- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Букети за 15-ти...
Подмазвачи...![]()
Абе и аз се чуда да нося ли,да не нося ли.
Сега..нито аз я познавам,нито тя мен(пък може и да е някой господин,кой знае)..Сигурно ще занеса,де.Майка ще ме накара...Пък и от уважение(към съвсем непознат човек).
i azПървоначално написано от alex4ety95
![]()
и азПървоначално написано от parampy
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
и аз пъкПървоначално написано от ecstazy
![]()
![]()
Досега винаги съм носила,тази година няма да е по-различно...Много си уважавам класната![]()
И аз 8ми клас носех в новото даскало, нищо, че не знаех коя ще еСя съм 10 и се чудя дали да нося.. В края на годината по ме кефи
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ок, тейнкс олл за отговорите !
Иначе, хубаво, ти да отнесеш, защото, вземат ли на теб да ти носят, работата става друга...![]()
До 8 клас (включително) носех, после не.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
сега ще съм 12 клас..по-принцип класната ми е супер, но не си се представям да разнасям цветя и т.н. ..![]()
Въобще и не се занимавам да им разнасям цветя.
Stay up all night with the stars *
аз винаги нося
това е знак за уважение .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
и аз сега ще съм заек и се чудя
сигурно майка ми ще ме накара да нося![]()
![]()
и при мен е такаПървоначално написано от cookie_master
обаче просто не искам новите ми съученици да ме помислят за подмазвачка
![]()
Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.
Според мен тези, които ще са в ново училище, е по-добре да занесат.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Аз не нося и без това имам алергия към цветята,а и не ми се занимава да ходя да копувам дрън,дрън..Е ако е за някоя печена даскалка има някаква вероятност и да взема![]()
Носела съм винаги от 1-ви клас до сега(ще бъда 10-ти).Знак на уважение е.А и класната ми заслужава много повече от един букет![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Занеси и семена и малко тор.. нататък да се оправа !![]()
![]()
+1! Ама леко се чудех!!!Но и за този проблем имам решение!Аз ще направя така(стига например да не ви мързи и да ви е скучно като мен)ще се разходя до училището в което ще уча (понеже ще съм 8-ми клас) и ще видя кой ще ми е класен,с кой ще съм в един клас и т.н.,за да ми е сигурно!Първоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy