.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Относно първото момче в живота на всяко момиче

Здравейте,спорих с една приятелка по следната тема:Кой би бил най-подходящият партньор при първия път.Тя твърди,че е най-добре е да се направи с човек,към когото няма никакви чувства,за да не изпада в депресии след това,да не се чувства използвана.Аз,обаче, не съм съгласна с това мнение.Смятам,че първият път е много важно и значимо събитие за всяко момиче и е редно да се направи с наистина специален човек,да със сигурност е по-кофти след края на връзката....и все пак....

Ваше мнение?

Най-добре си е първия път да е с някого който наистина обичаш

Град
    ВаРнАаАа
    Разбира се, че трябва да е с човек, към който момичето има чувства. Ако е някой за 1 вечер, то тя по-скоро би се чувствала като изнасилена!!! Трябва да има чувства хора.. дори и да не е за 1-ви път пак трябва. Не може от страх да не те наранят да го карате само на забивки за по една вечер!

Голям фен Аватара на Aicken
    различно е - зависи от момичето , някои го правят с момчета които имат славата на "изучени" и големи ебачи уж за да минело всичко по гладко , просто те не знаят че за да мине гладко зависи само от самото момиче

други го правят с човека към който имат чуства на момента , при някои се получава , при други с проблеми , но то 1-ви път без проблеми и с НАСЛАДА от самия секс е рядкост при първи път

а 3-ти просто са малко немърливи и не им пука мн мн за това се изпляскат с някои за репутация и това е...

мисля че е най добре първия път да го правиш с приятеля си към който имаш чуства . или приятелката разбира се ...

а иначе за изказването че щял да се чустваш използван........... как да не се чустваш използван , вечна любов няма , все някога този които те е отворил ще те остави , ще се скарате ще се разделите.. и после какво - тои те е използвал ? не мисля така. пък ако някои са си първите и после направо се оженят и си живеят щастливо цял живот... евала
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Разбира се, че трябва да е с чувства. Тези, които го правят с някой без чувства просто нямат акъл, нямат акъл, защото дори не разбират, колко жестоко се нараняват душевно по този начин. Изумително е колко са нечувствително хората спрямо изискванията на своята душа.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Повече от фен Аватара на YourPoison
    разбира се,че трябва да е с момче към което имаш чувства ..това е моето мнение .. иначе тези ,които го правят без чувства..по-скоро биха се чувствали изнасилени и както казаха други душевно наранени,но това си е до човека,защото някои предпочитат втория начин .. : )

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Разбира се, че трябва да е с човек, към който момичето има чувства. Ако е някой за 1 вечер, то тя по-скоро би се чувствала като изнасилена!!! Трябва да има чувства хора.. дори и да не е за 1-ви път пак трябва. Не може от страх да не те наранят да го карате само на забивки за по една вечер!
    +++++1

Права си Девственоста е нещо мн ценно за едно момиче и някак не се връзва да я загубиш от човек на които не му пука за теб

Нека по-добре си пази девствеността сега, не да мисли, с кого ще го направи.

мхм....Не стига,че е същински мазохизъм,а да го правиш и с човек,когото не обичаш

не мисля, че е по кофти.. тя ако е някаква откачеа да не може да се откъсне от него да, но добре.. имала е хубавия момент.. имала е и други след това... какво като скъсат? света не свършва. За мен е по-добре с любим човек заради доверието и сигурността, а и самото чувство, че се отдаваш на някого, когото обичаш е приятно, въпреки, че доверие и сигурност може да се постигне и с добър приятел, но го няма хубавото чувство.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    а бе зависи от момичето Ама най-добре с някой на който имаш вяра.
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Разбира се, че трябва да е с чувства. Тези, които го правят с някой без чувства просто нямат акъл, нямат акъл, защото дори не разбират, колко жестоко се нараняват душевно по този начин. Изумително е колко са нечувствително хората спрямо изискванията на своята душа.
    +1

