- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Без метъл и джапанки в час .. ?! ;д
И много правилно от тяхна страна.С джапанките и късите панталонки на басейн , на плаж ... в училище нямаме място с тях.Да и на мен не ми е приятно , че лятото като навън е 30 градуса трябва да съм с дънки , но ще трябва да го изтърпим.Първоначално написано от idioticallystupid_
Замислете се дали на Запад в ущилищата и ВУЗ-овете има такъв произвол от страна учещите се - еми няма , защото има правила и тези правила се спазват.Аз съм за промените въведени от новия кабинет и стискам палци да успеят![]()
Толкова са послушни западните дечица и са толкова щастливи да не избиват агресията си на блузки на Cannibal Corpse...
Намери ми една снимка на пребит в училище български ученик. В България нямаме отдел срещу училищните побойници просто поради факта, че те почти не съществуват.
така е ПОЧТИ не съществуват, но ги има и не мисля че трябва да се чака побоищата да зачестят и тогава да се предприеме нещо...Първоначално написано от Ballbreaker
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
И какви показатели дават училищата, че побойниците се увеличават?
Не е ли странно, че точно на запад, където училищата имат стриктни правила и ограничения, стават такива неща.
абе те там са психично болни, ама тука наще от злоба го правят![]()
Почти не съществуват?Или просто не им се отдава толкова голяма гласност.Първоначално написано от Ballbreaker
В училището което уча съм от 2 години вече и съм ставал свидетел на бой 4 пъти ... а колко пъти не съм? В старото даскало едни момчета си спретнаха бой между класовете след часовете в училищния двор , след това не ги и наказаха даже![]()
Едно е да си спретнеш бой по всеобщо съгласие, друго е да крадеш парите на малките за обяд. И трето е да влезеш с пушка и да гръмнеш онова маце, с което искаше да се чукаш.
Добре , имаш право. Но смятам че не можеш да отречеш твърдението ми за джапанките и късите гащи - те са за басейн , плаж и т.н. не за в даскало
Джапанки и къси гащи едва ли е точно нещото, което очакваш да видиш в градска гимназия.
Ако някой се появи така то той ще бъде доста бързо осмян, поне в моето училище.
Но представи си някой да забрани на децата в село Имренчево да ходят на училище с джапанки... те най-вероятно боси ходят, те - без джапанки.
Поредната безсмислена заповед. По-добре да забранят пушенето в даскало или да намалят автоматите за кафе, защото това са проблемите в днешно време.
пушенето в даскало винаги е било забранено, просто не се спазва, както най - вероятно няма да се спазват и тия нови закони, а тва с джапанките е супер тъпо както каза missionimpossible те са за плаж, за разходка, за в банята, но не и за училище, в моето училище до сега не съм виждала хора с джапанки, нито в старото ми даскало, но ако някой носи, то това наистина е тъпо
аа д0бре че дават чалга да са слуша дан0 да пр0дължават да дават де ;дд
Тя за тебе е приятелка-
ти за нея всичко
когато сърцето ти се чувства пак самичко
когато сълзите не спират и радоста избяга
тогава до теб един човек остава
А пък ти продължавай да си пишеш на "прекрасната" шлйокавица и ще ви дават.Не виждат,че проблема не е в метъла,а в тъпата чалгияПървоначално написано от fAshi0nche7o
Това министерство със всеки нов закон,който въввеждат доказват колко повече изпростяват
Както казаха по-рано,ако ще забраняват нещо да забранят всичко.По-добре така от колкото дискриминация
![]()
Get what you can and never get back
Kва дискриминация , това за метъла е САМО в едно у-ще , стига сте преувеличавалиПървоначално написано от leoparda93sl
И да , тениските трябва да се забранят , защото има СОУ-та , къде не е много удачно първолаците да гледат черепи и кървища по тениските
защо точн метълаааааа кво става с емо глупаците със скъсаните дрехи и значките![]()
хаха нека нека![]()
иначе на мен ми е по удобно с чехли да си шляпкам
![]()
а за метъла неутрална съм..
![]()
.. за кой ли път молби и разкаяние..позната сцена нищо новo и мразя себе си за наказание защото те обичам твърде многоо..![]()
Хм...същите тези "първолаци" гледат същите тези "черепи и кървища" по телевизията денонощно,играят игри отново свързани с "кървища и черепи" и като цяло от ежедневието им не липсват "кървища и черепи",така че тениските са им най-малкия проблем.Това оправдание леко се изтърка.Пък и на мен не ми влияят добре на психиката топирани,лакиросани коси до тавана и ноздри и очи под 10 пласта фон дю тен,ама никой не предприема мерки,за да ме предпази,нали?Първоначално написано от FlipY
Джапанките и късите гащи са си забранени от много време,при положение,че аз от 5ти клас си го знам това правило (а сега ще съм 9ти).Малко ми е пресилена тая забрана,въпреки че наистина не е подходящо да шляпаш по коридора,а и където и да е,на улицата също.Така че предполагам повечето момичета имат сандали или друг тип чехли и един чифт джапанки за плаж.
Ама най ме издразни това за косите.Какъв им е проблема с цвета на косата ми?О.о
Така де,толкова и ще се прилагат тия правила...няма повод за паника (:
Wake up late honey,put on your clothes,
take your credit card to the liquor store
That's one for you and two for me by tonight
този път се отказах да чета цялата темаа хора шейнин по принцип го бие тока ама нека не коментираме ( не уча в строителния , но знам що за стока са там и училището изобщо не е толкова добро , колкото го представят ) това за джапанките го разбирам , също така да забранят много късите поли с които само си покриват кръста или понякога свръхдълбоките деколтета , склонна съм да се съглася че и гребените може да минат под ножа и като цяло нещата които се приеммат за малко по-фрапиращи , аз съм за компромиса , но ако някой му каже на шейнин да не влиза в даскалото докато не си купи перука щото е плешив той как ще реагита , по сящия начин по който би реагирал всеки на който са му казали че да имаш лилав кичур те прави по-малко човек от другите ти съученици и съученички които слушат мазна чалга , метат гюбеци и ходат с 3 парчета плат по тях , на ви са
![]()
![]()
ONE LIFE ONE LOVE
Тва е баси тъпотиятаВ моето даскало поне няма метъли /2-3 човека само/ и няма да си праят труда да забраняват квото и да било... Ама не мога да разбера къде толкова им бърка метъл музиката??
Виж си подписа и ще разбереш ....Първоначално написано от psycho13
Музиките и гребените остваи, ама к'во прайвами с джапанките.. юни месец цялото даскало да мирише на спарени крака?!![]()
![]()
Е да се надяваме да не променят такива нещща в моето даскало.
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
ебал съм им путката майна ко ше ми кажат
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!