.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 154
    Честито на пловдивчанки!!!!!!!!!!!
    Забранено в училищата къси поли,високи токчета и джапанки!!!!!!!!!!!

Аз ще съм с една къса сива тениска от Литъл биг, отдолу черно боди, сиви дънки и черни сандали с токче ии голяма кожена чант, сива
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Град
    На слънцето :>
    Щеее валииии

лелее Инчето сериозно ли ще ВАЛИ ??

Град
    Незнам, но все едно незнаете, че всяка година вали От както се помня (не че е много дълго ) Не е имало година, в която на 15ти септември да е сухо!

Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    Незнам, но все едно незнаете, че всяка година вали От както се помня (не че е много дълго ) Не е имало година, в която на 15ти септември да е сухо!
    Като ще сме в траур,тъгата да е до край!Какво по-хубаво от дъжд на този така неприятен за нас ден!

Град
    Асеновград
    Дааам малко късно отговарям ама ето ми я раничката... http://mellina13.snimka.bg/education/school.417614
    Glory, Glory Man. United

Град
    Цитирай Първоначално написано от RoseDawn
    Като ще сме в траур,тъгата да е до край!Какво по-хубаво от дъжд на този така неприятен за нас ден!
    Mразя дъжд, особено тогава, защото ми проваля плановете, но обичам училището

est .. che w moq stil bee
    rozowite kecowe .. rozowiq klin s1s siwata tunika .. rozowa chanta .. rozowi ochila :}

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от mellina13
    Дааам малко късно отговарям ама ето ми я раничката... http://mellina13.snimka.bg/education/school.417614
    от Джулия-та ли си я взе?
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Цитирай Първоначално написано от Marge
    Аз ще съм с една къса сива тениска от Литъл биг, отдолу черно боди, сиви дънки и черни сандали с токче ии голяма кожена чант, сива
    Тъй като съм голям фен на марката,ще пуснеш ли пик на блузката, защото ми е много любопитно коя е ;s Доста често ходя до магазина им на Витошка и ми е инт просто дали съм я виждала, а и честно ме заинтригува като каза, че е сива ;d

Иначе дънки,блуза с 3/4 ръкав ако е по-гадно времето или потник /ако е по-топло/ и обувки ;d Нищо интересно общо взето!!

Град
    BurgasS
    Цитирай Първоначално написано от DaNGeRousLy
    Аз ще се облека,като за погребение
    и аз така ...

Работата е за траур на 15-ти ... остана и да се гласим за т'ва ...

Повече от фен Аватара на silviau66
    Цитирай Първоначално написано от RoseDawn
    Mразя дъжд, особено тогава, защото ми проваля плановете, но обичам училището
    MmM Като по поръчка да натъжава още повече учениците!! Бог се старае да запомним първия ден като "АД" А на 15 юни (аз все още тогава свършвам) времето е хубаво поради причини.
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Квоту ми дойде , наситна има време , ну се пак темата не е глупавъ

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Има цели 11 дни до 15-ти.Още не се знае със сигурност какво ще е времето,пък и все някога ще разберете,че на хората не им пука чак толкова как изглеждате,колкото вие си мислите,защото повечето от вас(казвам повечето,не всички...не ме нападайте...) ,които се контят толкова много просто имат прекалено много комплекси и искат да изпъкнат чрез "стил" ,ама номера минава само пред заблудените...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Супер фен
    Ако е студено - една блузка с дълъг ръкав, която всъщност е нещо като риза и отгоре тъмно зелена блуза не мога да обяснявам ии дънки и кецове
    ако е топло - тениска, дънки и кецове

Нищо особено Но има слух, че на 15-ти ще сме с униформи, така че няма да си правя много планове...
    nicolepcd

Град
    Пловдив
    само знам,че ще съм с къдрава коса т'ва ще е голяма крачка за мен,влюбената в пресата
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

az onzi den si kypih ynikalna roklq na DIESEL i 100% 6te sam s neq

Град
    Бургас
    оф, абе има толова много време, писна ми всиччки да ми говорят за дасскало, лято е бре хора

а иначе не съм решила, но няма да е нищо официално

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Кариран тъмен панталон с черна тениска и кецове ще си изправя и косата
    Humans need fantasy to be human.

Град
    Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse
    Има цели 11 дни до 15-ти.Още не се знае със сигурност какво ще е времето,пък и все някога ще разберете,че на хората не им пука чак толкова как изглеждате,колкото вие си мислите,защото повечето от вас(казвам повечето,не всички...не ме нападайте...) ,които се контят толкова много просто имат прекалено много комплекси и искат да изпъкнат чрез "стил" ,ама номера минава само пред заблудените...
    Не ме интересува кой ме гледа. Да гледат, да не гледат, все тая. Оправям се за себе си и за хората, за които ми пука. Когато се направя с прическа и по-хубави дрешки аз се чувствам по-добре, още по-малко, че за мен това е хубаво, за някой-си-там това може да е ужасно. Не ми пука. Важно ми е аз да се харесвам, а ако аз се харесвам ме харесват и важните за мен хора.
    Стига с това лято, глупости, траури и тн.. Училището ви е бъдещето! А и може би има някой, който обича да ходи на училище. Не сте ВИЕ хората, които трябва да определят кой за какво да мисли. Какво като е лято? Ами ако аз, да кажем, не обичам лятото? И искам да ходя на училище? Какво ще ми помогне ВАШЕТО мнение, че било лято, че тогава е траурен ден и така нататък? Ваше мнение. Не мое. Кажете, че не обичате училището, ако ли пък - не пишете. Темата е за хора, които явно чакат този ден и той с нещо им е важен. Не ставате по-интересни като напишете, че мразите училището и така нататък.
    Ще ви видим след години, на края на 12ти клас, как ще ревете, че няма вече училище.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Ох аз пък как искам да вали на тоя деееен! Че да видя физиономиите на всичките пикли от даскало, които са се контили 5 часа за грим, прическа и дрешки, а от дъжда са заприличали на клоуни! Хъхъхъ...
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

az mislq s pola,kecove i nqkoq teniska ili potnik

Повече от фен Аватара на mirki4a
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    кецове дънки и тениска. за кво се издокарвате ве тва е първия учебен ден няма повод за празнуване
    Напълно подкрепям

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си