.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Секс без презерватив

Винаги се чудя като прочета някоя тема от рода "правихме секс с приятелката ми без презерватив и свърших в нея... бременна ли е и колко струва аборта". Не мога да ви разбера хора, страх ви е от евентуалния резултат, но все пак го правите . Правите глупости после тровите момичетата с хапчета и тн.

Мега фен Аватара на ameli
    мииии... ок

тяхно си е решението, техни са си телата, какво те бърка дали ще го правят с или без?
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    мииии... ок

тяхно си е решението, техни са си телата, какво те бърка дали ще го правят с или без?
    Аааааа бърка, бърка. Като гледаш всеки ден теми от сорта на правихме го без презерватив...бременна ли е? Или минаха 2 дни от тогава, а тя вече повръща....Или не свърших в нея ама тя е в овулация, има ли шанс? Е много е дразнещо. Техни са си телата, ама форумът е общ и темите, които бликат всеки ден, породени от човешко невежество, хич не са малко.

Да ти кажа то и момичетата имат вина...те са длъжни да знаят какви са последиците и дали искат да си бъгват организмите и т.н... момчетата също са длъжни да знаят рисковете от опасния секс иии ако наистина си обичат толкова приятелките (колкото твърдят винаги) трябва да си слагат капути... ако ли не да си носят последиците... и двамата!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Това е така защото мъжете доста често не мислят с горната си глава а с долната.

Цитирай Първоначално написано от ameli
    мииии... ок

Не си разбрал/а идеята на темата, а тя е - защо правиш секс без презерватив като умираш от страх от възможните последствия( дете )

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Тц тц поредната тема... Айде стига , да правят каквото си искат! И ко като го правят без Тяхна си работа. А ми и ако се скъса Не им се е намирало , а пък хората са загоряли , какво искате да правят... Айде да си живеят живота както си искат. А и ти като всеки път го правиш с презерватив не се ли притесняваш , ако после е скъсан или ей така и закъснее да речем? Няма ли пак да се притесняваш? Няма 100% сигурен контрацептив. А това , че някой се правят на голяма работа и мислят само за 10те минути секс к'во ме интересува. Да правят каквото си искат. Ние нали внимаваме?!
    Станислава

Аз понеже имам пресен случай с един приятел... Той точно така изчука една без презерватив, тя го знаеше и на другия ден не взе ескапел. Сега един месец по-късно го врънка за пари за аборт... За какво да си говорим повече?! За мен това си е личен избор... Който иска да рискува да го прави. Струва ми се, че темата е излишна, но това си е мое виждане.

за кво ? После да трепера ли? Не мерси.
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Град
    Ин дъ мидъл оф ноууер!
    В тоя форум само за това.Неви ли мръзна?Повишете малко сексуалната си култура и не занимавайте хората с вашите пролеми-имат си достатъчно техни.Таязи тема е малко безсмислена ,ама в свободна държава живеем...
    П.П.
    t0d1t0 ,твоите коментари във всички теми ги чета най-дълго,защото се взирам в Мистър Бийн
    EveRytHing Is poSSible...
    ...Smile only in the Darkness...
    Death...That's How I Wanna Be...

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от LadY_AnonYmitY

t0d1t0 ,твоите коментари във всички теми ги чета най-дълго,защото се взирам в Мистър Бийн
    Станислава

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Еми то за това имат глави да мислят...като не ползват - идват си последствията.Какво повече може да се каже?
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

i da gi hokate te pak nqma da po4nat da slagat prezervativi .... vs si re6ava sam ...

не рискувам

Повече от фен
    И на мен ми е много интересно някой като каже "Правя секс без презерватив, страх ме е докато ми дойде цикъла, но иначе е много яко". Е къде отива удоволствието от секса ако след това се притесняваш две седмици? Ама разни хора, разни идеали.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Пазете се бе ....готови ли сте да сте родители на 14-15 като сте много отворени и го правите без презерватив

Цитирай Първоначално написано от SugarFan
    Пазете се бе ....готови ли сте да сте родители на 14-15 като сте много отворени и го правите без презерватив
    не е само това представи си какво дете ще излезе в повечето % олигофрен за тфа домовете за деца са пълни с такива олигофренчета които страдат заради техните "родители" но да правят кфот щът

Град
    LuNaTa
    вярно всеки сам си решава какво и как да прави..като искат да го правят без презерватив и мом4ето да свършва в моми4ето ем тяхна воля..и аз мн често го правя без..но няма да позволя на приятеля ми да свърши в мен....всеки има глава на раменете си .. да му мисли..
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Град
    незнам
    Цитирай Първоначално написано от rihannka
    вярно всеки сам си решава какво и как да прави..като искат да го правят без презерватив и мом4ето да свършва в моми4ето ем тяхна воля..и аз мн често го правя без..но няма да позволя на приятеля ми да свърши в мен....всеки има глава на раменете си .. да му мисли..
    ама некой мислят само да си направят по голям кеф а не мислят за последствията
    KO6MARA GSI 16V RISSE

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Забранения плод е най-сладък.

Град
    незнам
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    в твоя случай този банан на аватара ли е твоя забранен плод
    да не се засегнеш
    KO6MARA GSI 16V RISSE

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Цитирай Първоначално написано от uBo
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    в твоя случай този банан на аватара ли е твоя забранен плод
    да не се засегнеш
    Мнем.

Повече от фен Аватара на YourPoison
    еми тяхна си работа ... : )

koito ne moje da se kontrolira da si slaga predpazitel

Чесно да си кажа до втория си тест за бременност въобще не внимавах. Тази ,която си е правила тест знае ,че това са най-дългите 2-3 минути!
    Да оставим на страна нежеланата бременност ... Ами СПИНА ?!
    Той по-евтин ли е то една гума ???
    Стига с това "Използвайте кондоми!" ! Нима някой слуша преди да се е "опари" ?
    Чесно казано и на мен ми писнаха такива теми... и навсякъде едни и същи отговори... Всеки ще си сърба каквото си е надробил!
    И момичетата са си виновни като немогат да накарат приятелите си да не си го пъхат гол

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си