразни понякога![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Едната ми баба е малко лудичкане че психически,ама като си науми нещо и...не отсъпва дори да е очевидно,че не е права
напротив дават мн парички![]()
Изобщо! Мойте баба и дядо са много млади 50 и няколко годишни са (едните де с другите не се виждам) и са супер готини. Бабчето особенно - много е в крак с модата...![]()