- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Без метъл и джапанки в час .. ?! ;д
Ако забранят кифлите в даскало и адидас качулатите, ще се нарадвам. Ама моля ви се, кво ви пречи една тениска на Металика например, а не токчетата на няква смачката там, тежкия грим и ест шибаната ЧАЛГА. Извинете, ама тва си е дискриминация. Защо една музика може да се слуша, а друга-не? Мен вече ме боли главата в даскало от някакви бозави песни на чалгари и сякакви лица, ама никой не ме пита. Оф...![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
а на вас какво ви пречи на училище да ходите нормално облечени,а след училище както си искате??
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ще гонят някой,ако забележат нова tattoo !? Каква е тая простотия пък хахахахахахахаха![]()
![]()
Хах,не знам к'во се има предвид под ''нормално облекло''.И какво й е ненормалното на една тениска на Металика?Някой може ли да ми даде логично обяснение с какво една тениска на Металика е по-ненормална от една оранжева тениска,или с какво пречи повече от тази въпросна оранжева тениска?И с какво изобщо пречи нечие облекло?Аз мисля,че само въпросната личност би могла да навреди с нещо,но щом има хора които казват, че облеклото би могло да навреди,наистина ми става смешно.Не няма да си мълчиме,защото тук наистина става въпрос за дискриминация.Защо,питам аз,метъла е забранен,а рапа не?Защо не забранят на фешъните и емотата да ходят облечени на училище както им харесва,а?
ПП:Както прочетох в даскало се забранява метъла,т'ва значи ли че аз мога да ида с тениска на някоя рок банда,'щото тя също е черна и има щампа?Ако наистина ''метъла'' е забранен,тия хора в министерството на образованието,са по-необразовани от самите ученици. Трагедия,братя и сестри
![]()
![]()
........
ако толкова им пречи да сложат на всякъде униформи и готово![]()
ама не разбрах, метъла като музика ли забраняват или дрехите, или двете![]()
пък и 5-6 години в старото даскало ходих всеки ден с униформа, искам малко свобода, вее. поне 1 година
еми дрехите ии може би и като музика ако слушаш без слушалки. щото ако си със слушалки едва ли някой ще разбере кво слушашПървоначално написано от Slashy
![]()
![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Егати превземките сте, вие да не отивате на даскало да слушате музика? Забранят ви нещо(което не значи, че няма да го правите) и вие почнете да мрънкате като някакви малки лапета.![]()
Аз не слушам музика на телефон,а със слушалки,и к'во?На това му се вика дискриминация.Ако искаш и ще се аргументирам.Първоначално написано от faststep
Първоначално написано от amorfati
Забраняват метълското обличане. Ти пак може да си слушаш музика, но в час ли мислиш да го правиш?Метълът, чехлите и голото пъпче паднаха първи жертви на просветната реформа. От есента те фигурират в забранителните списъци на някои училища като част от изискванията за добър външен вид в клас.
гадно е така да се дискриминират,хората слушащи метал![]()
дано само не забранят боядисването на косите както подочух,че тамън свикнах с червеното-не ми се мени пак![]()
Тези хора нямат никаква мислост! Какво ще стане с репутацията ми, ако не се появя с избелялата си тениска на Меноуар, фетските ми джапанки и татуировката ми с пирон на средния пръст на ръката? А? А? Как може да не се замислят за това, как? Безсрамници!![]()
Пък според мен не забраняват метъла като музика, а като начин на обличане - смисъл тениски на различни групи и пр. Според мен чалгарите са къде-къде по-набиващи се на очи, но явно нямаме право на мнение.![]()
Йееееах,без хеви-метълСамо,че за джапанките няма да се разберем
Лятно време 35 градуса навън с боти ли да бъда
![]()
![]()
![]()
Summer (h)
Чехли, сандали... ?Първоначално написано от laila_94
мн добре казано, не ми се повтаряше всичко. Просто нямам думи.Първоначално написано от amorfati
![]()
Какво е ненормално на една тениска на Металика (Дистърбд и тн.)? - черна е и има зомбита по нея. От тях сънувам кошмари.Първоначално написано от amorfati
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Ти да не би да мислиш че зомбитата съществуват?Първоначално написано от eveto_xx
И на черното кво му е ненормално..
Депресиращо е.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
ааааааааааааааааахаа
Изтърваха работата и сега се чудят как изобщо да поставят някакви правила...вижда се обаче,че и в тфа не ги бива![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
не ме познаваш нали?Първоначално написано от PurpleDream
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
че и аз като видя изрусен педераст с лице, напоено от фон дьо тен, сънувам кошмари
Първоначално написано от TheNewReligion
![]()
- ти ако мислиш за РЕПУТАЦИЯ...мен не ме грее,ако изобщо ми пукаше какво мислят хората,сега щях да съм много по-различен човек,както и да е..
Не знам защо си мислите ,че ''метълите'' ходят само с черни тениски,с щампи,но отново,както и да е...Въпреки това не смятам ,че някой ще ми поставя ограниченията как да се обличам.Джапанки не нося,защото с пътъци е много по-удобно и хигиенично според мен,не ми се ходи в прахоляка с джапанки,обаче хората си ги носят.Хората,които слушат таква музика,и аз познавам,обичат живота и околните,и нямат татуси,от рода на тези,които ти описа.