- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Букети за 15-ти...
и аз така мислех преди да срещна бившата си класна, която с нищо не ми е помогнала и винаги ме обвиняваше за всичко. Така че има някои учители които наистина не заслужават.Първоначално написано от FionaApple
По темата, тая година няма да нося, по принцип нося на завършването не на започването, иначе ще съм 9ти клас
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
чудя се да нося или не..
май накрая ще се предумам и ще занеса един стрък![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ами ще нося. Няма как - осми клас съм. Трябва да направя направя някакво впечатление.
Ако е заслужила-защо пък не.А за зайците-и да занесете,и да не занесете,все едно.И в двата случая няма да сте единствени.
като бях осми клас никой не донесе цветя, (странно или поне на мен така ми се струва) и после на никой не се отрази върху срочната оценка ^^
бе вие пък с тия букети ако мислите,че на учителите им е мн веселко.1 имаше от старото даскало(маййка на една фр) и ги раздаваше тия букети,на когото си поиска.Да не мислите,че ше запомнят всичките ученици(най-малкото пък за зайците.Няма да ви научат имената 2-3 седмици).Не се престаравайте,щото хем вие харчите пари за грозни букйети,хем даскалите се дразнят
Да,да носете после даскала да ги изнася и продава....
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
Аз пък всяка година нося и възнамерявам тази година същоИскам да направя добро впечатление на бъдещата си класна,а какво по-добро от хубав букет на 15-и ^^
[size=3]Sie ist ein Star
Ihr Traum ist wahr..
Sie tanzt im Licht..
Nachts liegt sie wach und die Angst kommt ganz nah..
Sie sucht das M
и аз ще съм заек и много се чудя дали да занеса.... Сигурно няма , защото майка ми казва , че вече съм голяма за такива неща,а баща ми,че е подмазване... и сигурно няма........
Това,особенно да носиш цвете,ако си заек за мен си е живо подмазване/в някои случеи от притеснение да не са единствените,които не носят/.За мен да подариш букет на учител,независимо дали е твоя класен ръководител или не,трябва да харесваш самия учител.Да удобряваш начина по който преподава и да си благодарен,а благодарностто да я изразиш с букет.Възпитанието няма нищо общо в това./в повечето случеи,да не кажа всички/.Защо по дяволите трябва да носиш букет на класния си ,ако тоя цяла година само е викал в часовете и не разбира хал-хабер от работата си?Или те е нарочил,ей така /както класната ми,просто се заяжда/.За зайците,дето казват няма как ще дам-да не мислите,че ще помни кой е дал и кой-не...
<3forbidden taste is the sweetest<3
от 5 клас не им нося цветя ... за кво им са поне да знаеха кое цвете от кой е ... няма смисал![]()
Ох, и аз тази година ще съм заек! Мама ме придума и ще нося букет.Когато в 5 клас се преместих в ново училище 95 % носеха букети.Ако се окажа единствената с цвете (независимо от моят клас или не) ще го връча на мама и ще вляза без него.При мен нещата са малко по-лесни, защото точно тогава имам рожден ден и ще стои сякаш някой ми го е подарил на път към училище!
Ще нося на класната/класният.
![]()
ROCK
ON!