- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЗАКАЧЕН ЗА НОЖКИ
Некф маняк на диабло праскал чекий 10 години нон стоп а сеа го спрете!Първоначално написано от ImmortalTechnique
![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
И кфо толкова е станалопраскай чикий докато още можеш,че ще дойдат и времена когато няа да можеш вече
![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
вземи 1 цял ден лъскай ама адски много да се протъркаш здравата и след това няма и да си помислиш да го докоснеш![]()
Чудно ми е ква ти е предмишницатасигурно едната е с 10 санта по голема от другата
![]()
![]()
![]()
![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
отрежи го и си заший нов пластмасов или какъвто си искаш и няма да ти доставя удоволствие да го докосваш...
Като прочетох заглавието какви неща ми минаха мрез ума![]()
Аз си казах: тук има садо мазо изпълненияПървоначално написано от ivana0895
![]()
![]()
Един простак беше казал: "Секса е за слава,чикията-за удоволствие".Не се притеснявай.Говори с приятелката си да изпробвате нови неща в секса,за да се задоволявате по дореЯко зарибен съм на ножки и е мога да разбера защо. На 23 г. съм, имам сериозна приятелка, а ако не си направя поне една ч@кия на ден, все едно не съм аз. Някой път дори choke the chicken докато жена ми е в банята. Чукането си е чукане, ама ч@кията си е ч@кия, друго си е. Закачен съм много и не мога без. Някой да има полезен съвет ?![]()
Westside rollin' all day, every day