.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 141

Re: пирвият път при момчетата

Цитирай Първоначално написано от krucu
    за нас женските се знае всичко то едно и също почти много теми има
    *болки*кръв*притеснение*гаф ове*
    но при момчетата е друго, при всеки май си е различно само по себе си
    бихте ли разказали как мина, понеже аз не съм била с дефствено момче и не знам обсулютно нищо повъпроса какви са реакциите и видоизменява ли се члена,колко време го правихте
    късате ли нещо, разтягате ли обтягате ли ципи-мипи имате ли болки кръв, и има ли забележима разлика след и преди акта на оная ви работа
    нека всеки да раскаже ако желае това е нещо паметно ( поне при нас е така )
    дай ти дам 2 лева и ти одарим 1 шамар

ще се самоубия

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Аз съм чувала, че след като започнат половия си живот, пениса им пораства малко.
    Пълни глупости
    Big cock is here

Ей, ма че просто тва круцу..

"Нали казахте, че не се къса нш" вика..Ти кво искаш да се скъса?Кожичката?

"Ако е спаднал кво пречи да влиза" - повтарям - мноо си зле, порастни и пак ела.

ти ми уби направо
    по твоята логика излиза че ако пича си топне чушката в купичка от кисело мляко току виш земи да си изгуби девственоста
    значи ако си хвана някой миндил и ме излъже няма как да разбера дали е имал други педи мен :P по пищака няма ли начин да разбира
    Толкова ли е трудно да се досетиш, че ако е деФ(т)/в/стФ/в/ен (омг) няма да има опит?Па кво искаш да се промени в "патлака" просто е влязъл на влажно и топло място..a couple of times..

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Parallel
    Аз съм чувала, че след като започнат половия си живот, пениса им пораства малко.
    Пълни глупости
    Познавам хора на които им се е случвало, сега дали не е съвпадение - не знам.

Хах прочетох отговора на вероника и на някой хора наистина им се е случвало като топнат чушката за първи път да му порасне малко пишока не е лъжа... но не се случва на всеки а само на определни хора...който не вярва има научни обяснения в някои книги го има по висша биология
    Който иска да пишееее

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от dadatinko
    Хах прочетох отговора на вероника и на някой хора наистина им се е случвало като топнат чушката за първи път да му порасне малко пишока не е лъжа... но не се случва на всеки а само на определни хора...който не вярва има научни обяснения в някои книги го има по висша биология
    Знаех си, че не говоря глупости

Цитирай Първоначално написано от TheX
    Аз съм чувала, че след като започнат половия си живот, пениса им пораства малко. Laughing

За това съм чел и е вярно само че не "пораства",а един вид се надървя допълнително с не повече от 1-2см
    +

Цитирай Първоначално написано от Parallel
    Пълни глупости
    Познавам хора на които им се е случвало, сега дали не е съвпадение - не знам.
    Всичко е до внушение.Поноже бях добър по биология,дори това съм го учил.Няма как да стане просто
    Big cock is here

Град
    around the world !
    Цитирай Първоначално написано от lololilitka
    аман от несериозни хора...

+1

Тук освен едни голяма тъпизми, друго не прочетох. Вероника и още 2-3 човека написаха нещо свястно, ама то в цялата маса "компетентност" и то се изгуби .. Малко по-сериозно го давайте, за момичетата на сън да Ви бутнат ще премрънкате как става, без дори да сте момичета?! То май ще излезе така като гледам, че на повече момчета 1-вият път им е бил доста голям резил, та ги е срам да разкажат, а ?

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    След като правих таковата и си загубих деФстФеносТа ми падна "мъжкия полов орган".
    Ако не искате да ви падне "мъжкия полов орган" не правете секс!
    Паднал ти е ?!?!?! Я обясни по- подбробно моля те!

