- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- пирвият път при момчетата
дай ти дам 2 лева и ти одарим 1 шамарПървоначално написано от krucu
ще се самоубия
Пълни глупостиПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
Big cock is here
Ей, ма че просто тва круцу..
"Нали казахте, че не се къса нш" вика..Ти кво искаш да се скъса?Кожичката?
"Ако е спаднал кво пречи да влиза" - повтарям - мноо си зле, порастни и пак ела.
Толкова ли е трудно да се досетиш, че ако е деФ(т)/в/стФ/в/ен (омг) няма да има опит?Па кво искаш да се промени в "патлака" просто е влязъл на влажно и топло място..a couple of times..Първоначално написано от krucu
Първоначално написано от eliyiy
Познавам хора на които им се е случвало, сега дали не е съвпадение - не знам.Първоначално написано от Parallel
Хах прочетох отговора на вероника и на някой хора наистина им се е случвало като топнат чушката за първи път да му порасне малко пишока не е лъжа... но не се случва на всеки а само на определни хора...който не вярва има научни обясненияв някои книги го има по висша биология
![]()
Който иска да пишееее
Знаех си, че не говоря глупостиПървоначално написано от dadatinko
![]()
+Първоначално написано от TheX
![]()
![]()
Всичко е до внушение.Поноже бях добър по биология,дори това съм го учил.Няма как да стане простоПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
Big cock is here
Първоначално написано от lololilitka
+1
Тук освен едни голяма тъпизми, друго не прочетох. Вероника и още 2-3 човека написаха нещо свястно, ама то в цялата маса "компетентност" и то се изгуби .. Малко по-сериозно го давайте, за момичетата на сън да Ви бутнат ще премрънкате как става, без дори да сте момичета?! То май ще излезе така като гледам, че на повече момчета 1-вият път им е бил доста голям резил, та ги е срам да разкажат, а ?![]()
![]()
![]()
Паднал ти е ?!?!?! Я обясни по- подбробно моля те!Първоначално написано от LambOfGod
![]()
Чудех се как да отговоря![]()
По този въпрос няма какво да се обяснява толкова какво е чувството при нас (момчетата), единственото нещо което може да се каже като цяло - голям кеф. След секса после ме боляха малко "balls"само това, други последствия нямах.
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
Единственото, което може да стане е момчето да се притесни и всичко да приключи по-рано отколкото е очаквал. Съжалявам че ви разочаровам, но откъде тази болка и кръв?!Първоначално написано от bloodyF
А аз се притеснявам да не свърша прекалено бързо![]()
Еми 1 път доста срамежлива работа целуфки ,докосвания раоти ... после под 1 пликче са потаркаляхме и после дурех на главата и са гмурнах в 1 свят на изкушение и красота... много беше хубаво накарах я да свърши 2 пъти и напрао ... мн кеф интересното е че в началото незнаехме как да почнем и каде да се скрием от срам но после се отвихме че беше топличко и вобще никав срам ...Първоначално написано от krucu
Самоче нещо немога да разбера как да я възбудя добре за да се подмокри достатъчно ...
![]()
и аз за тфа са притеснявах но с Durex Classic неочаквано но факт издържах около 1 час доста се изморихме и доста пози сменихме но накраяяя момичето доста и хареса дори помисли че не ми е за 1ви пътПървоначално написано от Samoten89
![]()
е ако го прави с надуваемата кукла на баща си брои ли се за първи пътПървоначално написано от _butterfly_
![]()
малко ми е странно как така хоп троп
обяснете малко физиологично декакви реакции протичат какво се видоизменя повреме и след акта
каква кръв каква болка първият път при момчето си е чисто психическа хем искаш да се преставиш добре хем да си напраиш кефа хем да не се изложиш иначе за видоизменения няма сякъш е естествено със времето и задържаш за повече време моят първи път беше около 5-10 мин не повече![]()
вярно но ако момчето има фимоза ще го болиПървоначално написано от str8cho
ако гемчето му е късо пак може да го боли или да се скъса, някой каза че това се предотвратявало от презерватива..нз
но главно терзанията са психически (за колко време ще свърша, дали ще ми стане и такива ми ти работи)
ами при мен първия път не беше кой знае какво защото още нищо не разбирах![]()
KO6MARA GSI 16V RISSE
Първоначално написано от krucu
Първия път е най-яко. Незнам какво стана но члена ми достигна такива размери, че чак се уплаших като си го извадих. Вероятно е да не уцели "дупката", но след 3-4 -тия опит ще успее.... Колкото до това, че се свършва много бързо не е вярно... Напротив свършва се по-бавно. Е това е от мен другото от вас
![]()
Добре ти на колко години си?! При мъжете нищо не се видоизменя!!!Първоначално написано от krucu
![]()