- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за RAGGA стила и за Хората с Расти : )
пхахаххаха,некой хора са много зле,значи...
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Егати гнусните отрепки.Първоначално написано от vampire_girl_
Казах.
Какво да се обоснова, че са ми гнусни ли?
Май фейвърит.Първоначално написано от DimovB
Като песничките в профила ми : www.myspace.com/syringe_ds
браво, че не слушаш простотии, а яката музика![]()
Ами точно това е, че някои хора го правят именно заради т'ва, че е модерно.. ами като му мине модата, к'во?! Ще си отрежем растите и ще си сложим едни цайси "щори" и ще се клатим под звуците на хауса и трансаПървоначално написано от ri41
И все пак не слагай всички под общ знаменател, 'щото някой хора не робуват на стил и не се правят на други.. те са себе си и се чувстват раста
Ах, колко глупости наблъсках в тоя пост само, но се надявам да сте ме разбрали![]()
Sve sto je srcu drago daleko je..
na mene li4no ne mi har
Не са глупости, точно така си е.
Повечето "расти" в България са фейкъри, просещи си внимание. Най-често си пускат лайнцата докато си фанат гадженце, което се подмокрая по дредки и след това ги режат и вече са баси гъзетата, "аз съм бил раста, ала-бала..." Глупости на търкалета. Да не говорим, че повечето изобщо не са запознати с раста културата, а го правят заради гъзарията. Най-малкото дори и музиката, която слушат не е растафарска. Няма да се учудя, ако има и чалгари с дреди вече.
Да, именно. Много си прав. Малко са хората, които си остават расти за повече време. А и философията на растафарите е доста особена.. Щото нали все пак и Христос е бил на расти (( естествени )).
Еми до там стигна света, че всички се влияят от модата прекалено много. Интересно ми е друго - ако утре стане модерно да се носиш като клош, ще си метнете ли по едно скъсано палто и ще нахлузите ли по едни галоши, само защото е модерно?!.. (Примера е малко смешен и краен, но то к'во друго остана)
Много хора биха го направили сигурно.Тва са някви крехки мозъци, даже да не кажа, че имат потенциал на едноклетъчно.Конкретно примера ти наистина е доста краен, но съм почти сигурна, че ако нещо в модата се измени, едноклетъчните ще се изменят и те, в плюс към новата мода.![]()
най-отчаяните ще си метнат първи палтото, на които най-малко обръщат внимание
безинтересните хора се опитват да привлекат внимание с въшния си вид
иначе растафарянството според мен може да се отнесе към няква форма на православното християнство. Джа и Исус са изобразявани като един и същи човек с различни имена.
Ми аз лично преди бях доста запалена по растафарянството и четях доста материал.. Чела съм, че религията им включва схващания от юдеизма и християнството, но си е всепризната религия до колкото знам, 'щото някои го представят за секта (Йеховисти).
След като го пишеш във форум мога да си коментирам колкото искам. И това което искаш, и това което не.Първоначално написано от silwinka