.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 141
    Град
    незнам
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от playaa
    Гледай "Тексаско клане" и ще разбереш как е първият път при Момчетата АХХАХА еми ако го прави момчето без чорап ще го боли и него ако е с чорап няма да го боли ^^

Ама има ли значение кфа материя ще е чорапа ?
    вълнен най-добре
    KO6MARA GSI 16V RISSE

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    при момчетата проблема е след 50те години щот тогава ерекцията продължава не поовече от 10 секунди
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от Sworty
    при нас тези неща минават по-леко докато при момичета е болезнено, кърваво и т.н. но не мисля, че е по-различно. При нас няма какво да се къса, да се видоизменя и т.н. просто си го направил с момиче, а не с ръката
    ти ми уби направо
    по твоята логика излиза че ако пича си топне чушката в купичка от кисело мляко току виш земи да си изгуби девственоста
    значи ако си хвана някой миндил и ме излъже няма как да разбера дали е имал други педи мен :P по пищака няма ли начин да разбира

Има разбира се, след първия път става двуглав.

Цитирай Първоначално написано от krucu
    Цитирай Първоначално написано от Sworty
    при нас тези неща минават по-леко докато при момичета е болезнено, кърваво и т.н. но не мисля, че е по-различно. При нас няма какво да се къса, да се видоизменя и т.н. просто си го направил с момиче, а не с ръката
    ти ми уби направо
    по твоята логика излиза че ако пича си топне чушката в купичка от кисело мляко току виш земи да си изгуби девственоста
    значи ако си хвана някой миндил и ме излъже няма как да разбера дали е имал други педи мен :P по пищака няма ли начин да разбира
    AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXXAXAXA

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    След като правих таковата и си загубих деФстФеносТа ми падна "мъжкия полов орган".
    Ако не искате да ви падне "мъжкия полов орган" не правете секс!
    От това ме заболя корема да се хиля

Цитирай Първоначално написано от ivana0895
    След като правих таковата и си загубих деФстФеносТа ми падна "мъжкия полов орган".
    малуумна си значи

Цитирай Първоначално написано от zobdog
    Цитирай Първоначално написано от ivana0895
    малуумна си значи
    но и приляга

predimno se slu4va ot pritesnenie da ne mojesh da vdgnesh choveka zatova povecheto pyrvi pyti na mom4etata e kyto si piinal koeto sporet mene ne e mnogo dobre
    LIVERPOOL FOREVER !!!

NoContinuation обичъм та
    и все пак първия път не е ли задължително при вас да е без чорапче
    колегата се изказа че било боляло без, ако е така защо
    нали казахте че няма кръв разкъсвания

Град
    Шумен
    мисля само да допълня че момчетата не са "девствени ''.. те просто " не са правили секс"
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    Of ,схванахме ,ще си помислите ,че след 10000 мнения за това ,колко е тъпа темата и как няма смисъл разбрахме мнението ви.Значи може да се пускат по 100 000 теми на ден за първият път при момичетата ,ама една за момчета не може.Повечето интелектуалци тук също не схванаха ,че една забележка е абсолютно достатъчна , и също не разбраха ,че съдейки по писането на момичето ( Не говорим за правописните грешки ) на нея в близките години просто няма да и прищрака нещо и да започне да пише правилно.За това ако нямате какво КОМПЕТЕНТНО да кажете по темата ,замълчете.
    krucu ,ти ако не различаваш момиче от кисело мляко много зле за теб.Разберете ,че не сте интересни или забавни и повечето не пращите от ум.Представете си ,че има детствено момче или на някое момиче му е интересно да разбере за първия път на момчетата.Но нее , лиглите трябва да нафлуудят темата ,за да покажат ,че в този форум ще доминират темите за "кървенето първия път" , "боли ли?" и "забременяване от плюнка".Еми браво ,темата стана изгъциза ,доволни?
    Еее, толкова хубаво мнение и умно написано и накрая се усра ДЕВСТВЕН НЕ ДЕТСТВЕН!!! Толкова ли е сложно по дяволите?

