.

Виж резултатите на анкетата: Говорите ли повреме на секс?

Гласували
112. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Зависи от секса (понякога)

37 33,04%
  • Не

19 16,96%
  • Да

56 50,00%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Цитирай Първоначално написано от sunnymoon
    шепнем си, аз пъшкам, понякога викам... даже веднъж и някакъв сериозен разговор водихме
    Е какъв е бил този сериозен разговор?
    ставаше въпрос къй къде ще учи изпити и такива неща... звъчи станно, но факт... друг път се хилим... не като се замисля колко честно сме се хилили наистина почвам да се чудя дали не ни има нещо....

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Стена, охкам, говоря мръсотии, хапя, драскам, а бе от всичко по много
    Абе ти нали си момче, какви са тия хапания и драскания (дано не съм се излъгал де ) Това за плакането и хлипането са глупости, не мисля че трябва да е така. Според мен се получава при жени, които са натрупали достатъчно отрицателни преживявания и емоции и тъй като секс действа освобождаващо в този момент те излизат наяве, тоест както беше казал един мой колега да се изхвърли стреса
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Да Но понякога се случва той да изръси някой майтап и ме разсейва

Град
    Wonderland
    +1
    we're flying high,we're flying right up to the sky

ние говорим за футбол xD

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Говорим бе..
    То иначе да гадая каква поза иска или да сменим, как е и т.н. епа да не съм Едуард!!
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от bathory
    Говорим бе..
    То иначе да гадая каква поза иска или да сменим, как е и т.н. епа да не съм Едуард!!
    Какъв Едуард какви 5 лева?

Аз не млъквам, непрекъснато говоря някакви простотии. Скучна работа е мълчанието
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Абе ти нали си момче, какви са тия хапания и драскания (дано не съм се излъгал де ) Това за плакането и хлипането са глупости, не мисля че трябва да е така. Според мен се получава при жени, които са натрупали достатъчно отрицателни преживявания и емоции и тъй като секс действа освобождаващо в този момент те излизат наяве, тоест както беше казал един мой колега да се изхвърли стреса
    Mоже да е по мъжеНствен..

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Mоже да е по мъжеНствен..

Зависи от момичето

Не, просто не съм толкова ограничен и въздействам по-силно така

А иначе за плакането и аз не го вярвах, ама скоро ми се случи момичето да свърши толкова мощно, че й се насълзиха очите..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Е как, то ако не се говори по време на секс, кога друг път ще се говори. Обикновено обсъждам докъде е стигнала глобалната война на Сащ с тероризма. Какви са последните индекси на борсата в Уолстрийт и всякакви такива интересни неща
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Е как, то ако не се говори по време на секс, кога друг път ще се говори. Обикновено обсъждам докъде е стигнала глобалната война на Сащ с тероризма. Какви са последните индекси на борсата в Уолстрийт и всякакви такива интересни неща
    +5,7

Това за плакането и хлипането са глупости, не мисля че трябва да е така. Според мен се получава при жени, които са натрупали достатъчно отрицателни преживявания и емоции и тъй като секс действа освобождаващо в този момент те излизат наяве, тоест както беше казал един мой колега да се изхвърли стреса
    В заблуда си
    Не е заради отрицателни емоции, а заради самия оргазъм.Той е толкова силен и разтърсващ (не знам още какви определения да му сложа), че цялото ти тяло реагира.Толкова е мощно, че, ако ти потече сълза, то е от удоволствието.А то не е плакане, защото плачеш, когато си тъжен и т.н. Просто вмомента сама се спуска сълзата, без да можеш да се контролираш.
    Не знам дали разбра, ама това е истината.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    +1
    +1 ама аз наблягам на драскането, нз защо ама ми става много яко тка

Говоря си некви глупости. Не мога да понасям да е тихо, понеже ще се онеса и колкото и да ме лашка момчето в 4/5 сутринта накрая ще заспя.

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Е,ти пък как ще заспиш
    Summer (h)

Цитирай Първоначално написано от laila_94
    Е,ти пък как ще заспиш
    Ми лесно-по два пъти на ден го правим като 2рия е към 4/5 сутринта след цял ден каране на блейд в парка и обикаляне из София. Човек няма как да не се чувства изтощен пък и гаджето издържа по няколко часа, а това понякога ми идва в много. След няколко оргазма вече нямам сила за нищо, а той иска още и още.

Град
    ВаРнАаАа
    Не, просто не съм толкова ограничен и въздействам по-силно така

А иначе за плакането и аз не го вярвах, ама скоро ми се случи момичето да свърши толкова мощно, че й се насълзиха очите..
    Брей, брей... И между другото и аз бих се накефила много, ако приятеля ми не беше така тих..издава някакви звуци, но тихо. Знае, че много би ме възбудило това, но... > "аз съм момче" .

Град
    дЖигитАй xD
    Вероника дали ще мога да задам един въпрос към теб? На колко години си? (питам от чисто любопитство)
    Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!

Град
    гр.русе
    ми да ние с моята приятелка си говорим по време на сех при нас е нормално :P
    деско

Супер фен Аватара на ubuntureload
    ооо да обикновено рицитирам "О! Шипка!" или "Аз съм българче" а когато се празня си пея "зайченцето бяло" ....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Град
    незнам
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    ооо да обикновено рицитирам "О! Шипка!" или "Аз съм българче" а когато се празня си пея "зайченцето бяло" ....
    KO6MARA GSI 16V RISSE

Душко, за мен секса без емоция, тоест пъшкане, говорене на мърсотии, които са в главата и на двамата не е нормален секс. Колко скучно би било да лижа жена и тя да седи като труп ( с извинение за израза ). Или да ми правят френска любов и да си мълча като пукел. Грозно е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си