.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от FionaApple
    Не мога да понасям коментари от рода на "класната от мен ще види букет друг път". Това показва липсата на всякакво възпитание и уважение.
    и аз така мислех преди да срещна бившата си класна, която с нищо не ми е помогнала и винаги ме обвиняваше за всичко. Така че има някои учители които наистина не заслужават.
    По темата, тая година няма да нося, по принцип нося на завършването не на започването , иначе ще съм 9ти клас
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

чудя се да нося или не..
    май накрая ще се предумам и ще занеса един стрък
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Ами ще нося. Няма как - осми клас съм. Трябва да направя направя някакво впечатление.

Град
    София
    Ако е заслужила-защо пък не.А за зайците-и да занесете,и да не занесете,все едно.И в двата случая няма да сте единствени.

като бях осми клас никой не донесе цветя, (странно или поне на мен така ми се струва) и после на никой не се отрази върху срочната оценка ^^

Цитирай Първоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
    Защо не? Не е срамно да занесеш цветя, дори другите да НЕ носят. Така показваш най- малкото уважение към учителя и възпитание.

Град
    София
    бе вие пък с тия букети ако мислите,че на учителите им е мн веселко.1 имаше от старото даскало(маййка на една фр) и ги раздаваше тия букети,на когото си поиска.Да не мислите,че ше запомнят всичките ученици(най-малкото пък за зайците.Няма да ви научат имената 2-3 седмици ).Не се престаравайте,щото хем вие харчите пари за грозни букйети,хем даскалите се дразнят

Град
    Видин
    Да,да носете после даскала да ги изнася и продава....
    Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...

Аз пък всяка година нося и възнамерявам тази година също Искам да направя добро впечатление на бъдещата си класна,а какво по-добро от хубав букет на 15-и ^^
    [size=3]Sie ist ein Star
    Ihr Traum ist wahr..
    Sie tanzt im Licht..

Nachts liegt sie wach und die Angst kommt ganz nah..
    Sie sucht das M

По начало нося но тази година ще мина без букет

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Аз ще нося.

и аз ще съм заек и много се чудя дали да занеса.... Сигурно няма , защото майка ми казва , че вече съм голяма за такива неща,а баща ми,че е подмазване... и сигурно няма........

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Това,особенно да носиш цвете,ако си заек за мен си е живо подмазване/в някои случеи от притеснение да не са единствените,които не носят/.За мен да подариш букет на учител,независимо дали е твоя класен ръководител или не,трябва да харесваш самия учител.Да удобряваш начина по който преподава и да си благодарен,а благодарностто да я изразиш с букет.Възпитанието няма нищо общо в това./в повечето случеи,да не кажа всички/.Защо по дяволите трябва да носиш букет на класния си ,ако тоя цяла година само е викал в часовете и не разбира хал-хабер от работата си?Или те е нарочил,ей така /както класната ми,просто се заяжда/.За зайците,дето казват няма как ще дам-да не мислите,че ще помни кой е дал и кой-не...
    <3forbidden taste is the sweetest<3

от 5 клас не им нося цветя ... за кво им са поне да знаеха кое цвете от кой е ... няма смисал

Ох, и аз тази година ще съм заек! Мама ме придума и ще нося букет.Когато в 5 клас се преместих в ново училище 95 % носеха букети.Ако се окажа единствената с цвете (независимо от моят клас или не) ще го връча на мама и ще вляза без него.При мен нещата са малко по-лесни, защото точно тогава имам рожден ден и ще стои сякаш някой ми го е подарил на път към училище!

аз нося само на класната

Ще нося на класната/класният.
    ROCK
    ON!

Цитирай Първоначално написано от FionaApple
    Не мога да понасям коментари от рода на "класната от мен ще види букет друг път". Това показва липсата на всякакво възпитание и уважение.
    +1..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си