.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Ползвам енда на фирмата Amway, то тя е само една в каталога и хубавото е че на четката не се слага цяла пентичка паста, а смао колкото едно грахово зърно и се пени много и така е икономичн, а и е хубава

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    А относно водите.. Колкото и нелепо да звучи аз до сега не съм ползвала. Зъболекарката ми все казваше, че имам здрави и хубави зъби и само пастата била достатъчна, та всичко да е наред
    Та на какво мерише ? И има ли някакъв избор относно това.. ? [/b]
    Аз лично ползвам Elgydium. 10 лева струва половин литър. И от двата вида съм ползвала - предпочитам синята, защото е по-силна. Зелената пък е по-вкусна.
    Защитава от кариеси намалява чувствителността на зъбите. Също така за почивстване на труднодостъпни места.

И аз искам да знам за шпатулите за език. Четката ми има отзад уж за език, но не съм доволна. Някой да каже инфо? От къде, какви пари и т.н.

Saatana vittu perkele hate crew!

И аз съм с Елгидиум синята.Много е добра
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Поморин! Най-добрата!
    Аз не разбирам какъв ти е проблемът, лошо е, че вече спряха да произвеждат български пасти. Защото компетентни хора са ми казвали, че тея чуждестранните, дето много ги хвалят и нам си кво, разваляли зъбите...

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Поморин!

Лакалут и съм доволна.

Град
    Пловдив
    amk933 тази Лакалут Флуор избелва ли качествено ?
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    ам някой може ли да препоръча някоя избелваща паста за зъби, от която да е доволен/на
    ще съм ви много благодарна

Lacalut white избелва добре.

Aquafresh
    доволна съм

Lacalut white - Много съм доволна! :P
    Не е важно от къде ще тръгнеш, важно е да знаеш на къде отиваш!!!

http://angel4etogeri.blogspot.com/

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Colgate Triple Action - много съм доволна
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    amk933 тази Лакалут Флуор избелва ли качествено ?
    Няма паста дето да избелва. А Флуора не е за това. Флуора ти попълва дупките в зъбния емаил, грубо казано. Не може да оправи кариес, но изчиства зъбите много добре и самият флуор попълва пукнатините в емайла. Аз лично съм много доволен. Не сменям нито Актива (венците), нито Флуора (зъбите) за друга паста.

Ако те интересува избелването като избелване мога много да ти пиша, защото и аз от това се интересувам. Но няма паста, която да избелва!!! Това го запомнете. Има такива, които почистват натрупвания и плака и ви се струва, че зъбите са ви по-бели, но всъщност сте си стигнали истинския цвят на зъбите. И ще видите, че в един момент това "избелване" ще спре, защото просто няма как, ако сте цвят А3 по Вита да стигнете B1. За това си трябва киселина, която да проникне ПРЕЗ емайла в дентина, а това една паста за 3.50 няма как да сътвори. Има Opalescence избелване и лично по мое мнение най-доброто - Zoom избелване. За сега няма данни да вредят на емайла, но и двете не са евтини, Зуума пък хич.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    amk933
    Мисля да си взема изброените от теб пасти. Ти коя кога я ползваш и има ли въобще някакво значение ?
    А относно водите.. Колкото и нелепо да звучи аз до сега не съм ползвала. Зъболекарката ми все казваше, че имам здрави и хубави зъби и само пастата била достатъчна, та всичко да е наред
    Та на какво мерише ? И има ли някакъв избор относно това.. ?
    Принципно се води, че има значение. Аз ползвам Актив сутрин, а Флуора - вечер, а, ако имам търпение, се мия и с двете и двата пъти.

Ами принципно нормално е да не си ползвала вода, предвид, че в БГ това не е един от най-популярните продукти, но наред с конците, гумените борчета и шпатулата за език е едно от много важните неща, освен пастата и четката за зъби. Та за водата, лично аз сега спрях Елудрила, защото той е медицински и не е желателно да се ползва повече от 14 дни, защото съдържа хлорхексидин. Но съм много доволен - стегна ми венците. Сега ползвам само Surechoice, но ме мързи да отида да си купя и OralB да я тествам и нея. Аз я ползвам след като си изчистя езика със шпатулата. Устата ти мирише много хубаво, на свежо, ментово като дъвка и то много продължително. Изобщо няма лош дъх, ако се измиеш хубаво с пастите и после с водата. За Surechoice знам, че има детски и за възрастни и, че е неконцентриран за разлика от Елудрила.

Бленд-а-мед. Много съм доволна
    ..[ No pain Inside ME !! ] ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си