Re: пирвият път при момчетата

Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    дефствено
    Пак е по- добре от деТствен.. Поне е с "Ф", вместо с "В" и е ФйЕшЪнСкИ написано.
    а така ли било
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Of ,схванахме ,ще си помислите ,че след 10000 мнения за това ,колко е тъпа темата и как няма смисъл разбрахме мнението ви.Значи може да се пускат по 100 000 теми на ден за първият път при момичетата ,ама една за момчета не може.Повечето интелектуалци тук също не схванаха ,че една забележка е абсолютно достатъчна , и също не разбраха ,че съдейки по писането на момичето ( Не говорим за правописните грешки ) на нея в близките години просто няма да и прищрака нещо и да започне да пише правилно.За това ако нямате какво КОМПЕТЕНТНО да кажете по темата ,замълчете.
    krucu ,ти ако не различаваш момиче от кисело мляко много зле за теб.Разберете ,че не сте интересни или забавни и повечето не пращите от ум.Представете си ,че има девствено момче или на някое момиче му е интересно да разбере за първия път на момчетата.Но нее , лиглите трябва да нафлуудят темата ,за да покажат ,че в този форум ще доминират темите за "кървенето първия път" , "боли ли?" и "забременяване от плюнка".Еми браво ,темата стана изгъциза ,доволни?
    Еее, толкова хубаво мнение и умно написано и накрая се усра ДЕВСТВЕН НЕ ДЕТСТВЕН!!! Толкова ли е сложно по дяволите?
    Съжалявам ,но след цяло лято мързел и форум ,пълен с неграмотници няма как без грешка.Поправих се.
    Няма проблем Никой не е безгрешен :P

NoContinuation обичъм та

Re: пирвият път при момчетата

Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    дефствено
    Пак е по- добре от деТствен.. Поне е с "Ф", вместо с "В" и е ФйЕшЪнСкИ написано.

дейТствително е така

Forever HouSe..
    http://www.album.bg/neohazard/
    Повярвай.. не ти трябва сърце!

ИиИиии все пак никой ни отговори....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Разликата про момчетата е различна от тази при момичетата.
    Интересен факт.
    Hai, i r sexy. K bai.

NoContinuation обичъм та
    e?

Разликата в първият път при момчетата е , че не е задължително ползването на кибер - костюм за допълнителен вакум .... ! (Има смисъл нали? )

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цепи им се гемчето на уя тече кръв , в следващия месец не им се ебе заради травмата. Тече им спермата постоянно. Могат да накарат 1 момиче да забременее само при допир. А другото е , че почват да мислят само за това , а не за важните неща! След още някое ебане хващат срамна болест която предават на други и обществото не ги възприема повече. Та търси си деФствени момчета. Ама може и да не правиш секс , има много свободни девически училища. Отдавна не са използвани , ама ай ся никога не е късно.
    Станислава

Цепи им се гемчето на уя тече кръв , в следващия месец не им се е** заради травмата. Тече им спермата постоянно. Могат да накарат 1 момиче да забременее само при допир. А другото е , че почват да мислят само за това , а не за важните неща! След още някое е**не хващат срамна болест която предават на други и обществото не ги възприема повече. Та търси си деФствени момчета. Ама може и да не правиш секс , има много свободни девически училища. Отдавна не са използвани , ама ай ся никога не е късно.

- ВЕЛИКОТО ИЗКАЗВАНЕ ..... Може да се добави също , че и експерементираш какво щеше да е ако се беше ебал с момче , а не с момиче .... ДАЛИ всичко това щеше да стане ПАК ! ОМГ тази тема стана много РАЗНООБРАЗНА откъм ТЪПИЗМИ

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    -

Град
    Planet Vegeta
    Не забравяйте,че може да умре от смърт!
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Учението е по-силно от всички!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми