.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Тема: Ужасссс

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Правило номер 1.Като си хващаш гадже винаги гледай да си в добри отношения с техните,особенно с бащата иначе лошо
    Правило номер 2.Ако случайно по някаква малка вероятност оплетеш конците с техните,особено с баща и,гледай да оправиш нещата колкото се може по-бързо иначе пак лошо
    Правило номер 3.Ако не спазиш нито правило 1 или 2 става много лошо...
    От този момент ми ставаш идол
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    Тя неможе да говори с него просто ако се опита ще стане по-лошо ! Тя преди ми беше казала,че баща и ако разбере,че ходиме става мн лошо .. а той официално незнае може да се е досетил ... Аз ако припаря до него лошо ми се пише немога да говоря с него ... а тва законите нема оправия ... него не му дремат законите ... просто ще е яко тупо некъф на 35-40 години да дойде да ме бие .... смешно е просто ... при условие,че на дащеря му нищо лошо не съм направил ... незнам просто съм в като капан нз какво да направа
    Ми като за начало излез от филма
    Разбрахме,че ще стане много лошо - няма нужда да го пишеш във всяко изречение Освен това се държиш като 13 годишен пикльо Я вземи се стегни малко и стига се филмира ... "Него не му дреме за законите" ... Така лиии?!Я го остави да ти лепне няколко шамара и да те заплаши и да видиш как не му пука ... А и стига вярва на тия глупости Едва ли баща й е с толкова ниско достойнство,че да тръгне да бие няк'во келешче А и куче,което лае не хапе - нали знаеш И мен един кретен от моя блок ме заплашваше,че щял да ме пречука щот играх 2 шамара на лапето му ама к'во стана?!С жена му ме заплашваха от терасата,оная ме напсува с "майкати ще е*а" и аз й казах,че като няма навит мъж да я е*е ще търси жени ама майка ми няма да пусне на нещо със средно образование и ония и двамата ме гледаха ей така ---> Кретена слезе пред блока и посегна да ме удари и една приятелка направи клипче,което после пратих на синчето му Да видиш от тогава вече 2 години как оня и жена му си обръщат погледа като ме видят
    Оффф отплеснах се Тааа мисълта ми беше,че не е нужно да се филмираш толкова много и да се държиш като путка,защото най-много приятелката ти да се отчая от теб и да те зареже
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Тя неможе да говори с него просто ако се опита ще стане по-лошо ! Тя преди ми беше казала,че баща и ако разбере,че ходиме става мн лошо .. а той официално незнае може да се е досетил ... Аз ако припаря до него лошо ми се пише немога да говоря с него ... а тва законите нема оправия ... него не му дремат законите ... просто ще е яко тупо некъф на 35-40 години да дойде да ме бие .... смешно е просто ... при условие,че на дащеря му нищо лошо не съм направил ... незнам просто съм в като капан нз какво да направа
    Ми като за начало излез от филма
    Разбрахме,че ще стане много лошо - няма нужда да го пишеш във всяко изречение Освен това се държиш като 13 годишен пикльо Я вземи се стегни малко и стига се филмира ... "Него не му дреме за законите" ... Така лиии?!Я го остави да ти лепне няколко шамара и да те заплаши и да видиш как не му пука ... А и стига вярва на тия глупости Едва ли баща й е с толкова ниско достойнство,че да тръгне да бие няк'во келешче А и куче,което лае не хапе - нали знаеш И мен един кретен от моя блок ме заплашваше,че щял да ме пречука щот играх 2 шамара на лапето му ама к'во стана?!С жена му ме заплашваха от терасата,оная ме напсува с "майкати ще е*а" и аз й казах,че като няма навит мъж да я е*е ще търси жени ама майка ми няма да пусне на нещо със средно образование и ония и двамата ме гледаха ей така ---> Кретена слезе пред блока и посегна да ме удари и една приятелка направи клипче,което после пратих на синчето му Да видиш от тогава вече 2 години как оня и жена му си обръщат погледа като ме видят
    Оффф отплеснах се Тааа мисълта ми беше,че не е нужно да се филмираш толкова много и да се държиш като п***а,защото най-много приятелката ти да се отчая от теб и да те зареже
    Не е така ... не е до достойство просто си пази дъщерята ... много я ревнува мн по сложно не се филмирам ... знам как седат нещата

Град
    My empire of Dirt.
    Пич, ще излезе и ще ти бие два шамара, и какво? Мислиш ли си, че ще посмее ако има хора наоколо? Пък и да ти бие ти никога ли не си се бил? И аз съм супер слабак ама от 2 шамара да ме е страх баш, еее...

