- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как изкарвате яда си ?
имам няколко варянта
Най-често плача прегърланала куп плюшки
Излизам вървя вървя бързо няколко километра докато стигна някое място където не виждам хора и креща със всичка сила![]()
Йога/пилатес
Нямам боксува круша, но идеята ми харесваКакто Самър от О.С.
![]()
Сещам се за едно нещо. Кучето на баба е много игриво и когато си играем ме дращи,хваща се по ръцете и краката ми и си забива ноктите, после остават белези, но аз въпреки това не му се сърдих. Но веднъж пак като си играхме то се хваща за ръцете ми със острите нокти и така ми скъса 2 гривничкиииАз " ааааааааааааааааааааа ти какво направи бееееееееееееее" сигурно са ме чули в цялата махла
Много се ядосах защото лично аз си ги правих
И като почнах да му се карам " мамичката ти кучешка знаеш ли колко труд съм хвърлила? знаеш лиииии? Егати. Само си мечтай вече да си играя с тебе.Мразя тееееееееееееее!!!!! Мечтай си вече да ти подхвърлям нещо сладно докато ям мечтай си." И една взех една метла и като го подметнах
и му крещя
Луда работа... После си помислих колко лудо и глупаво съм изглеждала заради 2 гривни
![]()
Най-често гледам да поспя малко.Съня за мен е най-доброто лекарство,но когато нямам възможност най-често се случва някой невинен да го отнесе . Или си пускам силна музика .. викам,блъскам .. абе изобщо много е зле при мене.Някой ако ме види ще си помисли,че съм някаква луда невротичка.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
не съм била истински ядосана от година сигурно,нещо не се намира кой да ме разтрепери от яд![]()
плача,,утрям стени,,изкарвам си го на 1вият изправил се срещу мен ;d
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Викам , удрям възглавници , хвърлям ги .. плача ..![]()
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
като се ядосам псувам яко, ама в повечето случаи на ум или си го изкарвам на първия срещнатиначе такива блъскания в стената, хвърляния, счупвания няма
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Удрям някой мек стол в облегалката да не ме боли много след това боксирам се с таборетки и си удрям главата в някой шкаф.
При краен случай се разхождам в квартала с чикиика и коля хора.Ако кажа повече се подлагам на риск да не извършвам последната дейност
Излизам да се поразходя![]()
Отивам да дигам щанги в фитнеса или кикбокс
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
и аз ..Първоначално написано от VeRoNa
![]()
мноо ми се иска да имах боксова круша...принтирам снимка на човек,когото мразя , лепвам я на крушата и айдееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее ... най много да сваля някое килце
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
неска щях да изпочупя къщата ... за малко да напрая дупка в едната стена ... (на гипскартон сме ...)![]()
![]()
![]()
![]()
Fuck you bitches ;p
На първия срещнат човек .. питащ ме "какво ми има" ..![]()
или на себе си ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Как сиПървоначално написано от Hilary_
:P
По темата: ето така си изкарвам яда => http://www.youtube.com/watch?v=aFd8q1HFIEw![]()
Крещя като побъркана,псувам,разхвърля м всичко по пътя си и после плача поне час-два.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Цъкам ЦС![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
ми аз като съм много нервна, като ми се е насъбрало много, отивам да гледам морето, успокоява ме.![]()
Когато се ядосам, си намирам някакво занимание у нас. И гледам да няма никой около мен, 'щото ще го отнесе незаслужено....Е, ако съм чак толкова ядосана си надувам музиката и ''пея'', т.е. викам текста на песента,танцувам.Рядко,мно о рядко пиша в такива ситуации.
Ритам, блъскам стени, късам хартийки, крещя, събарям поставените на бюрото/масата/рафтовете на секцията предмети, тръшкам врати. Нездравословно е някой да се намира покрай мен в такъв сериозен момент.![]()
You are broken, I can fix you...
по4вам да удрям по не6то колко мога![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Преди когато бях ядосана си пусках cs-а ии ги трепех![]()
(а когато те ме трепеха, тогава вече се заклевах, че ще им го върна
) и така докато не ми мине ядът.. Вече като нямам cs (изтрих го, защото много забиваше и не можех да играя.. а тва стана след като ми преинсталираха компа ;d) най-често псувам наум (дали го написах правилно?!
) или просто не си изкарвам яда.. принципно съм спокоен човек
, ама само принципно.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()