.
Отговор в тема
Страница 9 от 13 ПървиПърви ... 5678910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 311

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от crazyhair
    :P пф ... аз пак сам против Bси4ки които са правят на интересни с думите Чалгарите долу или кBаи таз сме6на музика -хаус ..теXно и тн.
    ии забраната за слу6ането мЕтал си е са6то опраждана .. аз ли4но предпо4итам моми4е с каса пола и голямо деколте отколкото моми4е с кубинки 4ерен грим или там кBото е ...да ми слу6а някои си дарBар на мп3-то си
    предпочиташ я,защото вечерта се появява в мокрите ти сънища нали и дървар си ти ,не някой друг :P

В Русия,мисля че беше,още преди време беше забранено емото и готиката,но какво по дяволите им пречат!?
    Не ми пука за забраната,да говорят каквото искат.
    Ако нямаме униформи ще се обличам както искам,а какво ще слушам с моите слушалки,какво ще слушам аз,не е им влиза в работата.

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    :P пф ... аз пак сам против Bси4ки които са правят на интересни с думите Чалгарите долу или кBаи таз сме6на музика -хаус ..теXно и тн.
    ии забраната за слу6ането мЕтал си е са6то опраждана .. аз ли4но предпо4итам моми4е с каса пола и голямо деколте отколкото моми4е с кубинки 4ерен грим или там кBото е ...да ми слу6а някои си дарBар на мп3-то си
    шибан цицоман и гъзоман... ей от такива като тебе ми е писнало... ама те вече някои момичета срам нямат... задника й навънка от полата, циците и преливат от деколтето... аман боже...
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Аз пък предпочитам да умреш.Вие какво мислите?
    На колегите, които се притесняват, ще им кажа, че забраната е неизпълнима и абсурдна.Тва е

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Цитирай Първоначално написано от Wildchildd
    На колегите, които се притесняват, ще им кажа, че забраната е неизпълнима и абсурдна.Тва е
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    Цитирай Първоначално написано от Wildchildd
    И аз съм на мнение,че ще мреш

Фен Аватара на rihanna344
    Град
    Пловдивв
    Ами защо чалгата да е забранена? (не че я харесвам де) но все пак и чалгарките които пеят са хора като нас . е модата им е доста мангалска (не обиждам никого ) но пък нищо не ви пречи да си слушате друго!!! Нали?
    Колкото повече,толкова повече. -казал Мечо Пух и умрял от свръх доза

Един приятел ходи с костюм (униформата) и гуменки на даскало

Цитирай Първоначално написано от flip95
    Един приятел ходи с костюм (униформата) и гуменки на даскало
    Кажи му да се заколи
    А пък от къде на къде ще ми казват какво да нося на даскало аз ходя по шорти потник и джапанки като е топло те какво искат да ходя с пуловер?

Фен
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Най-сетне без гнусните метъли
    DIE !!!!!!!!!!!!!!!

О велика тъпотия! Дали някой учител ще може да различи метъл от рок или пънк ?

Мислите ли, че някой ще спазва тоя закон?!

Никой не може да ти каже какво да слушаш или да ядеш ...
    Обичам кола, чипс и мазните сандвичи. Ако не ги продават в даскало, ще си купя от магазина пред нас и ще си ги сложа в раницата...
    Ще си нося черните тениски и кожените гривни,
    никой не може да ме накара да се променя...

дразните ме
    Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...

Мега фен
    Град
    София
    Умници, забраната за някакво училище в Перник!!!! Вие малоумни ли сте?! Или всички учите в Перник?

Град
    My empire of Dirt.
    Бе то и дългата коса уж само за едно училище беше, пък един мой приятел трябваше да си реже косата, която цял живот бе гледал - и не, не говорим за 'гнусен метъл' а за къдрава коса до раменете.

Град
    somewhere over the rainbow
    Да,значи пънк тениските още са в играта.

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от The_Demon_Girl
    Нее, на момичетата забраняват само минижупите (и без тва не нося .. не ме интересува .. ;д) а момчетата, к'во ще ходят в жегите с дълги панталони ли .. отново дискриминация ! А може и с шотлански полички да ходят, какво ще правят
    Ами момичетата,като не носят чехли маратонки ли да си обуват?
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Няма да ходя със къси гащи лятото ли ? Те кво искат със дънки ли да ходя ?!??ЕБАТИ ТАПАЦИТЕ С А !
    So ni ya wasurete ta ze...

