Цитирай Първоначално написано от devi
Цитирай Първоначално написано от amk933
Цитирай Първоначално написано от devi
Никаква представа вече. Ходих на лекар и какво този глупак ми каза, че нищо ми нямало...къде ли не ходих все 1 и също. Кой им дава дипломи нз. За мен не е нормално цикъла ми да идва 3 пъти с годината. Имам бяло течение, но до там. Той е главния виновник, но с какво ли не ме натъпкаха, секса даже бях спряла през времето, в което се лекувах и пак нищо. Интересно ми е след като нямам цикъл дали е възможно да забременея или по-скоро за шанса повече ме интересува.
От кой град си? Ако си от София мога да ти кажа няколко много добри доктори (едни от най-добрите в България). И наистина ще ти помогнат.
От София. При кой ли не ходих, но никой не си разбира от работата-викат ми ето ти 10 лекарста да пиеш, а след седмица като излязат резултатите от изследването ти ще видим дали съм ти дала правилните лекарства! Тия нормални ли са да ме тровят с каквото и да било, без да знаят какъв ми е проблема.
д-р Ковачев - ВМА е безгрешен. Оперира майка ми.
Клиниката на доц. Щерев - там също са безгрешни
доц. Никола Василев - само за него не мога да ти кажа информация от близък човек, но това е националният консултант по акушерство и гинекология

За първите две съм сигурен, че ще ти помогнат.