Град
    Sofia
    Чудех се как да отговоря
    По този въпрос няма какво да се обяснява толкова какво е чувството при нас (момчетата), единственото нещо което може да се каже като цяло - голям кеф. След секса после ме боляха малко "balls" само това, други последствия нямах.
    "Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    и никой не каза
    боли ли
    тече ли кръв
    нещо става ли изобщо
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на revolver
    Eдна дума за първия път -УДОВОЛСТВИЕ

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    и никой не каза
    боли ли
    тече ли кръв
    нещо става ли изобщо
    Единственото, което може да стане е момчето да се притесни и всичко да приключи по-рано отколкото е очаквал. Съжалявам че ви разочаровам, но откъде тази болка и кръв?!

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    А аз се притеснявам да не свърша прекалено бързо

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Re: пирвият път при момчетата

за нас женските се знае всичко то едно и също почти много теми има
    *болки*кръв*притеснение*гаф ове*
    но при момчетата е друго, при всеки май си е различно само по себе си
    бихте ли разказали как мина, понеже аз не съм била с дефствено момче и не знам обсулютно нищо повъпроса какви са реакциите и видоизменява ли се члена,колко време го правихте
    късате ли нещо, разтягате ли обтягате ли ципи-мипи имате ли болки кръв, и има ли забележима разлика след и преди акта на оная ви работа
    нека всеки да раскаже ако желае това е нещо паметно ( поне при нас е така )
    Еми 1 път доста срамежлива работа целуфки ,докосвания раоти ... после под 1 пликче са потаркаляхме и после дурех на главата и са гмурнах в 1 свят на изкушение и красота... много беше хубаво накарах я да свърши 2 пъти и напрао ... мн кеф интересното е че в началото незнаехме как да почнем и каде да се скрием от срам но после се отвихме че беше топличко и вобще никав срам ... Самоче нещо немога да разбера как да я възбудя добре за да се подмокри достатъчно ...

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Samoten89
    А аз се притеснявам да не свърша прекалено бързо
    и аз за тфа са притеснявах но с Durex Classic неочаквано но факт издържах около 1 час доста се изморихме и доста пози сменихме но накраяяя момичето доста и хареса дори помисли че не ми е за 1ви път

Цитирай Първоначално написано от _butterfly_
    и никой не каза
    боли ли
    тече ли кръв
    нещо става ли изобщо
    Единственото, което може да стане е момчето да се притесни и всичко да приключи по-рано отколкото е очаквал. Съжалявам че ви разочаровам, но откъде тази болка и кръв?!
    е ако го прави с надуваемата кукла на баща си брои ли се за първи път
    малко ми е странно как така хоп троп
    обяснете малко физиологично де какви реакции протичат какво се видоизменя повреме и след акта

каква кръв каква болка първият път при момчето си е чисто психическа хем искаш да се преставиш добре хем да си напраиш кефа хем да не се изложиш иначе за видоизменения няма сякъш е естествено със времето и задържаш за повече време моят първи път беше около 5-10 мин не повече

Цитирай Първоначално написано от str8cho
    каква кръв каква болка първият път при момчето си е чисто психическа хем искаш да се преставиш добре хем да си напраиш кефа хем да не се изложиш иначе за видоизменения няма сякъш е естествено със времето и задържаш за повече време моят първи път беше около 5-10 мин не повече
    вярно но ако момчето има фимоза ще го боли
    ако гемчето му е късо пак може да го боли или да се скъса, някой каза че това се предотвратявало от презерватива..нз
    но главно терзанията са психически (за колко време ще свърша, дали ще ми стане и такива ми ти работи)

Град
    незнам
    ами при мен първия път не беше кой знае какво защото още нищо не разбирах
    KO6MARA GSI 16V RISSE

и никой не каза
    боли ли
    тече ли кръв
    нещо става ли изобщо
    обяснете малко физиологично де какви реакции протичат какво се видоизменя повреме и след акта

Град
    Warna, moreto, golemite gurdi :D
    Първия път е най-яко. Незнам какво стана но члена ми достигна такива размери, че чак се уплаших като си го извадих . Вероятно е да не уцели "дупката", но след 3-4 -тия опит ще успее.... Колкото до това, че се свършва много бързо не е вярно... Напротив свършва се по-бавно. Е това е от мен другото от вас

и никой не каза
    боли ли
    тече ли кръв
    нещо става ли изобщо
    Добре ти на колко години си?! При мъжете нищо не се видоизменя!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си