И да те питам - що просто не поговориш с родителите си ти? Те, като родители, много по-добре ще разбират тоя педерунгел, бащата на приятелката ти, и ако са свестни ще ти дадат някой съвет.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Ballbreaker
    Пич, ще излезе и ще ти бие два шамара, и какво? Мислиш ли си, че ще посмее ако има хора наоколо? Пък и да ти бие ти никога ли не си се бил? И аз съм супер слабак ама от 2 шамара да ме е страх баш, еее...

И да те питам - що просто не поговориш с родителите си ти? Те, като родители, много по-добре ще разбират тоя педерунгел, бащата на приятелката ти, и ако са свестни ще ти дадат някой съвет.
    И да е пълно с хора ще го направи ... НЕ МЕ СТРАХ не се плаша от шамари или тупаници ... но просто ако се стигне до там да ме набие тва значи край с мойта приятелка ... защото той ще я държи далече от мен ...

Град
    My empire of Dirt.
    Това го разбрахме бе, пич, и ти казваме, че не е така. Искаш ни съвет, даваме ти го, и ти си "ама аз знам по-добре от вас". Ако продължаваш в същия стил - гледай си работата.

Цитирай Първоначално написано от Ballbreaker
    Това го разбрахме бе, пич, и ти казваме, че не е така. Искаш ни съвет, даваме ти го, и ти си "ама аз знам по-добре от вас". Ако продължаваш в същия стил - гледай си работата.
    Подкрепям с две ръце и два крака

ПРОСТО ГОВОРИ С БАЩАТА.Ако трябва нека и приятелката ти да е с вас,едва ли ще ти шибне един ако е тя е с вас,пък и ако се опиташ да му обясниш и си говорите като възрастни,той би оценил това
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Супер фен Аватара на Amateur
    Позната история след пиянска вечер!

Град
    Бургас
    бащите винаги пазят малките си момиченца
    I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    А не може ли момичето просто да обясни на баща си и на баба си,че нищо не е станало между вас?

Цитирай Първоначално написано от VampireGirl666
    А не може ли момичето просто да обясни на баща си и на баба си,че нищо не е станало между вас?
    И аз се чудех..
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Голям фен
    Опита се,но на него му стига само тва,че сме били легнали ...

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Опита се,но на него му стига само тва,че сме били легнали ...
    В такъв случей мисля,че той просто ревнува.Нормално е,няма от какво да се притесняваш и спокойно се показвай навън.Не мисля,че даже ще те удари.А тази реплика,която е казал е било просто,защото е изревнувал.

Излизайте си , общувайте ..
    Поговори с нея , нека тя му обясни как стоят нещата , т.е. ,че вие ходите и ,че се харесвате ..нека му обясни ,че и ти НЕ си и намеквал нищо за секс и ,че и на двамата още НЕ ви е дошло времето за това..
    И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Баща и е идиот xD

Еми пич незнам какво да правиш.Ама това е много тъпо да трябва да се криете O,o .Такива ревниви бащи са крайно неприятни.Трябва естествено да има контрол,ама тя няма цял живот да е сама.
    Може би трябва да поговориш с баща и .... Кой знае
    Ъхъ.
    Селска работа.Спали ли сте в едно легло,значи сте мърсували цяла вечер.
    Като толкова не те е страх,отиди като голям човек да му кажеш на дъртия как стоят нещата.Даваш му честната си дума,подаряваш му една охранена свиня и нещата приключват.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Еее все повтаряш, че не те е страх, не те е страх, пък от всяко твое мнение оставам с друго впечатление Май бая си те е страх. Според мен трябва да отидете двамата с приятелката ти и да поговорите с него. Ако не стане и те удари - майната му, приятелката ти ако наистина иска да е с теб след това ще намери начин да се виждате... Едва ли ще я затвори в килия... Като се криеш от него не постигаш нищо друго, освен да го убеждаваш все повече, че е прав. Най-добре се изправи очи в очи с него и му кажи самата истина. Ако не вярва нека заведе щерка си на гинеколог и ше излизне цялата истина на яве
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Има няколко вида бащи.Зрели хора които осъзнават ,че дъщеря им пораства и не правят такива панаири(естествено не им е приятно да пускат момичето си с някое момче ,но просто е нормално такъв е живота).Другите са точно такива като този.Той не се замисля кфо е правил с майката на това момиче...Иска да я изгледа като в инкубатор и пълна изолация.Такива бащи са с някакво изкривено мислене според мен.Естествено ,че ще има контрол,вечерен час и няма да му е приятно да гледа как някакъв си там целува и обарва дъщеря му ,но просто това е природата...Жалко че много малко хора могат да си осъзнаят грешката...

