- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Говорите ли повреме на секс?
ставаше въпрос къй къде ще учи изпити и такива неща... звъчи станно, но факт... друг път се хилим... не като се замисля колко честно сме се хилили наистина почвам да се чудя дали не ни има нещо....Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
Абе ти нали си момче, какви са тия хапания и драсканияПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
![]()
(дано не съм се излъгал де
![]()
) Това за плакането и хлипането са глупости, не мисля че трябва да е така. Според мен се получава при жени, които са натрупали достатъчно отрицателни преживявания и емоции и тъй като секс действа освобождаващо в този момент те излизат наяве, тоест както беше казал един мой колега да се изхвърли стреса
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
+1Първоначално написано от MakeMeLaugh
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Говорим бе..
То иначе да гадая каква поза иска или да сменим, как е и т.н. епа да не съм Едуард!!![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Първоначално написано от bathory
Какъв Едуард какви 5 лева?
![]()
![]()
Аз не млъквам, непрекъснато говоря някакви простотии. Скучна работа е мълчанието![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Mоже да е по мъжеНствен..Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()
![]()
Първоначално написано от l0lz
![]()
Не, просто не съм толкова ограничен и въздействам по-силно така![]()
А иначе за плакането и аз не го вярвах, ама скоро ми се случи момичето да свърши толкова мощно, че й се насълзиха очите..![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Е как, то ако не се говори по време на секс, кога друг път ще се говори. Обикновено обсъждам докъде е стигнала глобалната война на Сащ с тероризма. Какви са последните индекси на борсата в Уолстрийт и всякакви такива интересни неща![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
В заблуда сиПървоначално написано от Ilikeliljon
Не е заради отрицателни емоции, а заради самия оргазъм.Той е толкова силен и разтърсващ (не знам още какви определения да му сложа), че цялото ти тяло реагира.Толкова е мощно, че, ако ти потече сълза, то е от удоволствието.А то не е плакане, защото плачеш, когато си тъжен и т.н. Просто вмомента сама се спуска сълзата, без да можеш да се контролираш.
Не знам дали разбра, ама това е истината.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
+1Първоначално написано от guinessgirl
ама аз наблягам на драскането, нз защо ама ми става много яко тка
![]()
![]()
![]()
Ми лесно-по два пъти на ден го правим като 2рия е към 4/5 сутринта след цял ден каране на блейд в парка и обикаляне из София. Човек няма как да не се чувства изтощен пък и гаджето издържа по няколко часа, а това понякога ми идва в много. След няколко оргазма вече нямам сила за нищо, а той иска още и още.Първоначално написано от laila_94
Брей, брей...Първоначално написано от MakeMeLaugh
И между другото и аз бих се накефила много, ако приятеля ми не беше така тих..издава някакви звуци, но тихо. Знае, че много би ме възбудило това, но... > "аз съм момче" .
![]()
![]()
![]()
Вероника дали ще мога да задам един въпрос към теб?На колко години си? (питам от чисто любопитство)
![]()
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
ми да ние с моята приятелка си говорим по време на сех при нас е нормално:P
деско
ооо да обикновено рицитирам "О! Шипка!" или "Аз съм българче" а когато се празня си пея "зайченцето бяло" ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Първоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KO6MARA GSI 16V RISSE
Душко, за мен секса без емоция, тоест пъшкане, говорене на мърсотии, които са в главата и на двамата не е нормален секс. Колко скучно би било да лижа жена и тя да седи като труп ( с извинение за израза ). Или да ми правят френска любов и да си мълча като пукел. Грозно е.