.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Град
    Шумен
    aз пък никога не чета списанието .. винаги посещавам онлине сайта . . супер готин е .. и е безплатно
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Интересно!
    Обаче това с кибритената клечка най ме изкефи...естествено опушване
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Вижте пък аз какво намерих в и-нет

[quote]Боядисване на косата с натурални продукти

Билки, плодове и зеленчуци могат да се използват за боядисване и създаване на блясък в косата. Тези оцветители действат за определен период от време, като фино оцветяват и създават отблясъци в косата. Първо измийте и изплакнете косата, после я полейте с един от долните оцветители около 15 пъти, като хващате остатъка в купа или в леген, когато се стича от косата и отново го изсипвате върху нея.

За брюнетки

1) Сварете един домат във вода. Охладете леко. Натопете мека четка или памуче във водата и накиснете косата. Внимавайте да не отиде върху кожата. Оставете върху косата за 20 минути и след това изплакнете.

2) Направете силна настойка от една от следните билки и чайове и след това я използвайте като оцветител: розмарин, градински чай, малинови листа, магданоз, черно кафе, черен чай (за силен блясък), плодчета на бръшлян.

За блондинки

1) Невенът дава златни отблясъци на светлите коси. Лопенът, минзухарът, жълтият зановец, както и всички други жълти билки и цветчета също придават цвят и блясък на русите коси.

2) След измиване с шампоан, изплакнете косата с разтворена 1 с.л. лимонов сок в 4 литра вода.

3) За да възстановите коса, която веднъж е била изрусена, смесете 10 грама корен от женско биле с 10 грама стебла от овес и прибавете жълт минзухар. Залейте с вода и сварете, за да получите настройка. Прецедете и я използвайте като балсам след измиване със шампоан. Трябва хубаво да се накисне косата и да не се изплаква след това.

4) За да направите блестяща светло русата коса, сварете
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Хубава статия

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Ще пробвам със Спрайта

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Много хубава тема.. а извън темата да ви кажа имам една позната която си изправя КОСАТА с ЮТИЯ чалнати хора
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Много хубава тема.. а извън темата да ви кажа имам една позната която си изправя КОСАТА с ЮТИЯ чалнати хора
    Кой каквото намери По темата:Много интересни и полезни съвети.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Супер фен Аватара на pinki
    А за подпухнали очи аз знам: вземат се 2 супени лъжици и се слагат във фризера/камерата и стоят там 5мин, изкарват се и се слагат на очите
    По темата: браво мн полезни съвети :P Сега ще има масово сърдити татковци : "Къде ми е пяната за бръснене?!?! Вчера си я купих!" xD
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Супер фен Аватара на lDoLLl
    ^
    Преди си поливах косата с бира, баща ми като разбра му стана лошо на човека

Имам питане: Оцетът помага ли на косата? Само ябълковият ли е полезен, или може да се мацам и с винен? Как да се справя с ужасната миризма след това (не се маха лесно ) ?

Едит: Днес ходих при баба и научих нещо

Косата потъмнявала, ако се полее със водата от сварени орехови листа . Това не само потъмнявало, но било много полезно за косата. Утре оривам да бера орехови листа и следващия път като си мия косата ще го пробвам обезателно
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си