- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Без метъл и джапанки в час .. ?! ;д
Обществото в цялата си многомилионна сила е това, което трябва да реагира на 'смешни' хора, които се 'правят на оригинални'. А не шайка 'експерти'.Първоначално написано от PurpleDream
И се правиш на интересен ти, нали?
аХАХА Доста тъпо бих казала . Никой не може да ми забране да слушам музиката си бе леле Въпреки че не съм метъл фенка тва е егати тъпата гавраа Ако накой даскал дойде и ми каже нещо за музиката ми ще му се смея многоо и ще си увелича музиката за да не го чуваам . Изветряла работа леле ...
phah
Айде още една...абе наистина сте отчайващи...Първоначално написано от balon4eee
Айде да видим как ще накарат учениците от художествената в моя град да не се обличат с тениски на групи да не слагат кубинки и т.н. (90% от учениците са си метъли там.)
ами на такива хора как да им набиеш нещо в главите ми кажи,то обясняваш обясняваш,ама то жОвотно не възприема...Първоначално написано от Goddess
Ballbreaker, тая "шайка 'експерти'" са хората които създават правилата и законитеа и съм момиче...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
с униформиПървоначално написано от BladeOfMySoul
![]()
в моето училище 2 години имаше униформи, в началото беше по строго и ги носехме, но после ни отпуснаха и спряхме ии така в края на 2-рата година много рядко се виждаше ученик с униформа. Сега казаха, че от началото на новата година ще има нови униформи и ще ни държат по строго...но ще видим. А относно джапанките и метъла, нас сигурно няма да ни хване...надявам се...
А ако родителите им нямат пари за униформи? В моето училище трябваше да отделим към 220 лева само за униформиПървоначално написано от PurpleDream
Всяко вдишване е квадратче към теб...
ами от къде да знам тогава какво става, да не съм медиум:P
еми ето... щом толкова държат да ги правят тия реформи- държавата да плаща униформите... а представи си една година носиш 1 размер на другата вече униформата ти е малка... и айде още толкова пари...
ама тва е друга тема.
Метъл...![]()
джапанки...
![]()
![]()
какво им пречат пък джапанките??
А пък дано не ги досърби за униформи, защото чак тогава ще е пълен ад. Да давам пари за нещо което не искам да нося не е добра идея!
джапанките не са за училище,а за банята и за навън щом толкова ти харесват...Първоначално написано от Lucey
наистина е мн смешно да ходиш из училище по джапанки... айде някакви хубави чехли/сандали да - през лятото е малко топло с кецове/обувки/ ботушиПървоначално написано от PurpleDream
макар че аз си ходя с кецове без проблем.
Първоначално написано от plmn
![]()
Много ги обичам тея, дето се правят на голяма работа, като кажат "Кой са тея да ми казват как ще се обличам....". Това е училище, не плаж, не дискотека, не метъл концерт, а училище. Няма да спазвате правилата ли, ще ги спазвате, не, ами ще си и пеете.![]()
Много ясно, че ще ги спрат, бе, не чети ли статията?Първоначално написано от heats
по тая твойта логика - не е и чалга "концерт" , нито магистралаПървоначално написано от faststep
![]()
хахПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Излиза по-ефтино да купиш на детето си една униформа която да носи всеки ден отколкото десетките дрехи, които му копуваш през учебната година. Но и аз съм съгласна, че би било по-хубаво униформите да се дават от държавата.
Иначе джапанки, метъл,пъпчетаАми д/г съм съгласна. Стига сте се оплаквали, училището е да се УЧИ!!!! Отивате там за да учите, а не за да раздувате клюки за разни известни личности, или да слушате музика през часовете!
За метъла не знам как ще го забраня, ноАко забранят примерно да се слуша в час, трябва да забранят и мазните чалгии, рапа и т.н. Но ако забранят само метъла са егати държавата
А ако става дума за тениските...като не искат да ги гледат да наложат в цяла България униформи
на мен така най би ми харесало, но няма да стане
![]()
Но според мен, тея правила ще се забравят за месец и после всичко ще си бъде както предиЖалко... много са ми противни кифлите, мазните чалгарки и лигли които са с по-малко плат от една кърпа
![]()
Е, и както казах - това е училище и там се отива да се учи !!!!
Не, не е. Точно затова са забранени и голите пъпчета.Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Не само голите пъпчета са присъщи за чалгаджииките. Пък и като монахини да са облечени - пак не им пречи да надуват гнусната чалга по коридорите.Първоначално написано от faststep
Не ми дреме изобщо. Нито слушам метъл, нито ходя с джапанки, нито ходя с гол пъп.![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
В старото ми училище никой не е надувал чалга по коридорите. Имаш проблем, оплачи се на някого.Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
На някой щото му пука. В моето предишно училище пък само чалга се чуваше..Първоначално написано от faststep
![]()
За джапанките и разголения пъп - окей. Но пък защо да нямаш собствен стил?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.