.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Относно кандидатстване в Софийския

Здравейте,бих искала да попитам дали има хора във форума,желаещи да кандидатстват в Софийския(право)и ако има как ще се подготвите?В смисъл на уроци,сами....иии м/др кои произведения трябва да прочета лятото за литературата...аз знам за повечето,но мисля че пропускам някои.Благодаря ви предваритено

Смъкни си конспекта и учи по него, или може да отидеш на уроци и пак да учиш по конспекта Аз кандидатствах в СУ тази година и ме приеха, само че се записах в Пловдив

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Абе от много рано, започвате да мислите, то още КСК 2009 не е минало...
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Re: Относно кандидатстване в Софийския

Цитирай Първоначално написано от KOTETATA
    Здравейте,бих искала да попитам дали има хора във форума,желаещи да кандидатстват в Софийския(право)и ако има как ще се подготвите?В смисъл на уроци,сами....иии м/др кои произведения трябва да прочета лятото за литературата...аз знам за повечето,но мисля че пропускам някои.Благодаря ви предваритено
    В Софийския е висока летвата (в сравнение с другите ВУЗ-ове), така ,че ти трябват добра подготовка от училище + много допълнителни занимания у дома. Ако не се справяш добре с тестовете/темите - уроци задължително. Макар, че късно се сещаш- добре е за кандидатстване да започнеш се готвиш по съответния предмет поне 2 години по-рано. Успех
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Град
    Pays de la Loire
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Абе от много рано, започвате да мислите, то още КСК 2009 не е минало...
    Имайки предвид, че за Право кандидатстващият трябва да готви и БЕЛ и история, изобщо не е рано. Дори малко е позакъсняла, но с много старание и усърдно четене не би трябвало да има проблеми.

Мега фен Аватара на mynichka

Re: Относно кандидатстване в Софийския

Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Цитирай Първоначално написано от KOTETATA
    В Софийския е висока летвата (в сравнение с другите ВУЗ-ове), така ,че ти трябват добра подготовка от училище + много допълнителни занимания у дома. Ако не се справяш добре с тестовете/темите - уроци задължително. Макар, че късно се сещаш- добре е за кандидатстване да започнеш се готвиш по съответния предмет поне 2 години по-рано. Успех
    2 години не е задължително, готвих се почти 2 месеца и имам пълна шестица!
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си