- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- пирвият път при момчетата
вълнен най-добреПървоначално написано от BlueFace
KO6MARA GSI 16V RISSE
при момчетата проблема е след 50те години щот тогава ерекцията продължава не поовече от 10 секунди
GTA Stunting
ти ми уби направоПървоначално написано от Sworty
по твоята логика излиза че ако пича си топне чушката в купичка от кисело млякотоку виш земи да си изгуби девственоста
![]()
значи ако си хвана някой миндил и ме излъже няма как да разбера дали е имал други педи мен :P по пищака няма ли начин да разбира
Има разбира се, след първия път става двуглав.
![]()
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXXAXAXAПървоначално написано от krucu
![]()
![]()
![]()
![]()
От това ме заболя корема да се хиляПървоначално написано от LambOfGod
![]()
![]()
![]()
малуумна си значиПървоначално написано от ivana0895
но и прилягаПървоначално написано от zobdog
![]()
predimno se slu4va ot pritesnenie da ne mojesh da vdgnesh choveka zatova povecheto pyrvi pyti na mom4etata e kyto si piinal koeto sporet mene ne e mnogo dobre![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
NoContinuation обичъм та![]()
и все пак първия път не е ли задължително при вас да е без чорапче
колегата се изказа че било боляло без, ако е така защо
нали казахте че няма кръв разкъсвания
мисля само да допълня че момчетата не са "девствени ''.. те просто " не са правили секс"![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Еее, толкова хубаво мнение и умно написано и накрая се усраПървоначално написано от NoContinuation
ДЕВСТВЕН НЕ ДЕТСТВЕН!!! Толкова ли е сложно по дяволите?
а така ли билоПървоначално написано от l0lz
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от NoContinuation
Няма проблем
Никой не е безгрешен :P
Първоначално написано от krucu
![]()
Първоначално написано от l0lz
дейТствително е така
ИиИиии все пак никой ни отговори....![]()
![]()
Интересен факт.Първоначално написано от Ilikeliljon
Hai, i r sexy. K bai.
e?Първоначално написано от krucu
Разликата в първият път при момчетата е , че не е задължително ползването на кибер - костюм за допълнителен вакум![]()
![]()
![]()
.... ! (Има смисъл нали?
)
Цепи им се гемчето на уя тече кръв , в следващия месец не им се ебе заради травмата. Тече им спермата постоянно. Могат да накарат 1 момиче да забременее само при допир. А другото е , че почват да мислят само за това , а не за важните неща! След още някое ебане хващат срамна болест която предават на други и обществото не ги възприема повече. Та търси си деФствени момчета. Ама може и да не правиш секс , има много свободни девически училища. Отдавна не са използвани , ама ай ся никога не е късно.
Станислава
Цепи им се гемчето на уя тече кръв , в следващия месец не им се е** заради травмата. Тече им спермата постоянно. Могат да накарат 1 момиче да забременее само при допир. А другото е , че почват да мислят само за това , а не за важните неща! След още някое е**не хващат срамна болест която предават на други и обществото не ги възприема повече. Та търси си деФствени момчета. Ама може и да не правиш секс , има много свободни девически училища. Отдавна не са използвани , ама ай ся никога не е късно.
- ВЕЛИКОТО ИЗКАЗВАНЕ![]()
![]()
..... Може да се добави също , че и експерементираш какво щеше да е ако се беше ебал с момче , а не с момиче .... ДАЛИ всичко това щеше да стане ПАК
![]()
![]()
![]()
! ОМГ тази тема стана много РАЗНООБРАЗНА откъм ТЪПИЗМИ
![]()
![]()
![]()
![]()
Не забравяйте,че може да умре от смърт!![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!