Цитирай Първоначално написано от The_Demon_Girl
    Едва ли .. Защо тогава не забранят и всички останали стилове музика ? И това ако не е дискриминация ?!
    Нашата учителка ни пъдеше от час и ни пращаше да се обличаме подобаващо. Добре, че дрехите в гардероба ми се водят за прилични.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Ballbreaker
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    абе на тия дето тука много им знаят устите и които са недовлни от забраната за облеклото дано да ви сложат униформи и да ви задължат всеки ден да ходите с тях да ви видя тогава...освен това хора приемете го не може да ходиш на училище с дрехите с които ходиш на дискотека примерно...пречи ли ви да ходите на училище с нормално облекло после се прибирайте и се обличайте както искате...пуу голям проблем го направихте,освен това в статията пише,че е за някои училища...
    пуу, май ти си многознайкото. х)

имам униформа. ето я:

остави факта, че се лигавя. униформата ни ми е по размер, ни ми е евтина /риза = 50 лева/, ни ми е хубава - 'риза от естествени материали с 60% полиетен'. зам. директора си прибра парите, педала му с педал мръсен, а ние останахме с пръст в устата.

Да не говорим какъв хубав розовеещ цвят са ни вратовръзките и че ничия униформа не бе по размер. Същия тоя човек дето си прибра парите прави проблем за това как НИЕ организираме протест на международното шосе в същия ден, в който убиха наша съученичка там. Не човек а "задни части"! И ето такива хора ни дават униформите.

Така че мълчи. Ти както гледам не си в системата вече, аз съм - по-запознат съм.
    И аз съм от същото даскало със същите униформи. Прав си за всичко. йде униформата ще я преодолея, а и директора все някога ще си тръгне. Но кой мойе да ми каже нещо ако съм с гривна с капси или висулка на някоя група примерно. Не мога да разбера на кого му пречи ?! Сиг догодина и кецовете ще забранят

егати терористите и кфо кат нося метъл или хард рок тениски ?! Кат толкоа не ги кефии да не ме глеат ! шо не забраняят мчалгарките да се обличат кат курви а точно тениска ке ми забранат да нося
    ...Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.

как ще забранят кецовете, веее..тогава ще организирам протести пред министерството
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

ДЪлга коса немам.Метал не съм,обаче това с джапанките,шортите,късите блузи и т.н. няма да го понеса,да не говорим за колата,после защо има толкова деца терористи

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Цитирай Първоначално написано от faststep
    Крайно време беше!
    +1
    Моята свобода свършва, там където започва твоята!

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от freakrocker
    егати терористите и кфо кат нося метъл или хард рок тениски ?! Кат толкоа не ги кефии да не ме глеат ! шо не забраняят мчалгарките да се обличат кат к**ви а точно тениска ке ми забранат да нося
    ако по "да се обличат като к**ви" разбираш да са разголени, прочети пак статията и ще видиш, че и това е забранено
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Цитирай Първоначално написано от skailer
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Най-сетне без гнусните метъли
    DIE !!!!!!!!!!!!!!!

О велика тъпотия! Дали някой учител ще може да различи метъл от рок или пънк ?

Мислите ли, че някой ще спазва тоя закон?!

Никой не може да ти каже какво да слушаш или да ядеш ...
    Обичам кола, чипс и мазните сандвичи. Ако не ги продават в даскало, ще си купя от магазина пред нас и ще си ги сложа в раницата...
    Ще си нося черните тениски и кожените гривни,
    никой не може да ме накара да се променя...

дразните ме
    кефиш ме

Аз живея във Франция, и тук имат много изисквания.Миналата година, когато още не бях в гимназия, не ни позволяваха въобще да влизаме в сградата с телефони, мп3-ки и т.н.
    Иначе по принцип е забранено да ходиш с джапанки, да носиш поли и панталони от коляното нагоре...

Град
    My empire of Dirt.
    Цитирай Първоначално написано от idioticallystupid_
    Аз живея във Франция, и тук имат много изисквания.Миналата година, когато още не бях в гимназия, не ни позволяваха въобще да влизаме в сградата с телефони, мп3-ки и т.н.
    Иначе по принцип е забранено да ходиш с джапанки, да носиш поли и панталони от коляното нагоре...
    Да-а-а, после защо англичаните имали по-добро чувство за хумор...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си