- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тайна стратегия: Използвай продукти от кухнята!!!!
aз пък никога не чета списанието .. винаги посещавам онлине сайта . . супер готин е .. и е безплатно![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Интересно!
Обаче това с кибритената клечка най ме изкефи...естествено опушване![]()
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Вижте пък аз какво намерих в и-нет![]()
[quote]Боядисване на косата с натурални продукти
Билки, плодове и зеленчуци могат да се използват за боядисване и създаване на блясък в косата. Тези оцветители действат за определен период от време, като фино оцветяват и създават отблясъци в косата. Първо измийте и изплакнете косата, после я полейте с един от долните оцветители около 15 пъти, като хващате остатъка в купа или в леген, когато се стича от косата и отново го изсипвате върху нея.
За брюнетки
1) Сварете един домат във вода. Охладете леко. Натопете мека четка или памуче във водата и накиснете косата. Внимавайте да не отиде върху кожата. Оставете върху косата за 20 минути и след това изплакнете.
2) Направете силна настойка от една от следните билки и чайове и след това я използвайте като оцветител: розмарин, градински чай, малинови листа, магданоз, черно кафе, черен чай (за силен блясък), плодчета на бръшлян.
За блондинки
1) Невенът дава златни отблясъци на светлите коси. Лопенът, минзухарът, жълтият зановец, както и всички други жълти билки и цветчета също придават цвят и блясък на русите коси.
2) След измиване с шампоан, изплакнете косата с разтворена 1 с.л. лимонов сок в 4 литра вода.
3) За да възстановите коса, която веднъж е била изрусена, смесете 10 грама корен от женско биле с 10 грама стебла от овес и прибавете жълт минзухар. Залейте с вода и сварете, за да получите настройка. Прецедете и я използвайте като балсам след измиване със шампоан. Трябва хубаво да се накисне косата и да не се изплаква след това.
4) За да направите блестяща светло русата коса, сварете
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Хубава статия![]()
Много хубава тема.. а извън темата да ви кажа имам една позната която си изправя КОСАТА с ЮТИЯ![]()
![]()
![]()
![]()
чалнати хора
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Кой каквото намериПървоначално написано от ecstazy
По темата:Много интересни и полезни съвети.
![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
А за подпухнали очи аз знам: вземат се 2 супени лъжици и се слагат във фризера/камерата и стоят там 5мин, изкарват се и се слагат на очите![]()
По темата: браво мн полезни съвети :P Сега ще има масово сърдити татковци : "Къде ми е пяната за бръснене?!?! Вчера си я купих!" xD
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
^
Преди си поливах косата с бира, баща ми като разбра му стана лошо на човека![]()
Имам питане: Оцетът помага ли на косата? Само ябълковият ли е полезен, или може да се мацам и с винен? Как да се справя с ужасната миризма след това (не се маха лесно ) ?
Едит: Днес ходих при баба и научих нещо
Косата потъмнявала, ако се полее със водата от сварени орехови листа. Това не само потъмнявало, но било много полезно за косата. Утре оривам да бера орехови листа и следващия път като си мия косата ще го пробвам обезателно
![]()
![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!