- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем със съня
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Абе, от миналата вечер ме мъчи нещо... не знам и аз точно какво.
Легна да спя, ама суупер уморена, затварям си очите и някакви картини почват да ми се появяват.Ама какви ли не, като на филмова лента просто... Не само това, при най-малкия шум подскачам, треперя постоянно, абе... голям страх. Просто имам чувството, че полудявам. Заспивам си после, ама след големи мъки, пък като се събудя на сутринта, все едно нищо не е било.

Някой имал ли е подобни проблеми и от какво може да са те?
Прискунди се 3 пъти преди лягане и сложи 1 прясна чаша вода до главата си
Би трябвало да ти помогне ^^
тва е серизно,ма.. селянка..Първоначално написано от zero
не се изказвай неподготвен,прасе
Селски думи от рода на "прискунди" не са понятни за мен, съжалявам.Първоначално написано от zero
Изебавай се още веднъж по подобен начин, и ще ти се изебава майката, ясно?

Имала съм нещо подобно.
Виж, мила, мисля, че това се получава, ако не ти се спи много. Когато си лягаш, почни да четеш интересна книга и бързо ще ти се доспи. Или ако се стреснеш през нощта, пак започни да четеш и си мисли САМО за хубави неща.
П.П. Ако се събудиш през нощта и искаш да заспиш, а не можеш - сипи си чашка вино. Мен винаги ме приспива
Помага

Точно това казвам, че си лягам СКАПАНА. В началото е добре, унасям си се, ама после почва адът...
Впрочем денем само като си помисля, че вечерта пак ще се наложи да легна, ме обзема депресия и онова гадно чувство.Просто сега умирам от страх, като знам, че след няколко часа отново...

Знам, че ако не мисля за него, няма да стане, но все пак...Моля ви, помагайте.
аз преди като бях на работа и като бях преуморена ми се случваха такива неща като си лягам може би и в стресът и умората е причината опитай се да не се преуморяваш
LoVe iS tHe aNsWeR

Всичко е въпрос на внушения,мила. Ти сега си втълпяваш, че те е страх и наистина ще те е страх. Мисли за хубави неща, ако като си легнеш пак започне да ти се случва това, мисли си как сама си внушаваш това, че това не съществува, че живота е прекрасен, че нищо не може да ти се случи и само хабиш излишни нерви. Мисли утре какво ще ти се случи. Започни да мечтаеш, представи си дори, ако не се сещаш нищо, една огромна зелена поляна с безброй цветя, мисли за хората, които те обичат.............и т.н. Това помага да се успокоиш и да заспиш.
На мен ми помага. Просто не мисли за страха, ти сама си го причиняваш подсъзнателноНе знам дали знаеш, но това, което мислиш - това ти се случва
{}
Мерси много, абсолютно права си.
Но ти виждала ли си какви ли не картини и etc.?

Не точно, но някои път се психирам от разни глупости. Майкъл Джексън като почина и няколко дни не спах и се стрясках многоПървоначално написано от Bianca
Но аз знам, че е на по-добро място

Хм имал съм такива периоди(1-2 седмици обикновено).Да ти се е случвали нещо странно напоследък??имам в предвид шокиращо стряскащо знам ли..може да е станало и от страшен филм ако не ти понасят.Много може да са причините,но най-вероятно е стрес.Защо не пробваш да пийнеш някакъв алкохол преди лягане(за успокоение на нервите,приспиване...).Ако пък продължава така и няма оправяне иди при личния да се посъветваш и с него.Ноо по мое мнение след няколко дни ще си ок.
Абе айде моля ви се! На дете алкохол предлагате.. браво бе мишкари после обиждайте законите!
Това е от стрес или някакви вътрешни внушения, заспивай на телевизор 1-2 нощи колкото да ти "говори" някой.
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Такаам, тая нощ май можах да заспя без проблеми.Просто си мислех за един пич и разни яки работи и нещата станаха. Впрочем цаката не е да мислиш за нещо хубаво, а да мислиш за каквото и да е, но да е съществено.
Отначало го правех насила, но после всичко стана от самосебе си.
Аз обаче не искам да заключвате темата, нещата, които чета тук, са полезни.
Мерси за отговорите.
Цаката не нито да мислиш за нещо хубаво, нито за нещо съществено (с това е още по-трудно да се заспи), а изобщо да не се мисли. Когато мислиш, мозъка ти се ангажира и не можеш да се отпуснеш и да заспиш.
Audio ergo sum
Хуахухуахуа селски лафове от рода на прискунди се
не ги знаеш тей ли ?
Ххуахуахуа моа ти кажа само, че аз също страдах от безсъние
и страхове с идващата поредна нощ !!!
Само щи кажа, че така вредиш единствено на себе си !!!
Прескунди се исках да кажа - кълбо напред
съмнявам се да не си схванала, но реши да се направиш на малоумна и
интересна, но дет се вика проГлема е твой, не мой {}
Ако нямаш повече проГлеми - наистина се радвам за теб !
И ще добавя, че това се получава от психиката ти
много се натварваш психически опитай се
да не се задълбочаваш толкова много в нещата
бъди малко по-повърхностна и "да не вдигаш яка на всеки вятър" !
Дано съм ти бил полезен, хайде със здраве !
Ама на мен не ми е проблемът самото заспиване, а времето докато заспя.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
На мен пък не ми е добре, когато няма за какво да мисля...

Ами аз като съм наплашена изпивам 1 валериан и съм си наред...Ама ти на колко си години?Ако не се лъжа ако си над 12 може да изпиеш 1 когато си изплашена.Действа бързо...и е от слабите успокоителни.Ако има нещо пиши на ЛС
[img] [/img]
Преди да си легнеш си представяш, че си на Хаваите и релаксираш, и както всички ти казаха, че може да е от стреса, предположение че цял ден си мислиш как ще легна тая вечер?! Успокой се и това за телевизора помага..аз така се научих да заспивам спокойно! Успех и да се оправяш

Аз СЪМ така..
просто нещо ме мъчи отвътре и край няма спане до нз си колко часа..
Не знам от какво става,според мен е за това,че през деня мислим за нещо..все нещо ни мъчи отвътре..
Поне при мен е така,не знам за теб ..
Що пък да си представя, че е на Хаваите? Ами ако у тях си е по-добре?Първоначално написано от mrtn

Audio ergo sum
И аз бях така минаналата година, направо ме беше страх да си легна. Бях по същия начин по който го описа. Няма избавяне, мисля, че е от жегите. Седиш и гледаш някакъв филм докато не ти се приспи супер много вече.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en