--------------------------------------------------------

Re: Ужасссс

на сутринта буквално ни изритаха... и ни прибраха ... баща й незнае,че аз съм и гадже и принципно е много строг... когато се прибрал баща й я попитах какво ти каза тя вика нищо некви глупости,НО сега ми казаха от 100% източник ... че той и е казъл ония(тоест мен) ако го хвана ще му счупа главата
    по принцип всеки баща, разбрал че някой иска да чука 14-годишната му дъщеря, би казал това. Дори и да не сте правили нищо, баба й вече е напълнила главата му с глупости. Възрастните си падат по-консервативни и от мухата правят слон. Та според мен няма причина да те е страх от него, но ще е добре много да не му се мяркаш пред очите.
    Fuck you You fucking Fuckers

Голям фен
    Аз и казах даи да отида да поговора с него тя ми каза "ТИ ЛУД ЛИ СИ" зн ли,че ако разбере за нас,че ходим знаеш ли какво ще стане с мене ... супер гадно е ...

Град
    някъде там...
    О, Боже Какви са тия хора бе, мамка му..не може ли да имате личен живот

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Правило номер 1.Като си хващаш гадже винаги гледай да си в добри отношения с техните,особенно с бащата иначе лошо
    Правило номер 2.Ако случайно по някаква малка вероятност оплетеш конците с техните,особено с баща и,гледай да оправиш нещата колкото се може по-бързо иначе пак лошо
    Правило номер 3.Ако не спазиш нито правило 1 или 2 става много лошо...

аз съм почти на 16 тя на 14 ... ама тия 16 години не ми личат изобщо ... треа буквално да се крием защото сме през 2 блока ... и аз пред блока немога да седа за да не ме види ...
    Виж сега сладур...другите нормални деца по на 14-15-16 не спят заедно момиченца момченца в едно легло нали рабираш,че е трудно един баща да проумее как невръстната му 14 годишна щерка е легнала в едно легло със момче което дори той не познава!Надявам се знаеш че бащитте са много ревниви относно момичетата си и ги пазят като орли.Така че първо помисли преди да пишеш тук,защото според мен бащата е праб.Бъди пич отиди в тях представи се на бащата й обясни му че нямаш лоши намерения към момичето и така нататък.А и нали не те е страх това не би трябвало да те стресне а и по коментарите по които прочетох явно баща и не дава да си има гадже което е още по-лошо

П.С. знам че звуча като някоя стара леля на 15 съм и когато аз имах проблеми с баща ми запознах гаджето ( 18 ) с татко и взеха много да се разбират

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от mysticinside
    аз съм почти на 16 тя на 14 ... ама тия 16 години не ми личат изобщо ... треа буквално да се крием защото сме през 2 блока ... и аз пред блока немога да седа за да не ме види ...
    Виж сега сладур...другите нормални деца по на 14-15-16 не спят заедно момиченца момченца в едно легло нали рабираш,че е трудно един баща да проумее как невръстната му 14 годишна щерка е легнала в едно легло със момче което дори той не познава!Надявам се знаеш че бащитте са много ревниви относно момичетата си и ги пазят като орли.Така че първо помисли преди да пишеш тук,защото според мен бащата е праб.Бъди пич отиди в тях представи се на бащата й обясни му че нямаш лоши намерения към момичето и така нататък.А и нали не те е страх това не би трябвало да те стресне а и по коментарите по които прочетох явно баща и не дава да си има гадже което е още по-лошо

П.С. знам че звуча като някоя стара леля на 15 съм и когато аз имах проблеми с баща ми запознах гаджето ( 18 ) с татко и взеха много да се разбират
    Не мога да се съглася с теб ,че бащата е прав,защото това не е нормалният начин да се реши проблема.Заплахите не водят до никаде.Трябваше да привика момчето да се изяснят.Тоя е прсото идиот..веднага до бой и чупене на ръце трябва да се стига... Просто жалкото е ,че има много бащи с такова ограничено мислене

--------------------------------------------------------

Голям фен
    да обясни на баща си че нищо не е имало и да и има доверие
    love is gone!

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от mysticinside

Не мога да се съглася с теб ,че бащата е прав,защото това не е нормалният начин да се реши проблема.Заплахите не водят до никаде.Трябваше да привика момчето да се изяснят.Тоя е прсото идиот..веднага до бой и чупене на ръце трябва да се стига... Просто жалкото е ,че има много бащи с такова ограничено мислене
    Извинявай явно съм се изказала погрешно мисълта ми беше че бащата трябва да говори с момчето не да го бие или да го сплашва това е глупаво и бушменско заради това най-добре момчето да отиде и да говори с бащата.Но по прочетеното установих че баща й не е съгласе тя да има гадже..дали ще е автора на темата или друго момче бащата явно смята че е малка още... един разговор смятам че ще оправи нещата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си