- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Без метъл и джапанки в час .. ?! ;д
yeap (:Първоначално написано от KumchoValcho
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
УМРЕТЕ БЕ ! Било официялна среда... с костюмите ли да тръгнем ? Ние сме тийнейджъри ! Трябва да ни дават правото в училище да бъдем личности. Съгласен съм за голите пъпове и ГРАМАДНИТЕ деколтета... ама чак пък да се забраняват тея неща... СОРИ МАЙНИ АМА ПРЕКАЛЯВАТЕ !!!!!!! Не разбирам с какво облеклото по някакъв начин ще ми помогне на мен, аз да изляза от т'ва училище човек... наистина не разбирам... дали ще ходя с тениска на Кобейн или някаква умряла блуза по какъв начин влияе на моите оценки и бъдещето ми ? Там сме да се учим... не да ни държат сметка за това как сме облечени... Единственото изключение за мен са младите курви.. не метълът/пънкът трябва да се забрани в училище, а чалгата![]()
мале тая тема още ли е жива![]()
![]()
п.п. като им чета коментарите на някои хора ми се доплаква. как може да има толкова тъпи и злобни хора![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
+1, мн точно и изчерпателно мнение. Щях да пиша почти същото, ама си ме изпреварил /и бтв, страхотен аватар =)/. А Fearofthedark как ще те карат да се постригвашПървоначално написано от BrainPants
Ако даскалото ти не е кой знае какво, говори с ваще да се преместиш. Не мога да разбера какъв им е проблема да има момче с дълга коса. Много по-добре е от 10 тона гел в/у косата или перхидролено изрусени кичури. В града ми има даскало където са забранили розовите тениски за момчетата
така трябва и да е.
Първоначално написано от DesireToFire
проблема им е, че като видят металист и металистка с дълги коси и огромни черни тениски не могат да разберат кое какво е![]()
Ами да ти кажа и аз като видя фешън и фешънка с изправена топирана, изрусена коса, огромни очила, изскубани вежди (ако се виждат от очилата), фон-дьо-тен, розова блузка и бял прилепнал панталон и аз не мога да различа кое какво еПървоначално написано от PurpleDream
. Освен това има метъл тениски в дамски размер като S, M и подобни. Може да липсва огромното деколте, но чак да не се различава от мъжките
Освен това аз съм момиче и не смятам, че неносеното на на разголени дрехи и токове ме прави нещо друго.
йее и колко момчета с дълги, изрусени и топирани коси си виждала? колко момчета с фон дьо тен и грим си виждала, ама да са фешани???
както и да е...на мен изобщо не ми пука за забраната защото нито съм метълка, нито фешънка, нито кифла, кроасанка и др разни глупостии, ама мн се нервя като почнат да пишат и да се оплакват тука, без дори да са прочели статията като хората....
Супер,ама супер тъпо.
Аз не обичам метъла,много ме дразни.Но това се е въпрос на личен вкус.И чалга не слушам,за тея,дето ще ме нападнат сега. Обаче не мога да проумея какво значение има как се обличаме?! Като сме там за да учим- да ни гледат ученето.Какво се занимават с дрехи,музика и т.н. Примерно имам съученици,които се обличат с тея широките метълски дрехи -не ми харесва,за това и аз не се обличам така. Имам и съученички ,които без да им се вижда деколтето не излизат. И така не се обличам. До някъде разбирам да забранят големите деколтета - някак си е неуместно да ходим с чак толкова големи на училище. Ама те издребняват. Връщат в моето даскало и момичета,които са със съвсем леко отворени деколтета,да не кажа хич че не им се вижда нищо. С голи рамена не пускат.Това за какво е?! Аз нямам тениска,която да им задоволява всичките измислени правила. Т.е. имам -само 1,и я носа вече по 3 от 5 дни в седмицана,понеже няма да тръгна октомври си купувам летни дрехи. С потници не ни пускат -защо?Какво неуместно има в един потник?Ами топло е, така ми е удобно,така се харесвам,както искат да го тълкуват. Институция -ок,ама все пак сме тийнейджъри,не 50 годишни бабички.Сега се изграждаме като личности - защо някой си ще ме ограничава чак до там ? Презрамки на сутиен не може да се виждат в моето даскало... Даже една приятелка я върнаха,щото била с дънки с ниска талия?!![]()
