.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71

Да избягаме в чужбина!

Има ли хора, които или ги мързи или ги е страх или само отлагат излизането в чужбина? Ако има, хайде да се съюзим и да избягаме заедно! Времето което изминава ни обрича в България все повече и безвъзвратно. Ако се съюзим можем да избягаме по-лесно и в чужбина да се чувстваме по-добре.

Град
    София
    Веднага след 12 клас отивам във Виена(засега е такъв планът). Тука стоя само, за да понауча немски и след това казвам ''Сбогом България''!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    успех в чужбина
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

и аз искам да замина в чужбина след като завърша

Град
    Hate City
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    успех в чужбина
    We won't take any shit and we're not about to leave
    Just cause you don't like who and what we want to be
    Who are you to say what's wrong what's right
    If it's what it takes, we're ready to fight!

Re: Да избягаме в чужбина!

Цитирай Първоначално написано от Begletsut2
    Има ли хора, които или ги мързи или ги е страх или само отлагат излизането в чужбина? Ако има, хайде да се съюзим и да избягаме заедно! Времето което изминава ни обрича в България все повече и безвъзвратно. Ако се съюзим можем да избягаме по-лесно и в чужбина да се чувстваме по-добре.
    само на мен ли тоя "план" ми се струва смешен ???
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    София

Re: Да избягаме в чужбина!

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Цитирай Първоначално написано от Begletsut2
    само на мен ли тоя "план" ми се струва смешен ???
    мм не

Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    Баце вие за мен не сте хора как говорите за родната си страна все едно я няма а просто Господ ви е изтърсил тука само да си земете дипломката и да откинете като кучка от пес.Най лесно е да избягаш.Бягайте но никога няма да избягате от миналото си и един ден ще го разберете но ще е късно.Вместо да се стремим да оправи тая държава най лесно е да избягаш СТРАХЛИВЦИ плюя на такива хора !!!

Support your local club!!!

Град
    МаЙна ТаУн :D
    Цитирай Първоначално написано от tsoko
    Баце вие за мен не сте хора как говорите за родната си страна все едно я няма а просто Господ ви е изтърсил тука само да си земете дипломката и да откинете като кучка от пес.Най лесно е да избягаш.Бягайте но никога няма да избягате от миналото си и един ден ще го разберете но ще е късно.Вместо да се стремим да оправи тая държава най лесно е да избягаш СТРАХЛИВЦИ плюя на такива хора !!!
    така си е Все пак ние сме бъдещето на тази държава - ако не ние , то кой ще я оправи

I`m NOT strange , I`m just Different

Какво му се връзвате да го коментирате тоя олигофрен gigaherz вижте , че прави акаунти само за да дразни и провокира убийте идоита с малчание , нека си дрънка квот си ще , глас в пустинята е gigaherz >

Хах, каква жалка историйка - да се съюзим и да избягаме заедно, понеже поединично сме страхливи и мъзеливи мишки, е те тва е върха

Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    Ако имах възможност не с мълчание ще го убия а с камъни

Не ти трябва брат - по-добре е такива да се изметат от България, понеже нищо положително няма да й дадат - само реват, оплакват се, а какво се оказва - мързи ги да си размърдат задниците даже и да си вземат билета и да избягат. Даже и затова ги мързи, а после им е виновна България. Та колкото по-бързо се махнат - толкова по-добре за нормалните българи. Даже си мисля, че трябва да им помогнем на такива да се изметат я към САЩ, я към някъде другаде, където си щат.

Град
    Дръстър
    Струва ми се,че темата е направена с цел за обратен ефект. Никнеймът на автора и броя на мненията...

Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    С квато и цел да е направена лошото е че наистина има такива "българи"

Цитирай Първоначално написано от tsoko
    С квато и цел да е направена лошото е че наистина има такива "българи"
    Глобализма и посткомунизма сериозно увредиха съзнанието на много българи... Може би не тях трябва да обвиняваме до известна степен(макар че и те си имат голяма вина, че са без национално възпитание), но в по-голяма степен е виновна системата, която точно това цели - да втълпи антинационално и антибългарско чувство у младите... Всичко е част от схемата, уви, те явно не са дозрели да разберат, че е така. Отдавам го освен на лошото им семейно възпитание, лошото възпитание и обучение в училище и на скромната им възраст...

