- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дрешки за първия учебен ден.
ам .. незнам за повечето ама аз лично нз 6то за 1вия учебен ден се гласа ...и то достаа .. амм .. мисля тая година с некви кецове ии имм едни яки неща от трн .. и некви гривнии .. и такамм ..
оо .. вече и за даскало ли мислите ?
ами зависи , всеки има различен стил
аз сигурно ще бъда със дънки и няк'ва блузка или тениска..
не знам
все още не съм решила , мнооого бързате :P
ОМГ ти си мноу забавна.Абе интересно ми е тренираш ли нещо?Първоначално написано от Alexandra93
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по темата-както всеки друг ден.Просто ше гледам да си отиват тениската и кецовете![]()
Бална рокля!!!![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Първоначално написано от TheNewReligion
![]()
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ами с потник, дънки и кецове, по всяка вероятност. Ааа да вече и за великден и за коледа си измислих облекло. Апък за другата нова година [не тази която идва, съм си купила много як пуловер] Иии за рожденния ми ден след 5 години също съм измислила....
Кво ви става бе? За след 2 месеца няма ли да си измислите облекло. Иии също трябва да планирате кога ще ходите до тоалетната на втория учебен ден. Ебати
![]()
![]()
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
И аз нищо официално..с каквото се харесвам :P
със униформа,просто си нямата представа колко ме е яд.вече 3-та година ще съм със униформа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами сега съм в ново училище, в което по принцип има униформа ама не е напълно задължително ами с нея се ходи на празници ( състои са от 2 блузки- едната с къс, а другата с дълъг ръкав, суитчър, раница). По принцип на празниците е задължителна само блузката.![]()
А аз така или иначе дрехи трябва да си купувам то е ясно. В момента имам само резервни дънки и тениска ( чисто нови не съм ги обличала). И в краен случей ако нищо не си харесам може и тях да си облека![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
^ в траур![]()
![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
както се обличам обикновено..![]()
няма да тръгна да се кича я,пък и не съм 8ми клас за 1ва годнина,но като гледам и те нямат намерение да се кичат така че ...![]()
пък и кой ще те види?половин час си в няква гъчканица,кой слуша,кой не слуша мрънкащите отпред после малко в стаята и айде чао ..![]()
Първоначално написано от schoolgirl
болни мозъци сте честно![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Хич няма да се глася за тия смотаняци.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
С някакви дрехи предполагам![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз ще съм 8 клас и се чудя дали нещо по- официално да облека? Все пак ново училище, нови учители...
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
и аз ще съм в ново ,ама тениска ,дънки и готовос .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Aз сега съм в ПГ С А Г Пловдивд Строит. и Архитект. и ни карат да сме с бяла риза,черен панталон и черни обувки..![]()
![]()
![]()
мисля да облека на татко тениската която ше има бал тая година.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
униформа
черни дънки, високи обувки и една черно-червена блуза, малко е прозрачна, та се чудех дали е мн подходяща за даскало /макар и неучебен ден/ , ама така съм решила вече![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()