- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Поредния проблем с презерватива
Вчера се замислих над нещо.....колко хора в форума са имали такъв проблем и колко теми такива има....Търсачката ми не работи и затова немога да намеря такава тема съжалявам,че ще се повторя....
Накратко с приятеля ми сме заедно от 7 месеца той е на 26 не сме правили секс,но обмислихме вариянта скоро да го направим.Той ми каза,че с презерватив му е трудно да свърши и,че е бил с презерватив само ако е много наложащоС предишните не съм имала такъв проблем ако може да се нарече така.Според мен всичко е на психична основа,но знае ли човек. Въпроса е там,че аз съм малка да започна с противозачатачните а за спирала е изключено.Знам,че можеби с презервативите Дюрекс ултра тънките може би ще се получи,но ако някой може да ме посъветва нещо друго ще съм му благодарна
![]()
ПП: Темата е тъпа знам го,но какво да направя....
Според мен е твърде вероятно да ти го разправя това, само защото не иска да използва презерватив, а не, че наистина има проблем.
Иначе друг вариант е да започнете с презерватив, като в един момент го махне и му правиш френска, докато свърши. Не се съгласявай на секс без предпазни средства! Ти на колко си?
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Значи тоя проблем, че трудно се свършва с презерватив е често явление. Ако искаш пробвай с ултра тънкия може и да стане, а ако се усеща кога свършва пробвайте без, но не е 100% сигурно, че няма да стане нещо.![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
На 15 съм и мисля,че не е нужно да се притеснявам и треперя за ненужни неща .... Чесно казано сексуалната ми култура е на ниво,но досега не ми се беше случвало такова нещо...А и едва ли ще се съглася за това питам по опитните от мен преди да е станало нещо,за да мога да се предпазя дори на някой да му е смешноПървоначално написано от SummerRain
![]()
Моето впечатление от ултра-тънките на Дюрекс е, че много се оплитат. По добре пробвайте с Дюрекс Елит (лилавите), или със светлосини Спортекс.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
То всъщност нищо не ти пречи да се консултираш все пак с гинеколог по въпроса за противозачатъчните, обаче проблемът при тях е , че предпазват от бременност, но не и от болести.Първоначално написано от hamacs563
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Съгласна съм,че е така,а и доколкото знам няма болести,но човек никога не е на 100% сигорен и за това аз искам да се предпазя....Относно въпроса с ''трудно се свършва с презерватив е често явление'' така е и затова казах,че съм срещала много такива темиПървоначално написано от SummerRain
![]()
Първоначално написано от wersa4e
усмиwкаtа wинаги е на лiцеto .. но никоi не рaзbра какwо мu е в sЪрцеtо...
Добрите момичета чакат принца на
белия кон, лошите – милионера с черен Мерцедес, а умните знаят, че и двата персонажа са измислени.
11 години разлика![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм в нокаут...
![]()
--------------------------------------------------------
Дрън-дрън глупости бил често явление. Хайде да не си разправяме вицове, това са оправдания в повечето случаи. Иначе съм съгласен с SummerRainПървоначално написано от wersa4e
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Първоначално написано от SummerRain
+1
Не му давай..
Не се съгласявай!
има такива хора , много е якоПървоначално написано от Dimana99
1во ебеш , после му мислиш
Презервативите са измислени от жени. За вас е все едно ... Нали нещо влиза, а пък другото вече подробности
а за други контрацептиви да сте чували? Щом сте сигурни един в друг и не се притеснявате за болести то няма да имате проблеми.
Станислава
Абе що обвинявате човека...ку-ра му може да се задушава като му сложи дъждобран.Може и да му е астматик.![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
Забравих да прибавя и клаустрофобия.![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Абе неможел!Навивай го с презерватив!Тия противозачатъчни са мн вредни!
Не разбра ли,че като го завие-заспива.![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Стиа уа ... Мой па да му е студено и да мисли , че е зимЪ и да му се приспиЪПървоначално написано от slome
![]()
Станислава
Добра логика!![]()
![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
11 години разлика...26 годишен мъж с 15 годишно момиче !???
Не му пускай !!!
Само ще се възползва и това е !!!
Обикновенно момчетата/мъжете се пробват да накарат едно момиче да им пусне и ако не стне до 2 месеца макс ги зарязват, но в твоят случай или той много те обича, или много те харесва и пак иска да се възползва.
Както и да е ако се съгласиш с презерватив ще иска още още и пак още...и се по скоро и по скоро да го правите....![]()
Само да отбележа,че ясно е написано,че не му спада,а неможе да свършиПървоначално написано от slome
![]()
Не го слушай , какви ти ги дрънка..Ти не искаш=> ти определяш правилата..