.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Мега фен Аватара на koshtramba

Тайна стратегия: Използвай продукти от кухнята!!!!

Предлагам ви интересна статия, която намерих в Космополитън, някой от вас може да я знаят, но аз я слагам, за тези които не са я чели. Според мен има доста полезни съвети

Напръскай със сода, за да повдигнеш кичурите.

Налей Спрайт в бутилка с пулверизатор и впръскай в/у влажна коса, споделя звездния стилист Брет Фрийман, който направи това с прическата на Кели Кларксън, когато летищните власи, за сигурност и взеха спрея за обем от ръчния багаж.Съдържащата се в безалкохолното захар ще фиксира добре косата ти, а освен това ще и придаде и обем.

За по прецизни линий.

Пъхни молива си във фризера или във чаша лед (( с капак )) за около 30 мин. преди да ги използваш - споделя бившият модел Падма Лакшими.Използвай ги след като са се втвърдили, така ще направиш по точно очертаване.

Запали кибритена клечка за мигновен грим на очите.

Духни пламъка и изчакай докато клечката изстине. Прекарай четката си за сенки през върха на клечката и нанеси въгленовия цвят около очите като очна линия, както гримьора на Боди Шоп направи с грима на Кейт Мос. Избягвай вътрешната част на клепача и не се шашкай ако нее перфектно - идеята е грима на очите ти да изглежда леко размазан - тип опушен.

Придай повече обем.

Когато искаш повече и повече повдигане на косата, нанеси крем за бръснене върху влажни кичури от корена до върха преди да я изсушиш. Тази идея е на стилиста по сушене на косата Даниел Бомаш, който стилизира косите на моделите по време на седмицата на модата в Ню Йорк. Леката пяна, която е на основата на спирт, ще осигури мигновено повдигане. Все пак има и изсушаващ ефект, така че не го използвайте често.

Използвай домакинско фолио, за да намалиш подпухванията.

Пъхни парче фольо във фризера. Когато се изстуди добре, пробий дупка за устните си, така че да можеш да дишаш, и го сложи върху лицето си за няколко минути, съветва известния гримьор Рами Гафни, който е прибягвал до този трик при звезди като Габриел Юниън и Бритни Спиърс.Тъй като фолиото се поддава на огъване, то лесно може да приеме формата на лицето и да го използваш като охлаждаща маска, за да свие възпалението по кожата.

Използвай лъжичка, за да извиеш миглите си.

Вземи чаена лъжичка и внимателно притисни ъгъла й до основата на миглите си, съветва гримьорът на Макс Фактор. Изпробвал го е в/у Кейти Пери, след като е загубил извивачката си за мигли.Металният ръб ще осигури секси извивка на ресниците ти.

Използвай спирала като очна линия.

Натопи четката си за устни във флакона от спиралата и след това направи тънка черта над линията на миглите си, за да подчертаеш очите.Гримьорът Тим Куин е използвал това с актрисата Джордана Бревстър, когато не е имал течна очна линия под ръка.

Това е, надявам се да съм била полезна.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    хмм интересно ..
    а искам да те попитам (тъй като явно четеш Cosmopolitan) кога излиза списанието и колко струва ? и има ли интересни неща ?

Не знам кога излиза. Намерих го вкъщи, майка ми си го е купувала. Иначе е интересно, да. Съвети всякакви. От сексуални, до това колко често да мием косата си.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от Sladurchoo
    хмм интересно ..
    а искам да те попитам (тъй като явно четеш Cosmopolitan) кога излиза списанието и колко струва ? и има ли интересни неща ?
    ^^ В началото на месеца излиза малък формат - 2.99,голям - мисля че 3.99 (не съм сигурна) и има интересни неща,поне според мен Последният брой е с Владо Карамазов на корицата
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Повече от фен
    Как точно става това с лъжичката и миглите ? Това с пяната за бръснене е страхотно ! :P

Предполагам, че просто притискаш миглите. Както с пръст примерно можеш да го направиш. Не знам дали се задържа много обаче тва, ако е без спирала след това.
    Пази моториста !!!

Хубави съвети

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    А дали вършат по-добра работа от специалните за това продукти...?Не ми се вярва честно казано. Въпреки че майка ми ми е казвала, че едно време са си извивали миглите с лъжица, тъй че не е нищо ново

Ако някой пробва да пише резултатите.
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    А дали вършат по-добра работа от специалните за това продукти...?Не ми се вярва честно казано. Въпреки че майка ми ми е казвала, че едно време са си извивали миглите с лъжица, тъй че не е нищо ново

Ако някой пробва да пише резултатите.
    ^^ Поне не могат да ти навредят,особено лъжицата,или пък това за молива във фризера ..
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Интересно и полезно
    You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking !

Д-р Камерън: Не те простреляха заради болката в крака, а защото си кретен.
    Д-р Хаус: Някои смятат, че двете са свързани.

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Интересни неща ..някои ги знаех,а други не,приятна тема .А някой знае ли каква е разликата между малкия и големия формат??Според мен сигурно има по-малко статии или са по-съкратени..а може би с по-малък шрифт .Ако някой знае да каже,че ми е интересно и ако и в двете пише еднакви неща на 100%,но ако не по-добре да си взема голямото...

Интересно беше- да.

мерси за статията наистина поне на мен ще ми е от полза

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
    Интересни неща ..някои ги знаех,а други не,приятна тема .А някой знае ли каква е разликата между малкия и големия формат??Според мен сигурно има по-малко статии или са по-съкратени..а може би с по-малък шрифт .Ако някой знае да каже,че ми е интересно и ако и в двете пише еднакви неща на 100%,но ако не по-добре да си взема голямото...
    да ти кажа и аз т'ва се чудя..надали са еднакви нещата щом едното е с левче по-скъпо
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Мм интересно беше... и полезно.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Град
    SoMeWerE... In tHe w0rlD
    Разлика няма в малкия и големия формат, освен в цената. Купувам го повече от година и голямото вече спря да излиза.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    Цитирай Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
    да ти кажа и аз т'ва се чудя..надали са еднакви нещата щом едното е с левче по-скъпо

ми шрифта е по малък и май малкото има повече страници от голямото...ама то тва идва от шрифта....абе аз си взимам малкото...нали е на далавера...цяло левче
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

А това с пяната за бръснене за обем как става? xD Всмисъл нанасяш пяната, чакаш малко, изплакваш и после се сушиш или... ? xD
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    А това с пяната за бръснене за обем как става? xD Всмисъл нанасяш пяната, чакаш малко, изплакваш и после се сушиш или... ? xD
    Не, просто използваш вместо пяна за коса.
    Пази моториста !!!

Супер фен Аватара на breathless
    Интърстинг ..
    Само да питам в списанието За по прецизни линий. линии с 'й' ли е написано ?
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Оф, не, аз винаги го бъркам, сори.
    Пази моториста !!!

Супер фен Аватара на breathless
    Ох, слава богу, остана и в списанията да го пишат грешно.

п.п. темата за тупалката - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=272304 ..
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Много интересно, тези неща не ги бях чувала преди
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Не, просто използваш вместо пяна за коса.
    Аха.
    Е, хайде, ако някой го пробва и оживее, да каже какъв е ефекта. xD
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    ^
    Аз съм пробвала... Много преди да прочета тази статия го знаех. Става много добре, обаче си изфъскайте съвсем малко пяна на ръката, че то като се размаже и става супер много... Някой път като съм ползвала пяна за бръснене даже се е получавало по-добре от пяната за коса
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си