- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пасти за зъби
Ползвам енда на фирмата Amway, то тя е само една в каталога и хубавото е че на четката не се слага цяла пентичка паста, а смао колкото едно грахово зърно и се пени много и така е икономичн, а и е хубава
![]()
Аз лично ползвам Elgydium. 10 лева струва половин литър. И от двата вида съм ползвала - предпочитам синята, защото е по-силна. Зелената пък е по-вкусна.Първоначално написано от Jumbie483
Защитава от кариеси намалява чувствителността на зъбите. Също така за почивстване на труднодостъпни места.
И аз искам да знам за шпатулите за език. Четката ми има отзад уж за език, но не съм доволна. Някой да каже инфо? От къде, какви пари и т.н.
Saatana vittu perkele hate crew!
И аз съм с Елгидиум синята.Много е добра![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Аз не разбирам какъв ти е проблемът, лошо е, че вече спряха да произвеждат български пасти.Първоначално написано от Canis_Dirus
Защото компетентни хора са ми казвали, че тея чуждестранните, дето много ги хвалят и нам си кво, разваляли зъбите...
amk933 тази Лакалут Флуор избелва ли качествено ?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
ам някой може ли да препоръча някоя избелваща паста за зъби, от която да е доволен/на![]()
ще съм ви много благодарна![]()
Aquafresh
доволна съм![]()
Lacalut white - Много съм доволна! :P
Не е важно от къде ще тръгнеш, важно е да знаеш на къде отиваш!!!
http://angel4etogeri.blogspot.com/
Colgate Triple Action - много съм доволна
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Няма паста дето да избелва. А Флуора не е за това. Флуора ти попълва дупките в зъбния емаил, грубо казано. Не може да оправи кариес, но изчиства зъбите много добре и самият флуор попълва пукнатините в емайла. Аз лично съм много доволен. Не сменям нито Актива (венците), нито Флуора (зъбите) за друга паста.Първоначално написано от tonie__
Ако те интересува избелването като избелване мога много да ти пиша, защото и аз от това се интересувам. Но няма паста, която да избелва!!! Това го запомнете. Има такива, които почистват натрупвания и плака и ви се струва, че зъбите са ви по-бели, но всъщност сте си стигнали истинския цвят на зъбите. И ще видите, че в един момент това "избелване" ще спре, защото просто няма как, ако сте цвят А3 по Вита да стигнете B1. За това си трябва киселина, която да проникне ПРЕЗ емайла в дентина, а това една паста за 3.50 няма как да сътвори. Има Opalescence избелване и лично по мое мнение най-доброто - Zoom избелване. За сега няма данни да вредят на емайла, но и двете не са евтини, Зуума пък хич.![]()
Принципно се води, че има значение. Аз ползвам Актив сутрин, а Флуора - вечер, а, ако имам търпение, се мия и с двете и двата пъти.Първоначално написано от Jumbie483
![]()
Ами принципно нормално е да не си ползвала вода, предвид, че в БГ това не е един от най-популярните продукти, но наред с конците, гумените борчета и шпатулата за език е едно от много важните неща, освен пастата и четката за зъби. Та за водата, лично аз сега спрях Елудрила, защото той е медицински и не е желателно да се ползва повече от 14 дни, защото съдържа хлорхексидин. Но съм много доволен - стегна ми венците. Сега ползвам само Surechoice, но ме мързи да отида да си купя и OralB да я тествам и нея. Аз я ползвам след като си изчистя езика със шпатулата. Устата ти мирише много хубаво, на свежо, ментово като дъвка и то много продължително. Изобщо няма лош дъх, ако се измиеш хубаво с пастите и после с водата. За Surechoice знам, че има детски и за възрастни и, че е неконцентриран за разлика от Елудрила.![]()
Бленд-а-мед. Много съм доволна![]()
..[ No pain Inside ME !! ] ...