- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 1-ви път без кръв
Добре дошла в отбора и кажи.
Не е задължително да и тече кръв, дори не е задължително да има девствена ципа.
Кръвта тече много, защото се засяга голям кръвоносен съд и се осъществява мечтата на патриархалните свекърви -окървавения чаршаф. Но в нормални ситуации, особено ако момичето е силно възбудено (и следователно, във влагалището има много естествена смазка), може въобще да не съществува кръв и болка.
Друг вариант е девствената и ципа да е много еластична и да не се е разкъсала още. Може би след няколко пъти ще стане, но цялата девствена ципа ще се разкъса чак като приятелката ти роди за пръв път.
+1Първоначално написано от Rebirthing
![]()
Ami to i pri men n qmashe krav a si b qh devstvena nopuk zasm etka n a tv ame b olq i to dosta
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
pri vseki e razli4no spoko i az nqmah
pri pove4eto sportistki gimnasti4ki e taka ..pritesnqvah se 4e nqmam ama kto mi kazaha se uspokoih 6tot i az sum sportist 4oek i tei
![]()
При мен нямаше нито болка нито кръв![]()
ОФффф така ли не разбрахте бее... При всички е различно... Не винаги има "тексаско клане" и не при всички боли....![]()
"... в цикAл и си е слагала ТАМПОН ЗА ДЕстВЕНИЦИ.."
спокойно..и пи мен нямаше къв, както и при много други момичета..оф...
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
при мен имаше малко кръв ,но до колкото знам не при всички е така,а може и да не си я утворил добре ,а може и сама да се е отворила както каза,си е слагала тампони може и така да е.Вече е имало тема и момичетата предпочитат само да се отворят.Първоначално написано от krasivia
![]()
Sleda ot liubovta
Ми блазе ви!Първоначално написано от krasivia
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Споко, и при мене нямаше и капка кръв![]()
Трагедията е пълна...
като искаш кръвилища си го отрежи и гледайШегувам се 4овек..и при моята приятелка първият път нямаше кръв и си беше дешствена...подкрепям хората които казаха всеки е разли4ен!
``No Weakness``
Кво да се прави, много са необразовани милите ; (Първоначално написано от BePoHuKa
Bixel оше не е писал в темата иначе щеше да каже че гаджетото ти е използвана стока![]()
Както казаха случва се![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Трагедия.Първоначално написано от radybt
![]()
+2Първоначално написано от kukla_69
I'm inlove with a criminal...