- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- пирвият път при момчетата
Първоначално написано от woo
Абе тоя па я се стегнии бе.Първо искам да кажа да не се подигравате на момичето за правописа, защото btw думата е доста сложна :P :P :P и искам да кажа на тоя сдуханяк, който цитирам да не се обажда мн, защото като го гледам какво видео си е сложил единственото което си мисля е 4е е във 3-4 клас![]()
![]()
имитирам майка тиПървоначално написано от AwwwSugar
![]()
Възможно е да има кръв но в редки случай ! Болката е доста голяма ... главичката се отлепва постепенно - а при мен странното беше че още преди главичката ми да се е отделила напълно вече можех да отделям семенна течност :P
Презервативите не били много безопасни !
- Е как бе ?
- Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !
цепнеж кръв ципи хвърчат навсякъде ... абее все едно гледам "Saw 5" многУ мЪ бешИ срах![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
От какъв алкохол може да стане по-дълго изпразването ? И с бира става нали ? Не знам дали точно попитах но със сигурност ще ме разберете какво питам![]()
![]()
6-цата е по-якаПървоначално написано от Sladurcho
![]()
Дее*а много се интересуват от чуждите истории... земете го направете сами... така става по-интересно...
Работата е там, че зависи и от самото момиче....Ако момичето също е девствено притеснението е значително по-малко, но ако момичето не е ето там се срещат затруднения...Започват едни въпроси, как ще се справя, така харесва ли й, рано ли свърших, а след акта другия и според мен най-важен въпрос представих ли се добре, хареса ли й.За това препоръчвам да си леко под градус... не те бърка как си се справил![]()
![]()
![]()
сами ли си ги цепите![]()
при мене си беше екстра, 40 минути секс, леко подпийнал, изпълних и всичките капризи, абе чудно беше, ще си го помня до живот![]()
И при мен беше мн яко. Бях много пиян ,мацката не ме кафеше грам ама мое да ми е пръв работен ама все пак работата си е работата да се върши.
НЕ е важно да влагаш чувства ,
Важно е да чувстваш влага .
като в кланица-кръв навсякъде
за по-точна представа гледай филма saw 3