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    По-добре парвият път да е с човек,който истински обичаш,към който малко или много си споделила някаква част от живота ти,а не в някоя тоалетна с момче от импулса или "хубавия братовчет на мимето" (пр. казано).Това все пак е нещо важно и ново за момичето,и ако се нае_е с първия срещнат,който дори може и да е заразен от нещо,да я отфори колкото за бройката о после да си хвали,че е оправял дефственица-сори ама тфа не е нормално вече
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    тази твоя приятелка има доста прости разсъждения,чист пример за различното мислене на женската аудитория,а ако тази твоя приятелка всъщност си ти и се чудиш дали първия път да го направиш от любов или не,ще се изумя Най-добре е първия път да е с човека ,когото обичаш,на когото имаш доверие.С него би се чувствала по-спокойна и сигурна,а колко е хубаво да си в сигурни ръце

Не знам къде отидоха вярванията в едно от най-личните и хубави неща,които се случват в живота на всяко момиче.Нали сексът трябваше да означава нещо много специално,чувства към специален човек,които вярва в теб и те подкрепя?Нали сексът беше начин да покажеш на половинката си че я обичаш,когато си готов за това,а не просто да го задържиш?
    Мисля,че приятелката ти не е мислила много по този въпрос,пък и всички 12-13 годишни момиченца(защото те наистина са малки)които избират модата(колкото и грозно да изглежда)да спят с някой батко,за да станат готини.Просто е тъжно,че се случва по-често.

...hate my nickname

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Независимо дали е за първи или двадесети път,трябва да е с човек,към който има чувства...Така е според мен...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Град
    -От НякЪдЕ-
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_bebz
    Не знам къде отидоха вярванията в едно от най-личните и хубави неща,които се случват в живота на всяко момиче.Нали сексът трябваше да означава нещо много специално,чувства към специален човек,които вярва в теб и те подкрепя?Нали сексът беше начин да покажеш на половинката си че я обичаш,когато си готов за това,а не просто да го задържиш?
    Мисля,че приятелката ти не е мислила много по този въпрос,пък и всички 12-13 годишни момиченца(защото те наистина са малки)които избират модата(колкото и грозно да изглежда)да спят с някой батко,за да станат готини.Просто е тъжно,че се случва по-често.
    много точно казано!
    Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!

Приятелката ти е зле.

Град
    Maina Town
    Окей и аз мисля че секса е хубав когато има чувства. Обаче моя първи път беше с човек, който обичах само като приятел. Познавахме се от години и просто по едно време се появи някакво глупаво привличане. Любопитно ми беше, чувствах се готова, мислех че ще ми е хубаво и го направих. Трябва ли мен да ме съдят че съм го направила? След ч месец той замина и още пазим приятелските си взаимоотношения и подкрепата която ми е оказал той малко хора са готови да я предложат на някой... Това прави ли ме и мен глупава?
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Цитирай Първоначално написано от Anabel
    По-добре парвият път да е с човек,който истински обичаш,към който малко или много си споделила някаква част от живота ти,а не в някоя тоалетна с момче от импулса или "хубавия братовчет на мимето" (пр. казано).Това все пак е нещо важно и ново за момичето,и ако се нае_е с първия срещнат,който дори може и да е заразен от нещо,да я отфори колкото за бройката о после да си хвали,че е оправял дефственица-сори ама тфа не е нормално вече
    + 1

Голям фен Аватара на GerYy

А защо никой не попита за първото момиче в живота на едно момче?

Откъде възникна спорът,ами,влюбих се в едно момче,привързах е много,заобичах го,той беше първото момче....Дойде време и за раздялата,чувствах се много зле,оттам чух упреци от рода на "Не трябваше да лягаш с него,нямаше да ти е толкова гадно сега".Напротив,радвам се,че БЯХ с него,ако можеше да върна времето бих го направила отново.Наистина ми е кофти за раздялата и все пак всичко има край.Тогава ми каза,че тя на мое място би легнала с момче,което я харесва,но тя няма чувствалНещо от сорта на "Отвори ме и чао",което за мен не е правилно

Първия път, та първия път. Голямо събитие било, боляло ли, не боляло ли, кръв ли текло, гной ли.... Аман!
    Гледайте на секса като на естественото продължение на връзката с човека с който сте. Не си давайте зор - когато/както стане- тогава/така.
    Таа да се обобщя - мисля че е по-добре с човек когото обичаш и познаваш.
    Чиста любов.
    Усмивка на дете.
    Изведнъж кръв
    и груби мъжки ръце.
    ~*~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си