- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защита на косата
Извинявам се за може би глупавия и 100 пъти повтарян въпрос,но какво ползвате,за да предпазите косата си от ефекта на пресата / цъфтене,горене и прочие /
А също и кога го слагате - преди или след изправяне или веднага след къпане..въобше светнете ме по тея въпроси че не съм много наясно
Ползвам термозащитен спрей преди да започна да си изправям косата.Ползвам и ампули против цъфтеж, слагам ги след като си измия косата.
Преди преса използвам кристали за коса.
Иначе като цяло си правя маски за коса , с разни спрейчета се пръскам понякога , с разни масла се мажа понякога ..
UNISYSTEM Staight fliud![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
използвам кристали за коса .. но ни6то не може да ти помоген напълно .. все пак си гори6 косата с 200 градуса![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
a те тези кристали как се слагат..смисъл чета тук по форумите и всички казват 1 - 2 капки ама...как за дълга и гъста коса 2 капки стигат?!![]()
слагат се само на връхчетата
а освен кристалите..ползвате ли И спрей за коса..? :P
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
ох добре че ми каза аз мислех че се слагат в корените или нешо такова :Д:Д:Първоначално написано от Amellie
кристали за коса ест![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.