.
Отговор в тема
Страница 7 от 13 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 311
    Град
    My empire of Dirt.
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    м да и точно защото всеки се облича както си иска-неприлично,неподходящо и т.н. за това вкарват забрани и униформи,защото всички искат да се правят на итересни,слушайте си музиката бе никой не ви спира,ама на училище може да ходите нормално облечени,а не като тези които слушате....вие сте си виновни за забраните,щом могат хората ще забраняват и вие ще изпълнявате,лично мен не ме бъркат тия забрани,защото не правя нито едно от забранените неща,но се дразня на такива като вас които се имат за много важни и интересни и ето го резултата...то и други неща ще забранят...
    Обществото в цялата си многомилионна сила е това, което трябва да реагира на 'смешни' хора, които се 'правят на оригинални'. А не шайка 'експерти'.

И се правиш на интересен ти, нали?

аХАХА Доста тъпо бих казала . Никой не може да ми забране да слушам музиката си бе леле Въпреки че не съм метъл фенка тва е егати тъпата гавраа Ако накой даскал дойде и ми каже нещо за музиката ми ще му се смея многоо и ще си увелича музиката за да не го чуваам . Изветряла работа леле ...
    phah

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    аХАХА Доста тъпо бих казала . Никой не може да ми забране да слушам музиката си бе леле Въпреки че не съм метъл фенка тва е егати тъпата гавраа Ако накой даскал дойде и ми каже нещо за музиката ми ще му се смея многоо и ще си увелича музиката за да не го чуваам . Изветряла работа леле ...
    Айде още една...абе наистина сте отчайващи...

Айде да видим как ще накарат учениците от художествената в моя град да не се обличат с тениски на групи да не слагат кубинки и т.н. (90% от учениците са си метъли там.)

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Айде още една...абе наистина сте отчайващи...
    ами на такива хора как да им набиеш нещо в главите ми кажи,то обясняваш обясняваш,ама то жОвотно не възприема...
    Ballbreaker, тая "шайка 'експерти'" са хората които създават правилата и законите а и съм момиче...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от BladeOfMySoul
    Айде да видим как ще накарат учениците от художествената в моя град да не се обличат с тениски на групи да не слагат кубинки и т.н. (90% от учениците са си метъли там.)
    с униформи

Град
    Gabr0v0
    в моето училище 2 години имаше униформи, в началото беше по строго и ги носехме, но после ни отпуснаха и спряхме ии така в края на 2-рата година много рядко се виждаше ученик с униформа. Сега казаха, че от началото на новата година ще има нови униформи и ще ни държат по строго...но ще видим. А относно джапанките и метъла, нас сигурно няма да ни хване...надявам се...

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    с униформи
    А ако родителите им нямат пари за униформи? В моето училище трябваше да отделим към 220 лева само за униформи
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Град
    ....in the rain...
    ами от къде да знам тогава какво става, да не съм медиум :P

Град
    еми ето... щом толкова държат да ги правят тия реформи- държавата да плаща униформите... а представи си една година носиш 1 размер на другата вече униформата ти е малка... и айде още толкова пари...

ама тва е друга тема.

Метъл... джапанки... какво им пречат пък джапанките?? А пък дано не ги досърби за униформи, защото чак тогава ще е пълен ад. Да давам пари за нещо което не искам да нося не е добра идея!

Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от Lucey
    Метъл... джапанки... какво им пречат пък джапанките??
    джапанките не са за училище,а за банята и за навън щом толкова ти харесват...

Град
    Цитирай Първоначално написано от Lucey
    Метъл... джапанки... какво им пречат пък джапанките??
    джапанките не са за училище,а за банята и за навън щом толкова ти харесват...
    наистина е мн смешно да ходиш из училище по джапанки... айде някакви хубави чехли/сандали да - през лятото е малко топло с кецове/обувки/ ботуши макар че аз си ходя с кецове без проблем.

Цитирай Първоначално написано от plmn
    ее вече няма да гледам секси краченца

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Най-сетне без гнусните метъли

Много ги обичам тея, дето се правят на голяма работа, като кажат "Кой са тея да ми казват как ще се обличам....". Това е училище, не плаж, не дискотека, не метъл концерт, а училище. Няма да спазвате правилата ли, ще ги спазвате, не, ами ще си и пеете.

Цитирай Първоначално написано от heats
    Ела гледай само! Чалгиите дето ходят голи тях никои няма да ги спре а? Малчи там че да не ти пея на погребението
    П.С Можеш да ми видиш даскалото ^^^^^^^^^ новините горе...
    Много ясно, че ще ги спрат, бе, не чети ли статията?

Град
    Цитирай Първоначално написано от faststep
    Много ги обичам тея, дето се правят на голяма работа, като кажат "Кой са тея да ми казват как ще се обличам....". Това е училище, не плаж, не дискотека, не метъл концерт, а училище. Няма да спазвате правилата ли, ще ги спазвате, не, ами ще си и пеете.
    по тая твойта логика - не е и чалга "концерт" , нито магистрала

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    с униформи
    А ако родителите им нямат пари за униформи? В моето училище трябваше да отделим към 220 лева само за униформи
    хах Излиза по-ефтино да купиш на детето си една униформа която да носи всеки ден отколкото десетките дрехи, които му копуваш през учебната година. Но и аз съм съгласна, че би било по-хубаво униформите да се дават от държавата.
    Иначе джапанки, метъл,пъпчета Ами д/г съм съгласна. Стига сте се оплаквали, училището е да се УЧИ!!!! Отивате там за да учите, а не за да раздувате клюки за разни известни личности, или да слушате музика през часовете!
    За метъла не знам как ще го забраня, но Ако забранят примерно да се слуша в час, трябва да забранят и мазните чалгии, рапа и т.н. Но ако забранят само метъла са егати държавата А ако става дума за тениските...като не искат да ги гледат да наложат в цяла България униформи на мен така най би ми харесало, но няма да стане
    Но според мен, тея правила ще се забравят за месец и после всичко ще си бъде както преди Жалко... много са ми противни кифлите, мазните чалгарки и лигли които са с по-малко плат от една кърпа
    Е, и както казах - това е училище и там се отива да се учи !!!!

Не, не е. Точно затова са забранени и голите пъпчета.

Град
    Не, не е. Точно затова са забранени и голите пъпчета.
    Не само голите пъпчета са присъщи за чалгаджииките. Пък и като монахини да са облечени - пак не им пречи да надуват гнусната чалга по коридорите.

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Не ми дреме изобщо. Нито слушам метъл, нито ходя с джапанки, нито ходя с гол пъп.
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Не само голите пъпчета са присъщи за чалгаджииките. Пък и като монахини да са облечени - пак не им пречи да надуват гнусната чалга по коридорите.
    В старото ми училище никой не е надувал чалга по коридорите. Имаш проблем, оплачи се на някого.

Град
    В старото ми училище никой не е надувал чалга по коридорите. Имаш проблем, оплачи се на някого.
    На някой щото му пука. В моето предишно училище пък само чалга се чуваше..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    За джапанките и разголения пъп - окей. Но пък защо да нямаш собствен стил?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си