![]()
Още нещо? Това пък кой го измисли и какво неприлично има в него?И като казвам ниска талия,нямам прдвид някакви,дето да и излиза задника от тях...Съвсем нормални дънки.. Токчетата не са ги забранили още при нас... Но това е още по-голяма глупост. Има ниски момичета. Имам една приятелка,която със токчета ми стига до гърдите,без токчета не съм я виждала..Скъсват я от подигравки (нещо,което се случва през часовете и нито веднъж учителите не са направили забележка -това що не го забранят?) .А без токчета кво ще я напраят? Не дават да се пуши пред даскало-ок. Ама всяко междучасие пращат по 1 учител да обикаля квартала- ако щете вярвайте,но и по кафетата влизат. И кво - след даскало съм отишла на кафе примерно (извън учебно време) и пуша,от какъв зор ще ме наказват в училище?! Това е като казарма не,ами... (бай дъ уей аз не пуша, пример дадох просто :д )
Ами именно ходим на училище да учим, а не да си покажем новите дрехи или на коя група сме фен или нз си какво още. Не мога да ви разбера какъв ви е проблема мамка му, просто малко ще се ограничавате в дрехите с които ходите на училище, никой не ви забранява след училище да се обличате както си искате...голи ходете...
Много е смешно да минеш покрай едно училище и на двора да видиш, примерно една групичка някви дрисли полу голи и на токчета и друга групичка някви зомбита - момичета, момчета гримирани с дълги коси с някви черни тениски, на които задължително да има няква уродлива банда или нещо още по - гадно...
Лятото горещо, наистина, ами вземаш една малко по затворена тениска, някви къси панталонки примерно до коленете (леко да ги скриват) и някви сандалки .... не виждам какво е толкова трудно, някакви си кирливи 6 часа не можете да издържите ли.....пфффффф
То не е там въпроса,и цял ден мога да издържа. Но повечето правила са безсмислени. Обясни ми какво неприлично има в голите рамена/гръб/ниска талия?
е от къде да знам, щом така са решили така ще е ....
ама казвам, че е супер глупаво да се оплакват за това...
не им харесва така, ами ако сложат униформи във всяко едно училище - пак ще са недоволни....
бахти претенциите, ама такива ни направиха, ако преди години го бяха измислили това и бяха вкарали поведение, сега може би щяхме да сме маааалко по - добре...
Естествено,че ще съм недоволна. Това са 6 часа от деня ми,да не е малко? Униформите са друга тема,за която също съм твърдо против- защо пък да не се различаваме един от друг?Като ни направят да изглеждаме като стадо овце по-умни ли ще станеме...
Това е моето мнение,но понеже мнозинството поради една или друга причина не изразява своето,седя и търпя. Една птичка пролет не прави.
Ограничения да има,но това е прекалено.
а на теб какво ти пречи вместо с потник да ходиш на даскало с тениска??
и ето сама го каза - ограничения да има, така ще викат всички, ако им сложат униформи....
Пречи ми. Аз обясних още в първия си пост къде според мен се прескача границата. Някои от ограничениеята са смешни.Такива или не,спазвам ги,щото някой дето е над мен така ми е казал. Но това не ми пречи да имам мое си мнение.
Ем по тоя начин ще избираме по-малкото зло,просот защото нямаме друга опция. Поне аз и при такива обстоятелства ще мисля,че това за потниците е тъпо.ограничения да има, така ще викат всички, ако им сложат униформи....
ами добре щом ти пречи, твой проблем си е...
а трябва ли да ни накажат всички с тия униформи и то само заради 100 човека, примерно, на които не им харесва нещо и се мислят за мн важни и готини, като не спазват правилата....
