.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Поредния проблем с презерватива

Вчера се замислих над нещо.....колко хора в форума са имали такъв проблем и колко теми такива има....Търсачката ми не работи и затова немога да намеря такава тема съжалявам,че ще се повторя....
    Накратко с приятеля ми сме заедно от 7 месеца той е на 26 не сме правили секс,но обмислихме вариянта скоро да го направим.Той ми каза,че с презерватив му е трудно да свърши и,че е бил с презерватив само ако е много наложащо С предишните не съм имала такъв проблем ако може да се нарече така.Според мен всичко е на психична основа,но знае ли човек. Въпроса е там,че аз съм малка да започна с противозачатачните а за спирала е изключено.Знам,че можеби с презервативите Дюрекс ултра тънките може би ще се получи,но ако някой може да ме посъветва нещо друго ще съм му благодарна

ПП: Темата е тъпа знам го,но какво да направя....

Повече от фен
    Според мен е твърде вероятно да ти го разправя това, само защото не иска да използва презерватив, а не, че наистина има проблем.
    Иначе друг вариант е да започнете с презерватив, като в един момент го махне и му правиш френска, докато свърши. Не се съгласявай на секс без предпазни средства! Ти на колко си?
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    Значи тоя проблем, че трудно се свършва с презерватив е често явление. Ако искаш пробвай с ултра тънкия може и да стане, а ако се усеща кога свършва пробвайте без, но не е 100% сигурно, че няма да стане нещо.
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Цитирай Първоначално написано от SummerRain
    Според мен е твърде вероятно да ти го разправя това, само защото не иска да използва презерватив, а не, че наистина има проблем.
    Иначе друг вариант е да започнете с презерватив, като в един момент го махне и му правиш френска, докато свърши. Не се съгласявай на секс без предпазни средства! Ти на колко си?
    На 15 съм и мисля,че не е нужно да се притеснявам и треперя за ненужни неща .... Чесно казано сексуалната ми култура е на ниво,но досега не ми се беше случвало такова нещо...А и едва ли ще се съглася за това питам по опитните от мен преди да е станало нещо,за да мога да се предпазя дори на някой да му е смешно

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Моето впечатление от ултра-тънките на Дюрекс е, че много се оплитат. По добре пробвайте с Дюрекс Елит (лилавите), или със светлосини Спортекс.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от hamacs563
    На 15 съм и мисля,че не е нужно да се притеснявам и треперя за ненужни неща .... Чесно казано сексуалната ми култура е на ниво,но досега не ми се беше случвало такова нещо...А и едва ли ще се съглася за това питам по опитните от мен преди да е станало нещо,за да мога да се предпазя дори на някой да му е смешно
    То всъщност нищо не ти пречи да се консултираш все пак с гинеколог по въпроса за противозачатъчните, обаче проблемът при тях е , че предпазват от бременност, но не и от болести.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от hamacs563
    То всъщност нищо не ти пречи да се консултираш все пак с гинеколог по въпроса за противозачатъчните, обаче проблемът при тях е , че предпазват от бременност, но не и от болести.
    Съгласна съм,че е така,а и доколкото знам няма болести,но човек никога не е на 100% сигорен и за това аз искам да се предпазя....Относно въпроса с ''трудно се свършва с презерватив е често явление'' така е и затова казах,че съм срещала много такива теми

Цитирай Първоначално написано от wersa4e
    Значи тоя проблем, че трудно се свършва с презерватив е често явление. Ако искаш пробвай с ултра тънкия може и да стане, а ако се усеща кога свършва пробвайте без, но не е 100% сигурно, че няма да стане нещо.
    усмиwкаtа wинаги е на лiцеto .. но никоi не рaзbра какwо мu е в sЪрцеtо...

Добрите момичета чакат принца на
    белия кон, лошите – милионера с черен Мерцедес, а умните знаят, че и двата персонажа са измислени.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    11 години разлика Аз съм в нокаут...

--------------------------------------------------------

Не ми е ясно как може да има такива хора, които настояват да правят секс без презерватив. Просто ми е интересно...

Цитирай Първоначално написано от wersa4e
    Дрън-дрън глупости бил често явление. Хайде да не си разправяме вицове, това са оправдания в повечето случаи. Иначе съм съгласен с SummerRain
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

+1

Не му давай..

Forever HouSe..
    http://www.album.bg/neohazard/
    Повярвай.. не ти трябва сърце!

Повече от фен
    Не се съгласявай!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от Dimana99
    Не ми е ясно как може да има такива хора, които настояват да правят секс без презерватив. Просто ми е интересно...
    има такива хора , много е яко 1во ебеш , после му мислиш Презервативите са измислени от жени. За вас е все едно ... Нали нещо влиза, а пък другото вече подробности

а за други контрацептиви да сте чували? Щом сте сигурни един в друг и не се притеснявате за болести то няма да имате проблеми.
    Станислава

Град
    Planet Vegeta
    Абе що обвинявате човека...ку-ра му може да се задушава като му сложи дъждобран.Може и да му е астматик.
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Учението е по-силно от всички!!!!

Цитирай Първоначално написано от slome
    Абе що обвинявате човека...ку-ра му може да се задушава като му сложи дъждобран.Може и да му е астматик.
    Станислава

Град
    Planet Vegeta
    Забравих да прибавя и клаустрофобия.
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Град
    Gabr0v0
    Цитирай Първоначално написано от portokalka1994
    Не се съгласявай!

Супер фен Аватара на Amateur
    Абе неможел!Навивай го с презерватив!Тия противозачатъчни са мн вредни!

Град
    Planet Vegeta
    Не разбра ли,че като го завие-заспива.
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Стиа уа ... Мой па да му е студено и да мисли , че е зимЪ и да му се приспиЪ
    Станислава

Град
    Planet Vegeta
    Добра логика!
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

11 години разлика...26 годишен мъж с 15 годишно момиче !???

Не му пускай !!!

Само ще се възползва и това е !!!

Обикновенно момчетата/мъжете се пробват да накарат едно момиче да им пусне и ако не стне до 2 месеца макс ги зарязват, но в твоят случай или той много те обича, или много те харесва и пак иска да се възползва.
    Както и да е ако се съгласиш с презерватив ще иска още още и пак още...и се по скоро и по скоро да го правите....

Само да отбележа,че ясно е написано,че не му спада,а неможе да свърши

Не го слушай , какви ти ги дрънка..Ти не искаш=> ти определяш правилата..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си