.
Отговор в тема
Страница 1 от 13 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 311

Без метъл и джапанки в час .. ?! ;д

Така ... След преглед на днешния вестник, за мое голямо учудване попаднах на това ..

"Метълът, чехлите и голото пъпче паднаха първи жертви на просветната реформа. От есента те фигурират в забранителните списъци на някои училища като част от изискванията за добър външен вид в клас.
    Хевиметълът заедно с джапанките отива в историята за възпитаниците на Строителната гимназия в Перник. Директорът на школото Самуил Шейнин е вероятно един от малкото ръководители, обвързали забраните и с определен музикален стил. За сметка на това няма училище, в което под възбрана да е отишла чалгата, констатира проверка на "Стандарт".
    Пънкарските гребени и розово-зелените нюанси в косите също са минали под ножа... "

А тук вижте и цялата статия ... http://paper.standartnews.com/bg/art...article=289215

Коментарите оставям на вас.
    Long Live Rock N' Roll .. !

Крайно време беше!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от faststep
    Крайно време беше!

Едва ли .. Защо тогава не забранят и всички останали стилове музика ? И това ако не е дискриминация ?!

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    е ами в моето даскало не дават по радиото да се пуска чалга и също много се карат за облеклото,дано само да не ни сложат униформи от тая година
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

хах мисля че това са доста крайни мерки. Аз лично обичам да ходя на даскало с блузка "iron maiden" и джапанки

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от The_Demon_Girl
    Едва ли .. Защо тогава не забранят и всички останали стилове музика ? И това ако не е дискриминация ?!
    Каква дискриминация ? Вкъщи, на улицата, на купон слушай си каквото искаш. От Моцарт, до Кондъо. Не мисля, че в училище е редно да се слуша каквато и да била музика...нито чалга, нито метъл, нито хаус, транс...
    Според мен забраната не е за слушането, а затова, че привържениците на този стил ходят с тениски, едни на Кис, други на Линкин Парк и т.н.. В нашето училище са забранени шалове и дрехи на отбори примерно. Пък чалгарите не са тръгнали с блузи, с лика на Камелия, Преслава, Анелия...Деколтетата, късите поли, голите пъпове са си забранени и без това.
    Само за джапанките не схванах...

Кое не схвана?
    Училището е малко или много официално място, където е абсурд да шляпаш с джапанки по коридорите. Все едно да отидеш на работа в офис с костюм и гумени джапанки отдолу.
    Писна ми да гледам разни шматки все с джапанки из училището.
    Крайно време е да се научат.

Някой забеляза ли колко пъти употребих джапанки? ;д

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Кое не схвана?
    Училището е малко или много официално място, където е абсурд да шляпаш с джапанки по коридорите. Все едно да отидеш на работа в офис с костюм и гумени джапанки отдолу.
    Писна ми да гледам разни шматки все с джапанки из училището.
    Крайно време е да се научат.

Някой забеляза ли колко пъти употребих джапанки? ;д
    Ми аз джапанки и без това не нося...но все пак. Не виждам къде е пречката. Те и гуменките и маратонките не са за "официално" място, но, на който са му удобни, си ги носи. Все тая, де.

Ми не знам. Смисъл, едно е да си ходиш с маратонките и гуменките, друго да шляпаш с джапанки.
    На мен и до магазина не ми е удобно да отида с джапанки, тея на училище тръгнали така.

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Мн точно . Иначе за джапанките съм съгласна.

Аааа то джапанки е много разтегливо понятие. Нищо от изброените не ме касае.
    Учениците преди 15-20 години да не са умрели от забраните и униформите ?

ее вече няма да гледам секси краченца

Повече от фен
    Ъх,добре де - окей е.
    Хубаво измислено,трудно приложимо.
    А другата статия за храната изби рибата.Тия ще уморят децата,бре.Аз на кола живея,тея няма да я продават.
    Абе,оправяйте се,аз завърших

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Защо ли си мисля че забраната не метъла ще доведе до тъпи коментари против чалгата,макар тя да няма нищо общо

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Защо ли си мисля че забраната не метъла ще доведе до тъпи коментари против чалгата,макар тя да няма нищо общо
    Ама айде да видим как ще го забранят .. Няма да стане, поне не това и за музиката ..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fifinkathefreak
    Ъх,добре де - окей е.
    Хубаво измислено,трудно приложимо.
    А другата статия за храната изби рибата.Тия ще уморят децата,бре.Аз на кола живея,тея няма да я продават.
    Как без кола, бе ? Тия верно искат да ни уморят...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Ама айде да видим как ще го забранят .. Няма да стане, поне не това и за музиката ..
    Никой не може да ти забрани да си слушаш каквото искаш...
    Просто училището не е място, в което хората трябва да се делят на музикални стилове, нито да се афишира с музикални предпочитания по какъвто и да било начин.

Айде, айде, нищо няма да ви стане ако не се наливате с кола 6 учебни часа.
    Друго обаче ми стана интересно, като четох тая статия.
    Плодовите млека да бъдели такива и онакива, прясното и киселото мляко до не знам си колко процента масленост и всякакви такива. А, кажете ми примерно, как ще намерят плодово мляко, чиито оцветители да са само от плода, а не допълнителни(примерно, иначе имаше още такива абсурди в статия)? Освен, ако не правят плодовото мляко на място, аз друг начин не виждам.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от fifinkathefreak
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от faststep
    Крайно време беше!
    Подкрепям
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Супер фен
    ОК за голите пъпове, д/г за джапанките, но не знам какво трябва да означава без метал, т.е. металите не могат да носят техния стил дрехи и да слушат в даскало метал?? Което и от двете да е, според мен не е правилно (не съм металка!!! ) Искам да кажа, че щом всички останали могат да си изразяват харесваната музика (хип-хоп, чалга..) защо и те да не могат

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Цитирай Първоначално написано от Slave4You
    ОК за голите пъпове, д/г за джапанките, но не знам какво трябва да означава без метал, т.е. металите не могат да носят техния стил дрехи и да слушат в даскало метал?? Което и от двете да е, според мен не е правилно (не съм металка!!! ) Искам да кажа, че щом всички останали могат да си изразяват харесваната музика (хип-хоп, чалга..) защо и те да не могат
    щото винаги трябва да има някой прецакан

В нашата гимназия откакто съм там (сега ще съм 5та година) са забранени голи пъпове, къси поли, деколтета. А на момчетата им е забранено да носят къси панталонки, джапанки и въобще всякакви такива, които са прекалено летни.
    Имаше период, в който се караха на момичетата и за по-големи обеци, колиета и други украшения, но не спазваме всичко. Тези неща, които са по фрапиращи се спазват, но това за бижутата е пълна глупост

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Нека пък да ми забранят да нося къси панталони.Нека да ми забранят да слушам метъл.Никой от тия цървули в министерството не може да ми каже как да се обличам,какво да нося и какво да слушам.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си