.
Отговор в тема
Страница 3 от 13 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 311
    Град
    Стара Загора
    В моето даскало въведоха униформи, така че и да искаш, не можеш да се обличаш както ти харесва

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    Кой каза ,че чалгарите са по - малко клоуни от метълите?!!?Една фръцла със не знам си колко тона грим , орязани парцалчета за "дрехи" , бижута в количество ,което ще строши кантар е по - добре от едно момче с черна тениска и гривна с шипове!?Господи .. И не ,че всички чалги са такива ,както винаги говорим за стереотипа .. "кифлите".
    А, не, не визирах металите...Просто това със зелената коса ми направи впечатление. Иначе опеределено хората имаме адски изкривена за нещата, които не одобряваме. (и не само) Някой си решил, че това представлява чалгарка или "кифла" и айде ТОВА Е. Изключително е как телевизията и медиите могат да манипулират и промиват мозъци по най - различен начин.

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    Кой каза ,че чалгарите са по - малко клоуни от метълите?!!?Една фръцла със не знам си колко тона грим , орязани парцалчета за "дрехи" , бижута в количество ,което ще строши кантар е по - добре от едно момче с черна тениска и гривна с шипове!?Господи .. И не ,че всички чалги са такива ,както винаги говорим за стереотипа .. "кифлите".
    Йес... точно.... ами момчетата дето са уж фешъни - ония мазни подобия на момчета с розовите тениски и очилцата с бели рамчици и питат по форумите за фон дьо тен? А? По- добре ли изглежда 1 такова животно от някой метъл? Поне момчетата метъли изглеждат като момчета...

Сори че повторих думата момче толкова пъти...

Така, така .. Защо винаги, всичко объщате на чалга или метъл, и кифли или кроасани .. Не знам!
    Все пак темата беше за забраните в училище.
    И да, на мен ми се вижда нереално защо ще забранят късите панталони на момчетата.. ако някой може да ми обясни
    Long Live Rock N' Roll .. !

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ето едно доказателство как метълистите скачат веднага в/у чалгата,ама чакайте малко бе тва да не единствените стилове музика..от къде тръгна темата и до къде се стигна- пак метъл срещу чалга,едните си мислят,че другите слушат само 1 стил музика и толкова,ама не е вярно повечето хора слушат много стилове (включително и аз - слушам чалга,поп,рап,дори някои по мелодични метълски парчета) ама не стане ли нещо всеки се нахвърля на другия...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от The_Demon_Girl
    Така, така .. Защо винаги, всичко объщате на чалга или метъл, и кифли или кроасани .. Не знам!
    Все пак темата беше за забраните в училище.
    И да, на мен ми се вижда нереално защо ще забранят късите панталони на момчетата.. ако някой може да ми обясни
    какво значение има защо забраняват късите панталони на момчетата,както са забранили късите панталонки и късите поли за момичетата така забраняват и на момчетата...не може да има двойни стандарти пък,ебаси...

Град
    Аз скочих срещу "фиешъните"... никъде не съм казала чалга... знам че не става въпрос само за моето изказване... но чалгата и метъла са 2-та най-обсъждани и най-разграничени стила и може би за тва е всичко. Има кифли и кифльовци които не слушат чалга има такива които слушат...

Нее, на момичетата забраняват само минижупите (и без тва не нося .. не ме интересува .. ;д) а момчетата, к'во ще ходят в жегите с дълги панталони ли .. отново дискриминация ! А може и с шотлански полички да ходят, какво ще правят
    Long Live Rock N' Roll .. !

Град
    Ама кво имат предвид под къси панталони? такива които са къси ама къси (малко под задника) или бермудите?

Град
    ....in the rain...
    абе в статията може да пиши минижупи,ама не е само това...и ти пък кво толкова се притесняваш за момчетата

Град
    Аууу умирам от притеснение... просто питам бе... пуу и тва не може вече

Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    Аууу умирам от притеснение... просто питам бе... пуу и тва не може вече
    абе то не беше за теб

Град
    аа сори помислих че е за мен

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Само така! Остават да забранят чалгата и ще е рай в училище.

В училищата, където има униформи, по-леко ще преживеят ограниченията, за другите...не знам с какво ще ходят на училище.

Но не мога да разбера защо свързвате човек, който слуша ЛП , с метъл. Коренно различно е. То и аз си ги слушам от време на време, но не се обличам с гривни с шипове, тениски до колената и не си боядисвам косата. Те забраняват само метълското обличане, музиката не могат да забранят.

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    ее, не може ли само с дънки и тениска на група, без разни шипове, нашийници и такива глупости?

Голям фен
    Кое е женственото да облечеш някаква тениска на група и да си сложиш на ръката шипове? ... То жените вече станаха мъже, а мъжете жени.. изкривени представи. Трябва да има униформи, за да няма спорове между отделните групи хора. Колкото до музиката, според мен трябва да се забрани изобщо да се пуска, без значение от стила. На когото му се слуша музика в двора на училището или извън него да си слуша колкото му душа иска. Да се забранят телефоните и I-pod (и там подобните им) в джоба с изключени звуци, слушалките в чантата (раницата) и това е.

Фандъкова ще ни изфандъчи.
    Слушах как говори ожесточенo за униформи във всяко едно училище.Ще има промени,явно.

Град
    ^

Ми к'во,бе?

Град
    Нищо стана ми смешно... ще ни "изфандъчи"

НИКОЙ няма да ме накара да спра да слушам метъл където и да е когато и да е и в час ще си слушам и в училище- в междучасието

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Да наредат ако искат и с какви чорапи и бельо да ходим и да прават проверка . Ако си мислят,че ще спрат да се слуша някаква музика,косата,дрехите и т.н. ще настане анархия.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Какви са тея глупости, каква демокрация?!? Това е комунизъм

браво

мн е грозно на даскало с джапанки
    asdddddddddddd, ти за безсмъртен ли се имаш,хахаа
    никой не можел да го накара,омг

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си