- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дрешки за първия учебен ден.
Честито на пловдивчанки!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Забранено в училищата къси поли,високи токчета и джапанки!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз ще съм с една къса сива тениска от Литъл биг, отдолу черно боди, сиви дънки и черни сандали с токче ии голяма кожена чант, сива![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
лелее Инчето сериозно ли ще ВАЛИ ??![]()
![]()
![]()
Незнам, но все едно незнаете, че всяка година валиОт както се помня (не че е много дълго
) Не е имало година, в която на 15ти септември да е сухо!
![]()
Като ще сме в траур,тъгата да е до край!Какво по-хубаво от дъжд на този така неприятен за нас ден!Първоначално написано от InnchetO
![]()
Дааам малко късно отговарям ама ето ми я раничката... http://mellina13.snimka.bg/education/school.417614
Glory, Glory Man. United
Mразя дъжд, особено тогава, защото ми проваля плановете, но обичам училищетоПървоначално написано от RoseDawn
![]()
est .. che w moq stil bee![]()
rozowite kecowe .. rozowiq klin s1s siwata tunika .. rozowa chanta .. rozowi ochila :}
от Джулия-та ли си я взе?Първоначално написано от mellina13
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Тъй като съм голям фен на марката,ще пуснеш ли пик на блузката, защото ми е много любопитно коя е ;s Доста често ходя до магазина им на Витошка и ми е инт просто дали съм я виждала, а и честно ме заинтригува като каза, че е сива ;dПървоначално написано от Marge
Иначе дънки,блуза с 3/4 ръкав ако е по-гадно времето или потник /ако е по-топло/ и обувки ;d Нищо интересно общо взето!!
и аз така ...Първоначално написано от DaNGeRousLy
Работата е за траур на 15-ти ... остана и да се гласим за т'ва...
MmM Като по поръчка да натъжава още повече учениците!! Бог се старае да запомним първия ден като "АД"Първоначално написано от InnchetO
![]()
![]()
![]()
А на 15 юни (аз все още тогава свършвам) времето е хубаво поради причини.
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Квоту ми дойде , наситна има време, ну се пак темата не е глупавъ
Има цели 11 дни до 15-ти.Още не се знае със сигурност какво ще е времето,пък и все някога ще разберете,че на хората не им пука чак толкова как изглеждате,колкото вие си мислите,защото повечето от вас(казвам повечето,не всички...не ме нападайте...) ,които се контят толкова много просто имат прекалено много комплекси и искат да изпъкнат чрез "стил" ,ама номера минава само пред заблудените...![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Ако е студено - една блузка с дълъг ръкав, която всъщност е нещо като риза и отгоре тъмно зелена блузане мога да обяснявам
![]()
![]()
ии дънки и кецове
![]()
ако е топло - тениска, дънки и кецове![]()
![]()
Нищо особеноНо има слух, че на 15-ти ще сме с униформи, така че няма да си правя много планове...
![]()
nicolepcd
само знам,че ще съм с къдрава косат'ва ще е голяма крачка за мен,влюбената в пресата
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
az onzi den si kypih ynikalna roklq na DIESEL i 100% 6te sam s neq![]()
оф, абе има толова много време, писна ми всиччки да ми говорят за дасскало, лято е бре хора![]()
а иначе не съм решила, но няма да е нищо официално![]()
Кариран тъмен панталон с черна тениска и кецове ще си изправя и косата![]()
Humans need fantasy to be human.
Не ме интересува кой ме гледа. Да гледат, да не гледат, все тая. Оправям се за себе си и за хората, за които ми пука. Когато се направя с прическа и по-хубави дрешки аз се чувствам по-добре, още по-малко, че за мен това е хубаво, за някой-си-там това може да е ужасно. Не ми пука. Важно ми е аз да се харесвам, а ако аз се харесвам ме харесват и важните за мен хора.Първоначално написано от lifelesscorpse
Стига с това лято, глупости, траури и тн.. Училището ви е бъдещето! А и може би има някой, който обича да ходи на училище. Не сте ВИЕ хората, които трябва да определят кой за какво да мисли. Какво като е лято? Ами ако аз, да кажем, не обичам лятото? И искам да ходя на училище? Какво ще ми помогне ВАШЕТО мнение, че било лято, че тогава е траурен ден и така нататък? Ваше мнение. Не мое. Кажете, че не обичате училището, ако ли пък - не пишете. Темата е за хора, които явно чакат този ден и той с нещо им е важен. Не ставате по-интересни като напишете, че мразите училището и така нататък.
Ще ви видим след години, на края на 12ти клас, как ще ревете, че няма вече училище.
Ох аз пък как искам да вали на тоя деееен!Че да видя физиономиите на всичките пикли от даскало, които са се контили 5 часа за грим, прическа и дрешки, а от дъжда са заприличали на клоуни! Хъхъхъ...
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
az mislq s pola,kecove i nqkoq teniska ili potnik
![]()