- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как да сваля някой килограм
та искам да ви питам аз съм на 13 години / 175 см - 73 кг / колко кг трябва да сваля за да съм горе доло в нормата и как /упражнения , диети .../![]()
не обиичам да спортувам много и нямам намерение да се захвана с нещо /несериозна съм в отнощение на спорта/ но обикновенно карам колело по 2-3 часа
мързи те,ама искаш да отслабнеш,така ли ?![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Тая диета ми изглежда суууупер леймърската. (:
Не се захващайте с нея... Един ПЪРЖЕН шаран бил 10 точки, а дневната "доза" точки е 40. Демек, ако ядеш по 4 пържени шарана на ден, ще отслабнеш?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми щом като си 175 см. висока, значи нормалните ти килограми са 60-65, но по скоро 65, ще си добреКоето значи че, за да си 65 килограма трябва да свалиш 8.И горе мацката ит е дала един линк на една диета и мисля, че с тазо доета ще стане, но трябва да си упорита и да чакаш-няма да стане изведнъж.Иначе по отношение на спорта-еми дори и да не обичаш, ако наистина имаш голямо желание да отслабнеш, то тогава ще спортуваш поне малко.Иначе тва, че обичаш да кара колело е добре, и е добре докато си на диета и колело да караш.Но ако искаш по добър ефект си избери-можеш да тичаш например на стадиона, да ходишп на фитнес, да правиш упражнения у вас, да скачаш на въже у вас.Вариантите са много-стига да имаш желание всичко става.Иначе, наистина идеята да не спортуваш не е добра, защото отслабнеш ли ще си много отпусната.Познавам една фр която отслабна с 6-7 килограма и е станалааа много клечава/43 килограма е сега. и независимо, че е клечава кожата и виси , особено на паласките и корема и е ужасно грозно, и това е точно, защото ХИЧ не спортува.
мила , има всяк'ви диети, просто трябва да се решиш в коя ще си най-постоянна !
на година?Първоначално написано от mimetty
Горката недей да се вкарваш във филми, а погледни реално на нещата, ако караш вс. ден по толкова ще отслабнеш значително и ще си влезеш в нормата...
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
казваш , че си на 13Аз съм на почти 18 и съм 178-66
![]()
та ... По темата ... Хой всеки ден да караш колело по 2-3-4 часа и си вземи L-carnitine , продава се като хранителна добавка![]()
Станислава
^ Ти си хилав, к'во се тикаш?![]()
Девойко, ходи да бягаш сутрин и вечер всеки ден, карай колело по 2-3 часа, ама не от дъжд на вятър, а също всеки ден, а като стане зима, понеже ще е малко студено за колело и бягане, плащаш си една карта и се бъхтиш във фитнеса. Намаляваш боклуците, които пиеш и с които се храниш и започваш да хапваш по-често някакво месо на скара или варено със задушени зеленчуци, салатки и прочие. Твоето е хем сърби, хем боли.
Ако няма да се захващаш сериозно, не започвай(нито пък пускай теми по форумите, колкото да си почешеш пръстите).
карам по 3-4 пъти в седмицата по 2-3 часа ....
мерси за помощта![]()
Хаха е как ще те мързи като караш колело по 2-3 часа??? Момиче, не пази диети.. нали знаеш случая с онова момиче което така станало анорексичка.. по-добре яж нормално и спортувай.. за Бога, на 13 си!
сиг си едричка(като мене
) Ако си 65 ще се чувстваш мн добре сигурна съм
Не се подлагай на диети, твърде малка си не тр да си лишаваш подрастващия организъм от нищо !!! Понамали храната и спортувай, и ще видиш как вс ще си дойде на мястото
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Не е хубаво да се спазват строги диети на твоята възраст![]()
Аз бих ти препоръчала СПОРТ и да ограничиш сладкото, тестеното, газираното и всички такива глупости. Но без спорт нищо няма да стане, ще отслабнеш и ще се отпуснеш![]()
![]()