- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Без метъл и джапанки в час .. ?! ;д
извинявай с кое са прекалили,не виждам смисъл само за джапанките,освен това от доста години е забранено да се ходи на даскало с разголени пъпове и дълбоки деколтета,къси поли и панталонки,в моето даскало дори за голи рамена правят проблемПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
за метъла казвам... за джапанките и др-то съм съгласнаПървоначално написано от PurpleDream
![]()
Нямам отношение към написаното и силно се съмнявам, че в училищата ще следят кой къде имал и къде нямал татуировка.
Добре, кое за метъла по - точно е несправедливо според теб? Слушай си го в междучасието със слушалки, кой ще ти каже нещо ? Просто ще се наложи да преживеете да ходите на училище без черните дрехи, фанелки с групи, вериги по дънките, петолъчки и каквото носите там.Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Как не може метъл бе ?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тез нормални ли са ?!Ми кво ся да зема да изпроставям с чалга тъй ли ?! А да ве!
![]()
Ай тва за голите пъпчета съм съгласна, за джапанките ддзн наистина са много .... шляпащи !
![]()
![]()
Обаче не могат да ме спрат да си слушам метъла.![]()
![]()
Е,да..
И аз не мисля,че е добра идея да се шляка(омг.. яка дума) с джапанки по коридорите...![]()
Абе не мисля,че ще се изпълнява във всички училища,амаааа 'айде.Ще ги видим тия работи.Татуировките и пиърсингът милостиво са оставени от някои училищни директори само защото учениците вече са си ги направили и няма как да ги отстранят. Други, като 119-о СОУ в София, ги забраняват само ако се намират на видимо място. В други школа, като в Перник, пък ще гонят само ако забележат нови рисунки по кожата, които преди това ученикът е нямал. С правилата ще бъдат запознати всички ученици, учители и родители, които трябва да се подпишат, че са уведомени за изискванията.
дам съгласна съм с Goddess,никой не ви забранява да слушате метъл,просто не трябва да си пуската метълските песни от телефоните в коридорите (както правеха в старото ми даскало) и не тряа да са обличате сякаш току що сте излезли от някой клип...много се дразня на метълистите в моето училище,с някви тениски огромни и черни с любимите им банди с някви вереги по дънките (както каза Goddess) и с някви гривни със шипове-бахти простотията,само се правят на интересни,а не са...дано и в моя град да им забранят да се носят така...Първоначално написано от Goddess
ok , училището е сериозна работа и наистина не можеш да ходиш като да не казвам ква или пък да ходиш ше кажеш отиваш на плаж.Що се отнася до тва кой рокер,кой метал тука може да се поспори.Можеш да си ходиш с гребените,с дългите,рошави коси, с кожените якета,скъсаните дънки и кубинките и всичко там което е на сърце на един метал.Аз не виждам нищо лошо в тва, при положение,че в училище си добре с оценките примерно.Мисълта ми беше,че можеш да си ходиш, колкото егстравагантно си искаш,като си човек на място.Аз съм ходила по горе-долу същия начин на даскало и никой нищо не ми казвал точно поради причината,че съм била заслужено уважавана от даскалите.Честно да ви кажа пък и не познавам нито един метал,рокаджия,който да е бил някъв лигльо или малоумен или двойкаджия.А само колко тъпи и ограничени мутри виждам в лицето на 14 годишни куклички, наконтени с всичко възможно от мола,и 'ухаещи' на смесица между тежък парфюм и цигари,носейки телефон(последна мода) от който звучи какво мислите..? (леле тва стана едно изречение...) Да в лицето на всеки можем да срещнем малоумник,но мисля ,че всички се сещаме къде го срещаме най-много.
Съжалявам,май навлязох в напълно различна тема.. но трябва да се замислим.. Трява ли дебеловратите чичковци с ланците да затварят училищата ни?... Мамка му рока няма да умре..![]()
в нащо даскало никой не си е носил телефончето под ръка и да си е усилил метала.. що се отнася до клипове и тем подобни .. по-добре ли ше се чувстваш ако училището ти прилича на публичен дом и да звучи чалга отвсякъде?Първоначално написано от PurpleDream
+1Първоначално написано от DieselBlood
Какво се опитват да направят? Да убият индивидуалността ни?![]()
На никой не му пука как е в твоето или в моето училище. Правилата са за всички. Щом до сега при вас не е било така, значи нямате проблем.
