- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дрешки за първия учебен ден.
Нашите ще са частични.Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
От 1-ви до 4-ти клас се чудех с какво да отида на първия учебен ден.
Сега , ако изобщо отида ще е напъъълно достатъчно. ;D
дънки,тениска,кецове ии суичър,ако е студеноне че много ми пука с кво съм облечена
![]()
В моето училище все още няма въведени униформи..Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
Мисля да отива с черна пола,някаква риска и хубави обувки..
![]()
![]()
Дънки по мен с ботушки (чудя се на ток или не ) и ризка,или рокля със ботушки..не мога да намеря снимка..
What i want is obvious , what i love is unique
очевидно не !!!!!!Първоначално написано от Dimana99
И в моето училище няма,тъй че още не съм решила какво да обличам![]()
ми миналата година бях с един бял панталон и черно бяла блуза ...тая година ще съм с тесни дънки колан и черна блузка![]()
![]()
незнам сигорно дънки черна блуза и обувки![]()
ох еми за сега варианта ми е :
имам набавени - дънки(тъмни,по крака с плитка талия,изчистен вариант)
и черен колан(мн хубав - от испания ми е, както и да е ;д )
и трябва да си купя някаква блуза,връхно .. ии накрая,но не на последно място - обувкиииии ;дтуй то за сегаа
![]()
Значи нас ни искат с бяла риза,черен панталон,черни обувки. Обувките съм си ги намерил и са нещо средно м/у спорто/офицялни + панталон черен и риза утре ще копувам и съм готов...![]()
Зависи какво ще е времето. Не се сещам някога да съм знаела 20 дни преди събитието (независимо какво е то).
Каквото извадя от гардероба (само ще се моля да не е бански или бельо)![]()
![]()
Няма никакъв повод за официално облекло.С дънки, тениска, ако е студено и суетшърт) и кецове.
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Ами аз съм измислила вече блузата. Една тигрова,широка с колан. Абе мн е хубаватея дни искам да изляза да си купя някакъв черен панталон,по-официален искам. И така мисля да съм,но до тогава има адски мн време и мооже и да размисля,ако си купя нещо ново
![]()
амии дънки по мен, бели маратонки, тениска и суичър ..![]()
дънки, маратонки, тениска/потник (според времето), но няма да тръгна с официални дрехи и някви такива глупости, поличкии, ризкии..блях![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
В нашето даскало момичетата са със сиви поли бяла блуза с логото на даскалото и черни обувкиПървоначално написано от iwancho
баси тъпото
![]()
Аз ще съм с тъмно син суитчер, синя блуза на packman, лилави къси панталонки от теранова и черни кецове![]()
![]()
Мойта униформа е с дънки.Първоначално написано от Dimana99
Зависи дали ще е задължително да ходя с нея или не.
Ще сложа някоя си блуза + дънки и кецове, а иначе - полошърт + дънки и кецове.![]()
при старите кучрта нема такива нещаПървоначално написано от iwancho
![]()
аз ше съм както обикновенно с джапанки къс панталон и черна тениска.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Лелеееее...Егати!Още доста време има.Радвайте се на лятото бре хора.После цели 9 месеца ще имате да се киприте.Сега разпуснете малко и да не ви пука.Пък и няма никакво значение как ще си облечен/а.Това не е празник...
Аз обаче пред наще се правя,че ми пука как ще съм на първия учебен ден и си изпросвам пари за нови дрешки,че ако не ги подсетя няма кой да се сети...
Та по темата:дънки,кецовете и потник или тениска(според зависи от времето)и тва е...Ега...
МОМИЧЕ СЪМ!!!