сами си правим всичко, защото ако никой не ходеше облечен по начина, който е споменат в статията, естествено нямаше да има и забрани - съответно никой нямаше да мърмори, ама ето на... само заради глупоста на някои да се правят на мн интересни сега всички страдат...
ама как говоря и аз все едно ще ни убиват![]()
Много задълбахме спора ,ама..
Кой се прави на интересен? Метълите ли се правят на интересни,като носят такива дрехи? Просто имат такива разбирания,такъв им е стила. Аз пък не виждам на някой какво може да му пречи еди кой си как се е облякъл.
А не знам кой за какъв се мисли,обаче аз правилата ги спазвам. Това,че не ми харесват е друг въпрос. В моето училище просто няма да те пуснат да влезеш,ако си "неприлично" облечен. Така че,тея 100 човека нямат сцена за изява,където да покажат колко са "готини и важни" .
ами да метълите се правят и не само те, фешани мешани всички подобни...
в твоето даскало може да не пускат с такива дрехи, ама в моето все още си ходят метълистите с техните си дрехи....направо са ужасни....
както и да е, ае да прекратим спора, че тая тема цяло лято я дъвкахме тука, не ми се продължава...
Леле темата била от августНе бях видяла . А иначе- май наистина няма смисъм да спорим. На този етап нито аз мога да променя нещо,нито ти
![]()
Ем ние попринцип имаме за униформи ризи, ама не пречи под ризата да се мерне надписче ManowaR, Nirvana, Children of Bodom или подобноПървоначално написано от PurpleDream
. И айде и аз се спирам, че колко съм изписала на тази тема. Мога да издам книга
![]()
Охохох.. на мен много ми харесват забраните, които бяха поставени.. Крайно време беше..Омръзна ми да гледам някви си изкуствени "барбита" да ми се мяркат с м метра одължения, 10 см обувки, 10 тона фон дю тен и някав силен грим..
![]()
Twilight <33 Jonas brothers <33 Manchester United <33 Cristiano Ronaldo <33 Kristen Stewart <33 Robert Pattinson <33 Taylor Lautner <33 Joe Jonas <33
да ви кажа 1000 пъти по добре ще е с униформи ... секи ден в даскало на входа ма връщат до нас за да са облека щото сам била с потник щото краста ми са виждал като се наведа и т.н. а да кажеш , че се убличал кой знае колко разколено .. нее с убикновен черен потник и дънки и пак ме варнахаверно заяли са се с мен и др заици ама трябва ли чак толкова аз повечето дрехи немога да ги нося .. направо съм потресена .. като монахини трябва да сме ублечени с полутата само очите да ми са виждат ... направо съм потресена ...
![]()
а до миналата година нямаше такова нещо
^ ами облечи си няква тениска с която като се наведеш няма да ти се вижда кръста, какво толкова...баси хората...
Мисля че при бъгарските ученици трябва да се създадат навици на един приличен стил на обличане. Не може на училище да се ходи като магистрална к****. Но лошото е, че под прилично облекло всеки разбира различно нещо, затова е най - добре да се въведат униформи, за да няма после: "Ма аз бях облечена "прилично' , но те ме върнаха!"
мисля че при теб нещата са по-скоро на лична основа... мразиш метъли и темп подобни... повърхностно същество сиПървоначално написано от PurpleDream
метъл ? вие знаете ли колко рядко се среща метъл ? повечето или са дребни пози или рокаджии
така че забраната за метъл... касае много малко хора. В моето училище поне няма такива забрани.. ходя с тениска на Металика и директора ми се кефи. Училището ми е най-елитното в целия град
Почнах да говоря ненужни работи.. мисълта ми е че ако съм в едно такова училище на забраните, ако отида с черна тениска на Кобейн.. ако ме върнат мога да им вдигна скандал, защото Кобейн не е метълист
малко са хората, които ще схванат ква ми е мисълта... PurpleDream
Съгласна!!!По-често е да срещнеш в училище -хора ,разхождащи се с пусната чалга на телефона.Първоначално написано от BrainPants
Ако се появя с тениска на Mr.Big значи съм мметълка??
Хахахахаха!
ROCK
ON!