Дано се осъзнаят един ден, но като гледам са ги обработили от малки, а каквото научиш като малък, след това е много трудно да разбереш, че си бил в заблуда и грешиш. Подлъгват се по финансовото, по лъскавото и скъпото, а не виждат, че то всъщност е фалшиво и ги прави роби. Не разбират, че макари бедни, българите сме много по-свободни (все още) от американци, англичани, французи и т. н. и от чисто човешка гледна точка живеем много по-човешки и по-нормално, защото условията на живот в "прекрасната" на пръв поглед Америка са всъщност отвратителни, че там всъщност свобода няма и един път хванеш ли се на хорото вече си в техни ръце. Оттам те мачкат и манипулират чрез най-различни трикове.

Град
    София
    Да kristo. прав си, че сме много свободни, даже - ПРЕКАЛЕНО и това води само до нещастия!

САЩ е отвратителна държава! Не се спряха да водят воини, бе! Пълно е с чудовищна престъпност(както и тука). Никога не бих отишъл там. САЩ причиняват само вреди на човечеството! Но все пак има едно нещо, което ме впечатлява при тях, и то е, че полицията си върши работата, а това е най-важното!

Между другото, самият факт, че повече от два милиона българи вече са в чужбина трябва да ви говори нещо!

Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    Цитирай Първоначално написано от gigaherz
    Да kristo. прав си, че сме много свободни, даже - ПРЕКАЛЕНО и това води само до нещастия!

САЩ е отвратителна държава! Не се спряха да водят воини, бе! Пълно е с чудовищна престъпност(както и тука). Никога не бих отишъл там. САЩ причиняват само вреди на човечеството! Но все пак има едно нещо, което ме впечатлява при тях, и то е, че полицията си върши работата, а това е най-важното!

Между другото, самият факт, че повече от два милиона българи вече са в чужбина трябва да ви говори нещо!
    Говори че трябва да другите да останат и да се опитаме да оправим системата мама мъ стар неможе цял живот да бягаш.

Град
    София
    Може, може.

То пет човека не могат да оправят системата. ''Бъдещето на България'' е в ръцете на младите, а на младите им е през оная работа какво става с държавата(аз съм от младите, но просто знам, че България не заслужава да се работи за нея).

Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    А защо е така защото не осъзнават кои са.Айде да видм нали чакаме промяната с новото правителство ще видим

Може, може.

То пет човека не могат да оправят системата. ''Бъдещето на България'' е в ръцете на младите, а на младите им е през оная работа какво става с държавата(аз съм от младите, но просто знам, че България не заслужава да се работи за нея).
    Ти си пълен глупак - не правиш разлика между България като идеал, като страна и некадърните и крадливи управници на България, който реално НЕ СА България и нямат нищо общо с нея, с национално българското. Те не са българи в по-голямата си част даже. Това ти е кардиналната грешка, но не я осъзнаваш.

Град
    София
    tsoko написа:

Айде да видм нали чакаме промяната с новото правителство ще видим Surprised

За четири години това правителство не може да направи достатъчно, че да ми промени мнението. Ако България ще се оправя, то това ще е един много дълъг процес!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Аз след 3 години със сигурност напускам, защото просто няма как да продължа в България. Самата България си е направила така идиотски образователната система, че не ми дава този шанс. А след това като завърша дали ще се върна - на дали...Да не казвам голяма дума все пак.

Град
    София
    amk933 написа:

Аз след 3 години със сигурност напускам, защото просто няма как да продължа в България. Самата България си е направила така идиотски образователната система, че не ми дава този шанс. А след това като завърша дали ще се върна - на дали...Да не казвам голяма дума все пак.

БРАВО! САМО ТАКА!

Бягай докато можеш!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    amk933 написа:

БРАВО! САМО ТАКА!

Бягай докато можеш!
    Аз не бягам, просто в моя случай се налага от разни обстоятелства! И виждам, че ти си много запален по темата, за което няма лошо, но не си мисли, че в чужбина е лесно. Първо трябва да мине много време докато те приемат, второ трябва да си скъсаш г*за от бачкане, за да успееш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си