- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Без метъл и джапанки в час .. ?! ;д
Оф,писнало ми е от сяк'ви ограничени,предубедени идиоти , като тая Фандъкова.Тая женка има мислене на дете в 4 клас.....Много ме грее мен какво е забранила...И на мен не ми харесват рапърите,момичета с деколтета до крачолите,момчетата в розово и т.н.Ама не ми пречат с нищо,имат право да са такива к'вито искат,т'ва дали на мен ми харесва или не,си е мой проблем.По същата логика изобщо,ама изобщо не ми е зор дали на тях,на министъра или на президента не им изнася.А вместо да се занимава с такива върховни тъпотии,може да помисли за тия дечица в 3-4-5-6 клас,мисля че изобщо по новата програма,дето всеки ден мъкнат на гръб по 5-6- кила учебници,т'ва специално съм го проверявала,защото сестра ми е на тази възраст,пък и за никого не е изненада.И вместо тия деца да се кривят и мъчат,тая интелектуалка е решила да забранява метъла,джапанките,късите панталони,деколтетата и т.н. в училище въобразявайки си,че ще успее да направи нещо,абеее трагедия,трагедия...
Първоначално написано от faststep
![]()
не знам защо някой си мисли, че може да ми направи забележка/ да ме изгони за неприличен вид
бедна им е фантазията.........
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
хах а ти защо си мислиш,че не можеПървоначално написано от AutumnTears
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Това мисля, че важи само за упоменатото училище в статията![]()
А и не знам какво толкова се палите, все едно някой ви взел биберона - пъхате слушалката в ухото и не те еня. Аз така си правя и никой не ми прави забележка (не слушам метъл). Убеден съм, че ще оцелеят без да носят гривни с шипове на даскало
Това за джапанките малко... странноВярно, че не е нещо официално, ама пък прекаляват. Не че нося джапанки в училище, ама айде.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
wtf?! анархия <3Не мисля, че в училище е редно да се слуша каквато и да била музика...нито чалга, нито метъл, нито хаус, транс...
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Най - накрая![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Е на теб кой ти каза,че да се обличаш в този стил,значи да ходиш с гривни с шипове??Аз се обличам така,пък досега не съм носила такива гривни,не са ми по вкуса.От хората ,които аз познавам,а аз познавам доста,много ама много малко носят такива неща.А точно тези шипове биха могли с право да ги забранят защото са един вид хладни оръжия,и някой може да се нарани.Но с какво право забраняват облеклото,баш като по комунистическо време си е..Първоначално написано от slavito007
Да наистина.... що всички свързвате метълите с гривните с шипове? Ето аз слушам метъл, но се ограничавам до тениска, понякога мешка и няква подобаваща висулка. Имам такава гривна и е с ония шипове затъпените... т.е никой няма да се наръга.. , но я нося много рядко.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
оф Божее,Божеее колко има по тоя свят...
не мога да разбера какво толква ще ви стане като не носите любимите си метълски тениски на училище,какво толкова само за няколко часа после се прибирате преобличате се и пак може да показвате на хората каква музика слушате,не е като да стоите постоянно на даскало-само за някакви си кирливи 6часа бе хора.Какво толкова? Не мога да ви разбераа...![]()
за джапанките мн ми дремеама никой не може да ми забрани да си слушкам метъл
ебаси тъпаците да забранят чалгията
![]()
никой не ти казва да не слушаш метъл,просто да не е на даскало...и ето още един който веднага скача върху чалгата...озлобени човечета сте това метълистите и това е...Първоначално написано от slipknoterr
Чакам забраната за дишане..
Добре,джапанките както и да е,според мен те освен на плажа,другаде не трябва да се носят,обаче да ми забранят сандали или по-отворени обувки..да,ама не.Не съм длъжна да си съсипвам краката в няк'ва адска жега,защото на някой така му скимнало.Метъла не го харесвам,ама не разбирам какво толкова им пречи?!За по летнте дрехи някой беше казал,че са забранени в неговото училище... wtf?!Някой ще ме накара края на Юни на 30 и няколко градуса да седя с дълъг ръкав и панталон..Ами,ако сложат климатици-става.
абе човек ти не разбираш ли бе? като ще забраняват метъла айде и чалгата... както казах неотдавна метъла и чалгата за 2 тотално противоположни стила, те са 2-та най- обсъждани (според мен) и е нормално някои от феновете на 1-я стил да не харесват другия... Кой е озлобен? Тва е поредната тъпотия която измисли министерството... нямам нищо против примерно или да забранят всичките стилове или нищо да не забраняватПървоначално написано от PurpleDream
. Слушай си там стиловете които харесваш и не се занимавай с метълите...
мале тез от просвета са некви чалгари дето мразят метала
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
и в обратния ред важи не мислиш ли,всеки да си слуша неговия стил и да не се заниамва с чалгата (и други стилове)Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
забранили са метъл-ми няма да се слуша метъл в даскало,като забранят рап и той няма да се слуша,като забранят чалга и тя няма да се слуша....
Мм не съм сигурна че ще се спазва... Сори мн ама представи си по коридорите само чалга се чува и вс др стилове, а тия които слушат метъл кво правят? Седят си в ъгъла и си блъскат главите... еми няма да стане. Другото което е... Чалга феновете ( пак обръщам на чалга ама обикновено тва се чува навсякъде) постоянно пускат чалга на телефоните си я в класната стая, я в коридора... ти чувалала ли си метъл по коридорите на някое училище? Еми не...
ами да ти кажа честно и аз мисля,че няма да се спазваа това каква музика се чува,в твоето може да пускат чалга,ама моето е пълно метъли и тва се чува и се вижда навсякъде-в стаите,в коридорите,в двора...иска ми се да забранят метъла и в моето даскало,ама само си мечтая,в моето даскало пък всички даскали мразят чалга и по-принцип викат като чуят чалга...шансс....
![]()
![]()
Пффф кво да се прави... както и да е. Да видим как ще тръгне годината.![]()
м дам,дано само не сложат униформи за всеки ден,че тогава ще съдя Фандъкова или квато е тамПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
мм в моето даскало сме всеки денПървоначално написано от PurpleDream
![]()
Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
ужас,май си предпочитам дразнещите метъли от колкото униформа
![]()
![]()