- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- РОЖДЕН ДЕН ! МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ :(
значи..ще обясня на кратко..
скоро имам рожден ден, обаче не знам къде да го празнувам..
ставам на 15 и искам да е някъде на хубаво место..да може да се вкарат коз, наргелета и такива неща и да не е много скъпо..но да не е на най-забутаното.. мисля да покана към 20-30 човека.. просто някой ако даде някво инфо за някви хубави места ще съм много много благодарна ! БЕЗ ЧАЛГА ДИСКОТЕКИ И ХАУС И ТАМ ВСИЧКИТЕ БОЗИ ! ..
МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ
нямам вила..Първоначално написано от falshiwata
![]()
не разбрах откъде си ? иначе не е задължително на твоя вила,може на някой от поканените,тъкмо ще можете да си пиете и пушите на спокойствие и ще има къде да изтрезнеете![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
не знам на чия.. никой от най-близките ми хорица няма..Първоначално написано от tonie__
![]()
п.с. от софия съм :]
Разкарай ваще за една вечер от вас...вярно супер много има да се чисти след това,обаче ако няма вила където да отидете тфа е най-удачния вариант![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
просто наемете хижа за една вечер,няма нищо трудно и сложно
на 15 ще става и вече иска да се напушване се излагай това са глупости,алкохол ви е достатъчно
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Някоя механа...но не съм от София така че не мога да ти препоръчам.
Няма да се чисти супер много, споко. Хващаш още трима приятели, които да спят у вас за вечерта [спят само на теория] и на сутринта да ти помогнат. За два часа и си готова. Аз така направих на рождения си ден, пък и съм правила купони у нас. Ако си с точните хора, става супер.Първоначално написано от NeverTheSame
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Вкъщи стават най-яките купони.
Стига да сте сами..
НО да не се прекалява.
И к'во толкова ще ги правиш тия 20-30 човека не знам.![]()
Ми наеми някоя извън града бе - лесно еПървоначално написано от bloo
А и така нито някой ще ви прави проблеми за музиката и виковете,нито ще ви казват к'во може да консумирате и к'во не,нито нищо![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Наеми вила щом нямаш .. Или в краен случай гониш ваще от вас и така.![]()
Stay up all night with the stars *
Ела ми на гости , мойта 4-етажна къщичка,щото ние на последния етаж имаме зала празна с няква маса и фотьойл и там празнуваме пратита,правим купони,рд и така нататъкаа
+Първоначално написано от tonie__
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
еми наемете 1 вила и там. ако не - напушвай се яко с ваще
може ли да ме осиновишПървоначално написано от graceless
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Първоначално написано от 3oPuTy
ми да , те за това са вилите
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!