- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Без метъл и джапанки в час .. ?! ;д
предпочиташ я,защото вечерта се появява в мокрите ти сънища налиПървоначално написано от crazyhair
и дървар си ти ,не някой друг :P
шибан цицоман и гъзоман... ей от такива като тебе ми е писнало... ама те вече някои момичета срам нямат... задника й навънка от полата, циците и преливат от деколтето... аман боже...Първоначално написано от crazyhair
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Аз пък предпочитам да умреш.Вие какво мислите?Първоначално написано от crazyhair
На колегите, които се притесняват, ще им кажа, че забраната е неизпълнима и абсурдна.Тва е
![]()
Първоначално написано от Wildchildd
![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
И аз съм на мнение,че ще мрешПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
Кажи му да се заколиПървоначално написано от flip95
А пък от къде на къде ще ми казват какво да нося на даскало аз ходя по шорти потник и джапанки като е топло те какво искат да ходя с пуловер?
DIE !!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от Rofl4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
О велика тъпотия! Дали някой учител ще може да различи метъл от рок или пънк ?
Мислите ли, че някой ще спазва тоя закон?!
Никой не може да ти каже какво да слушаш или да ядеш ...
Обичам кола, чипс и мазните сандвичи. Ако не ги продават в даскало, ще си купя от магазина пред нас и ще си ги сложа в раницата...
Ще си нося черните тениски и кожените гривни,
никой не може да ме накара да се променя...
дразните ме
Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...
Умници, забраната за някакво училище в Перник!!!! Вие малоумни ли сте?! Или всички учите в Перник?
Бе то и дългата коса уж само за едно училище беше, пък един мой приятел трябваше да си реже косата, която цял живот бе гледал - и не, не говорим за 'гнусен метъл' а за къдрава коса до раменете.
Да,значи пънк тениските още са в играта.![]()
Ами момичетата,като не носят чехли маратонки ли да си обуват?Първоначално написано от The_Demon_Girl
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Няма да ходя със къси гащи лятото ли ? Те кво искат със дънки ли да ходя ?!??ЕБАТИ ТАПАЦИТЕ С А !
So ni ya wasurete ta ze...
Нашата учителка ни пъдеше от час и ни пращаше да се обличаме подобаващо. Добре, че дрехите в гардероба ми се водят за прилични.Първоначално написано от The_Demon_Girl
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
И аз съм от същото даскало със същите униформи. Прав си за всичко. йде униформата ще я преодолея, а и директора все някога ще си тръгне. Но кой мойе да ми каже нещо ако съм с гривна с капси или висулка на някоя група примерно. Не мога да разбера на кого му пречи ?! Сиг догодина и кецовете ще забранятПървоначално написано от Ballbreaker
![]()
егати терористите![]()
![]()
и кфо кат нося метъл или хард рок тениски ?! Кат толкоа не ги кефии да не ме глеат ! шо не забраняят мчалгарките да се обличат кат курви а точно тениска ке ми забранат да нося
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.
как ще забранят кецовете, веее..тогава ще организирам протести пред министерството![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
ДЪлга коса немам.Метал не съм,обаче това с джапанките,шортите,късите блузи и т.н. няма да го понеса,да не говорим за колата,после защо има толкова деца терористи![]()
+1Първоначално написано от Goddess
Моята свобода свършва, там където започва твоята!
ако по "да се обличат като к**ви" разбираш да са разголени, прочети пак статията и ще видиш, че и това е забраненоПървоначално написано от freakrocker
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Аз живея във Франция, и тук имат много изисквания.Миналата година, когато още не бях в гимназия, не ни позволяваха въобще да влизаме в сградата с телефони, мп3-ки и т.н.
Иначе по принцип е забранено да ходиш с джапанки, да носиш поли и панталони от коляното нагоре...
Да-а-а, после защо англичаните имали по-добро чувство за хумор...Първоначално написано от idioticallystupid_