- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Есенни/Зимни дрехи и аксесоари със снимки!
Мерси,ще потърся дано има![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Поръчай си онлайн, от горгон-а, примерно.Първоначално написано от billytalent
Аз говидях същото в един друг метъл шоп,но днес ми дойдоха поръчките от там и не ми се поръчва пак,но ако не намеря ще те послушамПървоначално написано от Sintya
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
колко пара?Първоначално написано от Romance
от къде е панталона?Първоначално написано от viksit0y
....... мм да видях, че е от фишбоун аа цена?
:ENVY:Първоначално написано от mar7inaaa
![]()
имаш уникален вкъус зА дрехи .. от къде взе нещатаПървоначално написано от BoCupycake
![]()
аз имам същата,но тениска с къс ръкав лилава с маймункаПървоначално написано от smiirnoff
![]()
PIF,да те питам,в Юнона скъпо ли е?От доста време се каня да ида ама все се чудя дали си заслужава.
Цените са средна работа бих казала аз. Имам 1 потник, който ми струваше 23 лева :/ не го нося много де.. материята е една изкуствена.. И говоря за Юноната в Сливен.. сиг е същото и там (където и да сиПървоначално написано от titinkaa
)
^ Зависи има и супер евтини неща , и на нормални цени .. и на малко по- високиВзимала съм си летни панталонки къси за 5-10лв., колани за 20лв. ;д качеството им е може да се каже , че е добро
Но в нашата Юнона забелязвам , че няма ново зареждане отдавна.. грррр
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Аха е значи не е някоя скъпотия,че да не мога да си го позволя,мисля да ида след някой и друг ден,нека да заредят есенните неща.
Само не мога да разбера защо пишете тук.Тази тема е за миналата година за тази си има нова: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0