.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Град
    Чаfдар Етрополе

1-ви път без кръв

1-во добър вечер на всички .. та търсех тема свързана с това , но не намерих и се извинявам ако има такава . С приятелката ми започнахме да водим полов живот преди 3-4 седмици и още се чудя първия път като го правихме нямаше тексаско клане нямаше грам кравчица , а тя беше дествена говорихме за това , но и тя не знае от какво може да е , сподели ми че преди като е била на море е била в цикал и си е слагала тампон за дественици , но е едва ли е от това ... Аз ли да съм бил толкова внимателен или е някакъв проблем
    ПЛС без спам ако може :P

благодаря за мненията предварително !

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    При всяко момиче е индивидуално,при едни има мн кръв,при други изобщо,не се съмнявай в девствеността на приятелката си,или по-точно бифшата девственост,няма никакъв проблем,както казах при всяка е различно.

И при мен нямаше кръв.И капчица даже.
    Кой те излъга, че при всеки има?!
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    ВаРнАаАа
    Тцтцтц.. отчайваща история. Прави секс, а не знае, че всяко момиче си е различно и не всички кървят като го правят за 1 път.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    не всеки път има , при всяко момиче е различно. И при бившата ми беше така ... И аз доста се учудих и все още не вярвам , че е била девствена
    Станислава

Споко, не винаги има кръв. Ама все повече започвам да се питам дали това за Тексаското клане не дойде от моя изказване. Не го бях срещал в този форум, а пък вече засичам на 3-4 пъти да се споменава това
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Нормално е

Голям фен Аватара на CraZyTyY
    Град
    Пловдив
    При всеки е различно..
    no relationship, no emotion, just sex..

Голям фен Аватара на Dollystar
    И при мене беше така и аз много се учудих, а дотогава бях 100% девствена, така че това си е до човек, колкото и да четеш това няма да промени фактите
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Голям фен Аватара на Aicken
    а болеше ли я ? (мислип ли си за какво намеквам )
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Повече от фен Аватара на YourPoison
    при всеки е различно първия път..при едни има кръв,при други няма..трети ги боли,четвърти не... така ,че нормално е и не се съмнявай в девствеността на приятелката ти .. всъщност бившата девственост

Голям фен Аватара на mey_si
    Пишете теми когато има много кръв-недоволни...Пишете теми когато няма -пак недоволни ?При всеки си е различно не е нужно да има кръв при всеки си е различно!!!

Аз също намах кръв първият път,при всяко момиче е различно

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    И при мен нямаше кръв.
    1+

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    При всички е различно....едни ги боли много и има много кръв,докато има момичета където не ги боли много и не кървят много споко всичко е ОК
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

може заради изключително повишения симпатиков дял на вегетативната нервна система кръвоностните й съдове в тази област така да са се свили, че да не е имало необходимия тургор

погледната от чисто физиологична гледна точка, с две реплики:спам.

Защо сте си изградили стереотипи за нещата? Всеки човек е индивидуален и уникален организъм. При едни може да има кръв и да има силни болки, при други може да няма нищо, може да има съвсем мъничко кръв, може да няма кръв, но пак момичето да изпитва силна болка (комбинациите са много)

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Няма такова правило,което да гласи,че при всяка девствена трябва да има кръв на първия път,втория и т.н....Това са глупости.Всеки си е индивидуален...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    При всяко момиче е индивидуално,при едни има мн кръв,при други изобщо,не се съмнявай в девствеността на приятелката си,или по-точно бифшата девственост,няма никакъв проблем,както казах при всяка е различно.
    Много точно казано!

мхм и при мен нямаше кръв

Тц-тц-тц.

Град
    софия
    Е че какво като е нямало това не е нещо ненормално...ПрИ Мен също нямаше кръв,дори не ме болеше........
    Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    + 1

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    И при мен нямаше кръв.И капчица даже.
    Кой те излъга, че при всеки има?!
    \/
    Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
    http://www.nahrani.com/

Град
    Ha Hяkou oбJLak npu гPu}|{oBHuTe MeчeTa ;]]
    при мен също нямапе кръв... при всеки е различно, никъде не е казано че първият път трябва да има кръв и да боли ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си