- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Балсам-спрей Gliss
може да има тааква тема .. но никъде не открих ..
така 4е искам да попитам .. тези ,които ползват балсама спрей на Gliss без отмиване ..дали са доволни от него ?? Омазнява ли се косата .. за6ото попринцип като е балсам без отмиване ии му нямам голяма вяра..
тай 4е 4акам мнения![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Много съм доволна!
Ползвам този цикламеният, много икономичен е /вече от половин година ми е и е до половината/
Косата ми не се омазнява повече от обичайното.
![]()
а как точно го нанасяте ..впръсквате в корените и втривате? ... или
Аз съм ползвала само този Е няма такъв боклук... може би е най-ужасният козметичен продукт, който някога съм ползвала за косата си.
А цикламеният спрей за какво е?
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
За суха и подложена на стрес коса. Gliss спрей без отмиване подхранване и защите с масло от дива роза и протеини предпазва косата ви от вредните външни влияния, каквите са слънчевите лъчи, и придава на косата ви здравословен блясък .. това е за цикламения
Аз го нанасям по краищата най-често, в корените никога, предполагам така ще се омазнява бързо.
Цикламения е за суха и подложена на стрес коса.
![]()
Изкушавам се да го пробвам този.![]()
За Глис като цяло съм чувала само хубави неща, не знам защо този моя спрей толкова гадно ми се отрази на косата..![]()
И на един оранжев (или по-скоро жълт) бях хвърлила око, но не помня точно за какво беше.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
http://www.ivis.bg/gliss-kur-oil-nut...%BB-p2528.htmlПървоначално написано от lDoLLl
това май е жълтия![]()
оохх аз ще си го купя този жълтия..хубав ли е? някой ползвал ли го е ... и колко струва??
![]()
ами около 6-7 лв. зависи от къде си го взима6 .... незнам как действа и аз опитвам тфа да разбера хах![]()
Някои знае ли за какви типове коса има балсами. И аз съм се запалила да си купя един.
има за всякакъв тип коса.. боядисана-небоядисана, руса, кестенява, за мазна коса, против пърхот и още... но не ми се изреждаПървоначално написано от Pliok0019
![]()
Лол, значи бая видове.![]()
Със сигурност ще избера някой в такъв случай.
Аз имах този и не забелязах никакъв ефект...
Pliok, разгледай ги тук http://www.ivis.bg/gliss-kur-m105/?from=0 , обаче не си взимай оранжевия...![]()
http://www.ivis.bg/gliss-kur-oil-nut...%BB-p2528.html
Амии от няколко седмици ползвам този .. ии съм доволна от негоправи косата ми да изглежда малко по-добре отколкото е ии ухае страхотно
ии честно казано като ми свърши мисля да пробвам този цикламения, който хвалите
Иначии аз си го нанасям само в краищата :P
... Живей с мечти, а не със спомени ...
До сега съм имала цикламен и розов, розовия ми правеше косата мека и гладка като памук, цикламеният също е много добър. Днес си взех жълтия пък да видим.![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
ами аз ползвам за косата хининова вода .. след това те4ни кристали и се 4удя дали ... заедно с тях може и балсама .. и дали преди тях или след тях да се слага ...
много се обърках ве4е хаха![]()
ползвала съм тея спрейове вече много време .. иии съм доволна ..
трябва да го нанасяш по краищата НЕ В КОРЕНИТЕ .. така много ти се омазнява и няма ефект .. така че само по краищата![]()
и аз ползвам розовото и съм доволна. косата ми стана по-мека.
ама миризмата не ме радва особено.не е зле, но не е няква супер яка.
Първоначално написано от lDoLLl
и аз съм с този и е много собър даже.... на мен ми действа супер
![]()
иначе,по дължината на косата се пръска,не в корените...абе то си пише
Аз имах като на o0ps...ми не беше лош,останах доволна
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
ам а може ли да ползвам и те4ни кристали балсама .. или само едно от двете![]()
![]()
а някай ползвал ли е балсама на Loreal този дето пак е като спрей