- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Менюто ви за днес? /вол.3/
защо толкова моного хлябПървоначално написано от PinkFloydSound
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Защото ми се яде.Първоначално написано от HexGirl
Неуспешен опит за хранителен режим, ако той е бил целта.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ти ли ще ми кажеш дали е успешен, или не?Първоначално написано от MakeMeLaugh
Аз сама си виждам успехите, виждам, че ИМА такива. Да, днес прекалих с хляба, но по принцип ям по 1-2. Пък и не че нещо, ама в тоя хляб почти няма брашно.
Много си дразнещ, честно.
Аз ли съм дразнещ или на теб сега ти е тъпо, че плющиш здравата хляб...
И защо аз да не ти кажа - да не би да съм най-дебелия на света и да не знам какво е режим... пф
Ти успехи може и да имаш - но намека беше, че могат да бъдат в пъти по-големи, не по този начин.
Както и да е, човек ти каже нещо, което е нередно в теб, ти вместо да го оправиш или позаинтересуваш се правиш на кон с капаци и си знаеш своето и другите ти криви. Трябва да си промениш мисленето момиченце, да знаеш, просто съвет без да го налагам твърдо
И за инфо - хляба си е хляб, черен, розов, червен, бял. Поразгледай се из форумте за спорт или питай някой инструктор как се прави тяло. Питай го и за хляба също да видиш, че ще се очуди за какъв хляб му говориш дори.. ;д А комбинацията с мазана филия с нещо си мазно... лол.
Не пиша да се храня сега с тебе щото ми е кеф.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ми, кажи какво да променя, не ми казвай, че ако това било режим, не ми се получавало...Първоначално написано от MakeMeLaugh
И аз без хляб не мога, не ям така, за да отслабна, просто се чувствам много по-добре. Нито съм гладна, нито пък се тъпча само с боклуци. И като резултат съм по-стегната.
не приемаш правелна храна на 100 % просто давам савети мадам а това че секи път на моите коментари се дървиш си е твои проблем ... яж си боклуците и фак оф
Шапкарю .....
Мога да ти препоръчам професионален форум и там да видиш хранителни режими или да попиташ за такъв. Съчетано с дори лека тренировка (правилна на фитнесче например - фитнеса не е само за мускули и качване на кила) само за стягане ще видиш ефекта уау за има-няма месец.
Цаката е веднъж да почнеш и да видиш постигнат резултат и ще се зарибиш и стимулираш да спазваш всичко и да го правиш правилно.
Просто хляба го позабрави + храненето през 2 часа по този начин..
Щото гледам някакви упражнения пишеш.
Ахахах, хлябът въобще не е боклук и е много важен за организма.Първоначално написано от MakeMeLaugh
Аз не искам да спазвам някакъв определен режим, просто гледам малко по малко да избутам нездравословните храни от менюто си.
![]()
За има-няма месец съм с 5 см по-малко в талията, 5 кг по-малко и нося два номера по-малки дънки. А и коремът ми вече е много стегнат. На мен това ми стига, не искам повече. А и по принцип не ям през два часа, днес наистина ми е изключение отвсякъде денят.![]()
Иначе дай форума, ако искаш.
Никой не е казал, че е боклук, че е важен - важен е.
И в него има витамини Б.
Въпроса е, че се заменя с друг вид храни, които си съдържат нещата на хляба, ама не са хляб. Или се яде по хипер малки количества.
Не схвана нишката.
http://www.gohard.org/forum/
Вие нормални ли сте?3 филии хляб са "здраво плющене"?!!! Особено този Вита - фирлийките са супер малки, 3 са около 100 гр, или 250-300 ккал, а аз примерно, както съм момиче и съм 54 кг, изразходвам над 2000 ккал на ден! 3 филии хляб са не повече от 15% от този разход. Пълнозърнестите храни са полезни за перисталтиката и освен това в тях има бавни въглехидрати, които се разграждат по-бавно и ни държат сити за по-дълго.
Толкова са ви се изкривили разбиранията на някои, че всичко повече от 2 ябълки и купичка ориз ви се струва "здраво плющене"![]()
Закуска: Корни с шоколад
Обяд: Солети
Вечеря: Китайски ориз със зеленчуци
6 литра сок - днес се пречиствам
MakeMeLaugh,PinkFloydSound е клечка и може да си позволява да яде абсолютно всичко.А хляб трябва да се яде.
аз.. непомня кво ядоха и като кажа тукаа ще се хвърлите да ме нападате че ям мега здраво.. ям доста щото подраствам и съм гладна повечко - движенията са повечко и нямам проблеми .
нещо много стана модерно да се яде само слабокалорични храни...
за хубаво тяло се спортува- не се ограничава яденето.
обяд-кит кати малко картофена салата
сок
вечеря-незнам![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
закуска: ябълки й чай
обяд: запечени картофи с кренвирши
2 блокчета шоколад
2 бисквити житен дар с минерали
вечеря: нз
Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ви или ще изгори до основи къщата ви, е трудно да се каже.
12:30 - Баница
16:30 - Бисквита Траяна
18:00 - Руло ''Стефани''
За десерт си направих кекс.Не се наду,ама ще го пробваме![]()
Обяд – овесени ядки с половин кофичка нискомаслено кисело мляко.
Следобед – риба тон, филия хляб ВИТА, парче шоколад и ябълка. (Не едно след друго, разбира се.)
Вечеря – малко пушена риба.
Упражнения.
Добавям и препечен саднвич с кашкавал за вечеря, че и още една филия с кашкавал.
Прекалих днес.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Закуска: 2 бисквитки
Обяд: Картофи + 1 филия
Вечеря: 1 филия с нещо
закуската я проспах
обяд: зеленчукова манджа+ филия хляб
след обяд: малко конфитюр от вишни![]()
вечеря: само един зелен чай
днес ми е анти сякав режим![]()
Закуската---2 филики пълнозърнест хляб с лютеничка и извара и голяма чаша кафе
Обяд---малко леща и малко салата домати
следобед ---ябълка и мисля сега да хапна нещо (гладна съм)
Вечеря още не знам
Шапкарю .....
обяд: леща + филия хлябПървоначално написано от shutUp
след обяд: домашни кифличкиии сок
Първоначално написано от shutUp
13:00 чаша мляко със мини вафлички
14:00 мандаринка със овесени трици
после още 2 мандаринки
17:00- супа маги със ябълка
пфпф това е за днес![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.