- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пасти за зъби
Каква паста за зъби ползвате и доволни ли сте от нея ?
Аз от много време ползвам само Aquarelle whitening и мисля да пробвам нещо ново..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Lacalut, сменям различните видове![]()
+ задължително вода за уста.
Saatana vittu perkele hate crew!
colgate max white
Colgate Triple Action. Откакто се помня все това купуваме вкъщи. xD
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Бленд-а-мед с некви билки или кво беше там...
И да ви кажа честно май не съм много доволен
не избелва сякаш как'т треа ...
Сякаш по-харабежна е колгейт трипъл екшън ...
Добре де, ама казвайте и доволни ли стеИзбелват ли добре и т.н. ?!!
Аз например от Aquarelle whitening съм доволна, но мисля да сменя пастата с някоя друга и искам да видя кои са най-използвани и кои ще съберат повече положителни коментари..![]()
![]()
Ползвам три пасти едновременно: Lacalut Active, Lacalut Flour, Eledium; страшно съм доволен - така зъбите не са ми блестяли никога.
И освен това си мия устата с две води: Eludril, SureChoice; от тях ми мирише супер добре после;
И освен това си чистя езика с една специална медицинска шпатула, защото там се събират най-много токсини и заради това устата мирише лошо.
Абе общо цялата процедура с трите пасти и водите и езика ми взима 5-7 минути.
И аз бленд-а-мед.Доволна съм.
Колгейт Прополис, но нещо последната седмица венците ми много кървят и ще минавам Лакалут.
чудя се коя да избера, съвети?
![]()
Виж сега, като човек ползващ дълго време Лакалут и пробвал всичките и ползващ две от тях в момента ти препоръчвам, ако имаш проблеми с венците си купи Актив, ако искаш повече ефекта да е върху зъбите купи си Flour, а от White, първо няма смисъл, второ е отвратително гадна на вкус. Аз само я пробвах и я изплюх. Има вкус на някаква солена вакса за обувки.Първоначално написано от RiseGirl
А има и една комбинация на Лакалут в една картонена кутия се продават две: Flour и Aktiv. С Aktiv сутринта, с Flour вечерта се миеш. Но пак зависи за какво я искаш. Другите освен White не са лоши на вкус. Пиши, ако те интересува нещо още.
Може и на ЛС.![]()
amk933, благодаря.
Ще потърся тази комбинация от Актив и Флуор.
![]()
Едно такова в довойна правоъгълна кутия е, някъде към 6 лв е и от едната страна кутията е червена от другата е тъмно синя.Първоначално написано от RiseGirl
![]()
Първоначално написано от Boot
Running is my drug and I am overdosed ..
и аз съм с Aquarelle, обаче е HerbalПървоначално написано от Jumbie483
и да, много съм доволна![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Какви са тези шпатули за почистване на езика?
Аз моят го мия с едно нещо отзад на четката, но не е особено успешно. Пък и езикът ми е обложен и трябва повече старание...
amk933
Мисля да си взема изброените от теб пасти. Ти коя кога я ползваш и има ли въобще някакво значение ?
А относно водите.. Колкото и нелепо да звучи аз до сега не съм ползвала. Зъболекарката ми все казваше, че имам здрави и хубави зъби и само пастата била достатъчна, та всичко да е наред![]()
Та на какво мерише ? И има ли някакъв избор относно това.. ?![]()
![]()
Водите мисля че са по-скоро за венците отколкото за зъбите
иначе няква аквафреш или няква такава майна... въобще не ми прави впечатление.. или съм мн сънен или много ми се спи..![]()
е то какво за венците ? нещо относно кървенето или.. ?Първоначално написано от EarthShaker
(много съм неграмотна)
![]()