А колкото до публичният дом, не разбрах какво точно имаш предвид, но в правилата фигурира и забраната за разголено облекло и то отдавна. А и няма как да определиш дали металите или чалгарите са по - тъпи. Тъпи хора има навсякъде, от всякакъв пол, от всякаква раса и т.н. На едни чалгарите им изглеждат изпаднали, на други метълите и така. Пак казвам, че никой не може да ви забрани да си слушате каквото искате...Но не и в училище. Не е дискотека и едва ли отиваш там, за да слушаш музика. Не би трябвало.
Явно,но само на тези на които им е останала такава..нали се сещаш ..Първоначално написано от LambOfGod
От къв зор тряя да се съобразявам с тва кой кво го дразни.Първоначално написано от PurpleDream
Живеем всички заедно накуп на тая планета.. Определено трябва да се съобразяваш..смятай кво ше стане ако всички мислят по твоя начин..Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
да.... така е, но се пак един го дразни тва друг онова... се тая да спрем със спора... няма смисълПървоначално написано от DJEB
тва с надуването на музиката наистина дразни.. не виждам нищо лошо обаче в носенето на черна тениска примерно с любимата група... или гривните с шипове... тва се пак е избор на ученика който ги носи... мен пък ме дразни "облеклото" на кифлите примерно ама нищо не мога да направя и си мълча.Първоначално написано от NoContinuation
да ама точно заради такова поведение вкарват такива правила,униформи и разни там лайна,защото всички искате да се покажете-я с музиката си,я с прическата си,я с облеклото си...изобщо не си правете труда да вкарвате реплики от сорта на "от къде на къде някой ще ми казва как да се обличам",ами ще казват,училището е институция в която трябва да се спазват някои правила все пак,не е като да се разхождаш свободно у вас...
ами ако в училище ми забранят да се обличам така - ще спра... но ако някой като теб (без да се убиждаш - казвам го в смисъл че не си човек който може да ми забрани) ми каже как трябва и как не трябва да се обличам ест че няма да го слушам... но защо ще забраняват само метъла? или да не го забраняват , или да забраняват и др-те стиловеПървоначално написано от PurpleDream
По - добре е ... Ние ще сме с униформи но пак не пречи върху ризата да се облече тениска...лично аз съм пробвала и ми харесва.. и едва ли ще ми направят забележка за униформата се пак си нося ризата..Първоначално написано от NoContinuation
![]()
забранили метъли с джапанки и пъпчетаОхх .. няма да се оправи тая държава .. Защо ,например, вместо да забранят метъла не забранят чалгата ?!
Бахти,тъкмо мислех да се боядисам в зелено
Ама сигурно и това са го забранили ,защото и без това като видиш положението на образованието позеленяваш,поне жертвите да се различаваме от тълпата
![]()
Явно защото чалгарите по - малко се правят на клоуни. И чалгата няма нищо общо в случая. Тя си се води мръсна дума за някои от край време...Да видите поне, че не само тя е отричана и зле приемана.Първоначално написано от ali13
Макар че все още на разбирам какво значи да се забрани определен стил в училище ? По принцип слушането на музика не би трябвало да се толерира, ако се слуша в час или в коридора на всеослушание...
В края на тая учебна година и в нашето даскало въведоха такава заповед.А малко преди това и униформите. Та, както се сещате, заповедта беше в сила само първия ден, връщаха ученици с къси гащи, поли, потници и etc.
Но на втория... същата работа като преди. А униформите трябваше да ги носим на всеки първи работен ден от седмицата. От тая година май ще трябва всеки ден да ги носим.
![]()
Та, това няма значение.![]()
На мен пък любимата ми тениска е на Ramones и ако някой ми каже нещо за нея, ще кажа, че това е пънк рок група, а не метъл!![]()